formaların nike gibi kaliteli olması herşeyden öte
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
hocam eger 80Ytl diyorsalar demek kalite farki var... ne olursa olsun ben bu sene bütün ürünleri anlacagim allah izin verirse 1aylik calisdim parda Trabzonsporuma helali hos olsun... Yönetim bizler icin herseyi yapiyor bizde onlar icin yapalim allah allahOrdumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk
Yorum
-
6 degisik dizayn forma. Avrupadaki bir cok buyuk takimin sadece iki tane formasi vardir. Birisi kendi sahasinda giydigi asil formasi ve digeri de deplasmanlarda giydigi forma. 6 cesit forma bastirmak ve her maca degisik forma ile cikmak bana biraz garip geliyor. Ne bileyim bir takimin kisiliginin olmamasi gibi bir sey bu. Ben sahsen soldan birinci ve ikinci formalari alir gerisini bosverirdim.
Yorum
-
İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam eger 80Ytl diyorsalar demek kalite farki var... ne olursa olsun ben bu sene bütün ürünleri anlacagim allah izin verirse 1aylik calisdim parda Trabzonsporuma helali hos olsun... Yönetim bizler icin herseyi yapiyor bizde onlar icin yapalim allah allahTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben aradığımda çocuklar için 35 taraftar forması için 65 ve futbolcuların giydiği tarzdaki forma 83 ytl olacak dediler"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün birinin üstünde yeni nike formalarından gördüm. hemen ts club a gidip sordum gelmedi daha dediler. cuma- cumartesi gelcekmiş. fiyatlarda 75- 85 ytl arası değişiyormuş. ya ben anlamadım o çocuk formayı nerden buldu ama itiraf edeyim çok güzeldi düz mavi hemen omzunu üstünde de nike amblemi var. ya birlikte boykot edip almasak da fiyatalrı düşürseler. ben bi kaç tane hediye almam lazım. 50ytl faln olsa normaldi ama 80 fazla değil mi?
korsan olmasın erkenden basar o heriflerr
Yorum
-
Birçok dünya kulübü sponsorları belli olmasına rağmen yeni sezon formalarını yeni yeni duyuruyorlar.
Milan
Milan Ronaldinho'yu hemen kazanca dönüştürecek hamleler yapmış. Bizim de marka olan futbolcularımızın forma satışlarını tetiklememiz lazım.
Haftada bir veya belli zamanlarda futbolcuların 'forma imzalama günü' satışları iyice artırır diye düşünüyorum.
Real Madrid 3. forması
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar inanmiyorum ama 40 ytl olacakmis formalar
valla bende inanamyiorum
Yorum
Yorum