Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formaların nike gibi kaliteli olması herşeyden öte
    I am titanium

Yorum

• ben aradığımda çocuklar için 35 taraftar forması için 65 ve futbolcuların giydiği tarzdaki forma 83 ytl olacak dediler
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• hocam eger 80Ytl diyorsalar demek kalite farki var... ne olursa olsun ben bu sene bütün ürünleri anlacagim allah izin verirse 1aylik calisdim parda Trabzonsporuma helali hos olsun... Yönetim bizler icin herseyi yapiyor bizde onlar icin yapalim allah allah
        Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• 6 degisik dizayn forma. Avrupadaki bir cok buyuk takimin sadece iki tane formasi vardir. Birisi kendi sahasinda giydigi asil formasi ve digeri de deplasmanlarda giydigi forma. 6 cesit forma bastirmak ve her maca degisik forma ile cikmak bana biraz garip geliyor. Ne bileyim bir takimin kisiliginin olmamasi gibi bir sey bu. Ben sahsen soldan birinci ve ikinci formalari alir gerisini bosverirdim.

Yorum

• son 3 gun mu super yaaaaaaaaaaaaaaww
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• 40 YTL mi..?

40 YTL olursa almayan kalmaz herhalde...
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocam eger 80Ytl diyorsalar demek kalite farki var... ne olursa olsun ben bu sene bütün ürünleri anlacagim allah izin verirse 1aylik calisdim parda Trabzonsporuma helali hos olsun... Yönetim bizler icin herseyi yapiyor bizde onlar icin yapalim allah allah
                aynen katılıyorum her sene en az 2 forma alıyorum bu sene bu sayıyı 3 e çıkarttım paramı falan biriktirdim sadece ürünlerimizin çıkmasını bekliyorum
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• formalarda fiyattan önce kalite aramak daha doğru.
                  yoksa ucuz ve kalitesiz forma pazarlarda da satılıyor.
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben aradığımda çocuklar için 35 taraftar forması için 65 ve futbolcuların giydiği tarzdaki forma 83 ytl olacak dediler
                    83 ytl bence iyi bir fiyat. Almanyada Nike formalari 65-70 Avro arasi satiliyor arkadaslar.
                    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar bugün birinin üstünde yeni nike formalarından gördüm. hemen ts club a gidip sordum gelmedi daha dediler. cuma- cumartesi gelcekmiş. fiyatlarda 75- 85 ytl arası değişiyormuş. ya ben anlamadım o çocuk formayı nerden buldu ama itiraf edeyim çok güzeldi düz mavi hemen omzunu üstünde de nike amblemi var. ya birlikte boykot edip almasak da fiyatalrı düşürseler. ben bi kaç tane hediye almam lazım. 50ytl faln olsa normaldi ama 80 fazla değil mi?

korsan olmasın erkenden basar o heriflerr

Yorum

• Birçok dünya kulübü sponsorları belli olmasına rağmen yeni sezon formalarını yeni yeni duyuruyorlar.
                        Milan

Milan Ronaldinho'yu hemen kazanca dönüştürecek hamleler yapmış. Bizim de marka olan futbolcularımızın forma satışlarını tetiklememiz lazım.

Haftada bir veya belli zamanlarda futbolcuların 'forma imzalama günü' satışları iyice artırır diye düşünüyorum.

Real Madrid 3. forması

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar inanmiyorum ama 40 ytl olacakmis formalar

valla bende inanamyiorum
                          Ama en kötüsü 40 YTL dir.Mesela Çubuklu forma 70 80 90 arası olur tahminimce...

Yorum

• maç formaları 70-80 civarı olur.... ama 40 YTL olan formalar taraftar forma olsa gerek...

Yorum

• biz taraftarız maç forması bize gitmez ( Öğrenci adam ne yapsın ) en güzeli taraftar forması
                              Mustafa KARA
                              Trabzon ÇayKARA

Yorum

• fener formalari 25. tanitiyormus.....

bizim websitesinde.... bi haber yapsalar gelcek dezon su oyuncu su numarayi gigecek diye... bursa yapti mesela... millet formaya ne yazdirdini bilsin diiye. formalar nezaman cikcak

Yorum

Çalışıyor...
                                X