Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubukludan beklentin ne ? Barcelona , Milan , İnter , PSV bunlar her yıl çubuklu forma yapar.Ufak tefek rütuşlar yaparlar.İnce çubuklu,orta ve kalın çubuklu olarak değişir.Haa şu formada Barcelona amblemi olsa buralar yıkılırdı eminim
    Aslında çubukludan beklentim şöyle bişe.

Yukarıdaki kötü mü derseniz bence değil, ama bayılacak kadar da güzel değil.

Şahsi fikrim tabi bu.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şahsi fikrim tabi bu.
      Bu çubuklu Ali Fuat'ın çizdiği en güzel forma.

Hakikatten efsane olurdu

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu çubuklu Ali Fuat'ın çizdiği en güzel forma.

Hakikatten efsane olurdu
        Evet bu çalışmayı biliyorum ve dediğin gibi bende bayılmıştım buna.Aslında cevap yazdıktan sonra bu aklıma geldi aklıma geldi En azından güzeli bulmak içi aynı fikirdeyiz.

Yorum

• Evet bu çalışmayı biliyorum ve dediğin gibi bende bayılmıştım buna.Aslında cevap yazdıktan sonra bu aklıma geldi aklıma geldi En azından güzeli bulmak içi aynı fikirdeyiz.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            macronun kumaş kalitesi rezil ötesi ve gelecek sezon macron ile son sene umarım daha macron ile uzatılmaz bu sezon formanın çok satması tamamen reklam kalitesinden sebeb ti yoksa kumaş kalitesi çok kötü zaten sıcak havalarda oynadığımız maçlarda resmen futbolcuların üzerine yapışıyor yağmurlu havaları hiç sçylemiyorum bile.
            Bakın en kaliteli dediğin kumaşın metresi taş çatlasın 50tl,o da imkansız,bu tür teri çabuk atan hafif kumaşlar polyester kumaşlardır,pamuk veya polyviskon kumaşlar olmaz.
            Türkiye ise kumaş konusunda dünyanın en iyi üç dört ülkesinden biri,Türkiyede ürettiremediğin kumaşı başka yerde yaptıramazsın,konu Macronun kumaş kalitesi değil,o kumaşı seçen kulüp yetkileri.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şahsi fikrim tabi bu.
              Şu kesim efsane bir çubuklu forma olsa,seneye yok satar.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaka değişip kollara da çizgi koysak tam bizlik

Yorum

• Sadece 1 resmi maçta giydiğimiz bir forma daha sanırım
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kulüpler için yapacakları formalar için biraz daha beklemek gerekiyor lâkin yakın süreçte Puma millî takımlar için nefis çalıştı. Avusturya formasına bayıldım!

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece 1 resmi maçta giydiğimiz bir forma daha sanırım
                        Aynen bu

Yorum

• Bu formamı !

Bir BMN efsanesi sevgili afs abinin en iyi çizimi şuan yeni sponsorlarla beraber tekrar yapılsa ve yönetime ulaştırılsa mükemmel olurdu..

Altına beyaz şort hayal etmesi bile mükemmel

Deplasmansa astonvilla parçalısı bordo ağırlıklı mükemmel bir kombin keşke olsa..

İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şahsi fikrim tabi bu.
                          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece 1 resmi maçta giydiğimiz bir forma daha sanırım
                            iste bu formayi demisdim. Vaay iyi hatirladim, ozamanlar 13 yasindaydim, Ünyede sahilde geziyorduk, cay bahcesini kisa girip baktim kac kac diye formalari gördüm baya begenmisdim..

Yorum

• "Efsane forma" ismiyle bir formayı satışa sunacaksak kesinlikle şu kalitede bir iş yapmak gerekiyor, gerisi lafügüzaf.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kulüpler için yapacakları formalar için biraz daha beklemek gerekiyor lâkin yakın süreçte Puma millî takımlar için nefis çalıştı. Avusturya formasına bayıldım!

Müthiş işler çıkmaya devam ediyor...

Ayrıca buradan deplasman formalarını tasarlayan Danilo Silveira'nın işlerini görebilirsiniz: https://www.danilosilveira.com/portf...erations-away/

Yorum

Yükleniyor...
                                X