Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macron 2020 / İyi ki özeliz

En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 02.03.2020, 01:52.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giydiğimiz tek resmi maç buydu.

Seneye yine turuncu düşünülebilir.
      2004-2005 sezonunda skonto Riga karşı miydi bilmiyorum, tuhaf bi yeşil formayla cikmistik, Kappa li forma, baya güzeldi. hatirliyan varmi acaba ??

Yorum

• macronun kumaş kalitesi rezil ötesi ve gelecek sezon macron ile son sene umarım daha macron ile uzatılmaz bu sezon formanın çok satması tamamen reklam kalitesinden sebeb ti yoksa kumaş kalitesi çok kötü zaten sıcak havalarda oynadığımız maçlarda resmen futbolcuların üzerine yapışıyor yağmurlu havaları hiç sçylemiyorum bile.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2004-2005 sezonunda skonto Riga karşı miydi bilmiyorum, tuhaf bi yeşil formayla cikmistik, Kappa li forma, baya güzeldi. hatirliyan varmi acaba ??
          Evet, ben de var bu formadan. Su yeşiliydi, onu da yalnızca o maçta giymiştik.

Şu linkte mevcut.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 03.03.2020, 02:04.

Yorum

• Beyaz tamam,çok şık ama kırmızı daha farklı olabilirdi sanki...

Yorum

• İki formayı da gayet iyi hatırlıyorum.

Formaların mantığı da şuydu, İdmanocağı sarı kırmızı karşımı turuncu, İdmangücü de yeşil beyaz karışımı açık yeşil...

Çok kişi bilmez

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet, ben de var bu formadan. Su yeşiliydi, onu da yalnızca o maçta giymiştik.

Şu linkte mevcut.

https://photos.google.com/photo/AF1Q...VHMtxII8eWulzl
                Link acilmiyor
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tasarım çok tatlı ama kumaş kalitesi hâlâ soru işâreti...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tasarım çok tatlı ama kumaş kalitesi hâlâ soru işâreti...
                        Lazio son formaları harika ya keşke öyle olsak

Yorum

Bunu buz mavisi , yaka ve kollardaki daha açık olan şerit BORDO olacak harika olur.

Yorum

Bunuda bizim orjinal renklere açık MAVİ - koyu BORDO yap

Yorum

• Bu çubuklunun nesini beğendiniz merak ediyorum. Dümdüz bir ince çubuklu işte.
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu çubuklunun nesini beğendiniz merak ediyorum. Dümdüz bir ince çubuklu işte.
                                Çubukludan beklentin ne ? Barcelona , Milan , İnter , PSV bunlar her yıl çubuklu forma yapar.Ufak tefek rütuşlar yaparlar.İnce çubuklu,orta ve kalın çubuklu olarak değişir.Haa şu formada Barcelona amblemi olsa buralar yıkılırdı eminim

Yorum

Yükleniyor...
                                X