Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Ayan Tv'de yarın saat 11:30 da Vestel ile sözleşme imzalanacak dedi.

Yorum

• Screenshot_20190803-195254_Instagram.jpg

İnstagram'da Sultanbeyli TS Club sayfasında şöyle bir fonta rastladım. Gerçekten kullanır mıyız ya da avrupa maçlarında mı kullanırız bilmiyorum. İlk defa gördüm böyle bir fontu.

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]17752[/ATTACH]

İnstagram'da Sultanbeyli TS Club sayfasında şöyle bir fonta rastladım. Gerçekten kullanır mıyız ya da avrupa maçlarında mı kullanırız bilmiyorum. İlk defa gördüm böyle bir fontu.
        Böyle bi font varsa gerçekten formalarına arial bastıranlar baya üzülür...

Yorum

• Taner Erkul hat retweetet

Astori #13
          [MENTION=1788]Onur[/MENTION]Nizamoglu61

Başkan ve Vestel yetkilileri bekleniyor..
          Tweet übersetzen

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Umarım başka sponsorlar da buluruz formamıza.

Sponsor konusunda yönetim diğer hususlarda olduğu kadar başarılı değil ne yazık ki
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 3 yıllık anlaşma; göğüs reklamı ve birçok yan haklar, Trabzon Stadı'nda showroom açılması, bazı Trabzon markalı ürünlerin çıkarılması. Vestel tribünü. Geniş bir sponsorluk anlaşması.

Yıllık 3 milyon euro.

1 ay içinde 1 büyük, 1 de küçük sponsorluk anlaşması da olabilir dedi ayrıca. Vakıfbank olabilir, stat sponsorluğu mu olacak acaba.
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 12:22.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 2 farklı sponsorla daha imza atılacak

Yorum

• Sponsorluk çok güzel tek olumsuz gördüğüm yön tribün isminin de verilmesi
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Formaları paylaşsalar da görsek nasıl duruyor diye

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]17752[/ATTACH]

Formaya sığmayınca özel olarak yaptırılmış yorumlarda öyle yazmıştı hesap sahibi biz de yaptırabilir miyiz özel olarak bilgisi olan var mıdır

Yorum

• nıye ne zararı varkı suan bıle bı kalearkası aktıfbank tribbünü olarak gorunuyor.
                        İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sponsorluk çok güzel tek olumsuz gördüğüm yön tribün isminin de verilmesi
                        ....

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nıye ne zararı varkı suan bıle bı kalearkası aktıfbank tribbünü olarak gorunuyor.
                          Tribün isimlerinin ayrı bir şekilde daha iyi gelire satılması gerektiği düşüncesindeyim.

Yoksa niye satıldı demiyorum.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• Formayı aldık, acaba sonradan sponsoru yazdırabilecek miyiz?
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yıllık 1 milyon euro gibi komik rakamlar zaten mümkün değildi de 3 milyon euro da beklediğimin üzerinde bir rakam oldu, umarım doğrudur.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formayı aldık, acaba sonradan sponsoru yazdırabilecek miyiz?
                                Evet yazdirilabiliyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Yükleniyor...
                                X