Mehmet Ayan Tv'de yarın saat 11:30 da Vestel ile sözleşme imzalanacak dedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Screenshot_20190803-195254_Instagram.jpg
İnstagram'da Sultanbeyli TS Club sayfasında şöyle bir fonta rastladım. Gerçekten kullanır mıyız ya da avrupa maçlarında mı kullanırız bilmiyorum. İlk defa gördüm böyle bir fontu.
Yorum
-
İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17752[/ATTACH]
İnstagram'da Sultanbeyli TS Club sayfasında şöyle bir fonta rastladım. Gerçekten kullanır mıyız ya da avrupa maçlarında mı kullanırız bilmiyorum. İlk defa gördüm böyle bir fontu.
Yorum
-
Taner Erkul hat retweetet
Astori #13
[MENTION=1788]Onur[/MENTION]Nizamoglu61
Başkan ve Vestel yetkilileri bekleniyor..
Tweet übersetzen
Yorum
-
Umarım başka sponsorlar da buluruz formamıza.
Sponsor konusunda yönetim diğer hususlarda olduğu kadar başarılı değil ne yazık kiÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
3 yıllık anlaşma; göğüs reklamı ve birçok yan haklar, Trabzon Stadı'nda showroom açılması, bazı Trabzon markalı ürünlerin çıkarılması. Vestel tribünü. Geniş bir sponsorluk anlaşması.
Yıllık 3 milyon euro.
1 ay içinde 1 büyük, 1 de küçük sponsorluk anlaşması da olabilir dedi ayrıca. Vakıfbank olabilir, stat sponsorluğu mu olacak acaba.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 12:22.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17752[/ATTACH]
Yorum
-
nıye ne zararı varkı suan bıle bı kalearkası aktıfbank tribbünü olarak gorunuyor.
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorluk çok güzel tek olumsuz gördüğüm yön tribün isminin de verilmesi....
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenıye ne zararı varkı suan bıle bı kalearkası aktıfbank tribbünü olarak gorunuyor.
Yoksa niye satıldı demiyorum.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı aldık, acaba sonradan sponsoru yazdırabilecek miyiz?
Yorum
Yorum