Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TS Club bayii müdürü ile konuşmalarım.Kendisi bu ay müze görevlisi oldu.

Umarım boş bilgi kirliliğinden kurtulmanıza yardımcı olurum.Birinci kaynaktan bilgi aktarıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aydın kardeşimi verdiği bu bilgiler için öncelikle kutluyorum.Safsata ve boş bilgilerle bizlerin kafasında oluşabilecek soru işaretlerini ortadan kaldırttığı için teşekkür ediyorum..

Yorum

• [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION]

Kardeş eline koluna sağlık.

Yukarıda da tebrik etmiş seni renktaş aynen katılıyorum.

Yok süper olacak, özel olacak şu olacak bu olacak yerine adam gibi ne ise o yazmışsın.

Yok marka değeri düşer, yok dolar yükselir borsa biter falan ne hikayeler duyduk burada...

Konu dışı ise şunu söylemek isterim tekrar, Nike 1. sınıf takımlara olağanüstü güzel formalar yapıyor.

Ancak 2. sınıf formalarıyla 97. sınıf formaları arasında fark yok. O farkı da klüp çok zorlasa bir tık yukarı anca taşırsa taşıyor.

AMA DAHA FAZLASINI YAPAMAZLAR. Burada yönetimler çok suçlandı Nike sanki elinden geleni yaptı da klüp her şeyi batırdı gibi.

Klübün en baba uğraşlarıyla çıkan formalar İHO'nun ilk sezonuna nasip oldu. Nevzat Aydın'ın uğraşları vardı, önceki yönetim...

Yani şimdi Macron, bize bence kendisinin yapabileceği en güzel formaları verecek.

Ha bu 1. sınıf Nike formaları olmayacak.

Ama 2. sınıf ve bizim gibi klüplerin maksimum yakalayabileceği Nike formalarına da 1000 basacağına adım gibi eminim.

Çok çok önce bu karar alınmalıydı.

Yorum

• Macron'dan çok ümitliyim, inşallah yanıltmazlar.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Umarim kotun üstüne giyebilecegimiz formalar yaparlar. Siyah monochrom forma - cikarsa - en cok satan forma olabilecek kapasitede.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• macronun crystal palace ve stoke city çubuklu formalarını renkleri de modelleri çok güzel umarım macron bizede öyle güzel forma yapar

Yorum

• Uzun zaman sonra uzun kollu formalarımız da olur umarım.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzun zaman sonra uzun kollu formalarımız da olur umarım.

Zaha hayırlı olsun o zaman.

Yorum

• Uzun kollu forma olayına sevinirim.

Markalar geçici Trabzonspor kalıcı, sevgimiz renklere.
                  Süreçler doğru yönetilmediği için taraftarın beklentileri karşılanamadı. Yeni sezonda geçmişteki hatalar tekrarlanmaz umarım.
                  Yeni sponsor ve formaların sevilmesi biraz da takımın başarısına ve oluşturduğu havaya bağlı.
                  Avrupa ve ligdeki başarıyla yıldız transferler forma satışlarını etkiliyor.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ya ben hiç giymediğimiz 3 renkli forma istiyorum Macron yapar mı acaba?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Macron'dan çok ümitliyim, inşallah yanıltmazlar.
                      Ben de öyle,eğer hakkını verirseler ihya olur Macron.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya ben hiç giymediğimiz 3 renkli forma istiyorum Macron yapar mı acaba?
                        Sezon 2004 ilk yari Parcali formayi giynmistik, ikinci yari yesil formayla soyunma odasindan cikmistik. Galiba Sampionlar ön elme Turuydu SKonto Riga olabilir.

Yesil formamiz güzel olur24_57_91d75920-d045-4137-b110-05a054e2c3e9_grande.jpg
                        En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 09.05.2018, 10:46.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon 2004 ilk yari Parcali formayi giynmistik, ikinci yari yesil formayla soyunma odasindan cikmistik. Galiba Sampionlar ön elme Turuydu SKonto Riga olabilir.

Yesil formamiz güzel olur
                          Ben o mesajımda ironi yapmıştım ama neyse anılarımız tazelendi[emoji4]

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yesil formamiz güzel olur[ATTACH]15498[/ATTACH]
                            2004-05 sezonunda parçalı formamız yoktu.Su yeşili formamızı sadece Skonto Riga deplasmanında giydik.Bu attığınız fotodaki taraftar versiyonu.Maç versiyonunda mavi çizgiler yok ve kumaşı daha kaliteli.

2004-05 Su yeşili formamız maç versiyonu:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Gri yada lacivert forma olabilir altarnatif 2. forma mavi olacak büyük ihtimal 1. ise çubuklu

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gri yada lacivert forma olabilir altarnatif 2. forma mavi olacak büyük ihtimal 1. ise çubuklu
                                Gri güzel olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X