Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• M.Siti niye bordo-mavi kullandı ki
    mavisini biliyorum ama bordosunu bilmiyordum
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      M.Siti niye bordo-mavi kullandı ki
      mavisini biliyorum ama bordosunu bilmiyordum
      bordoyu kullanmak icin yeni armalarina bordo renkte cicek koydular

En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.04.2018, 17:20.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yeni logo, bir süredir maç günlerinde açık olan logo tasarım ofisine uğrayan taraftarın fikriyle oluşturuldu.Sloganı “A Single Red Rose” yani “Yalnız Bir Kırmızı Gül” olan logo hakkında Manchester City tarihçisi Gary James şöyle dedi: “Kulüp, taraftarlar için kulüp mirasının ne kadar önemli olduğunu biliyor ve taraftarların görüşünden emin olunarak eski logoların tarihi değerleri de göz önünde bulundurularak yeni logo tasarlandı, ben de fikirlerimi sunarak yeni logoda önemli bir rol aldım.Bence bu logonun en önemli yanı, bu logo modern ve orijinal olarak tanımlanabilir. Kulüp ve şehir açısından otantik izler taşıyor, aynı zamanda geleceğe dönük duruyor. Önceki logolara da saygı duruşu niteliğinde izler taşıyor. Beni en çok etkileyen şey de, ilk defa kulüp kuruluş tarihi logoda yer alıyor, bu da ne kadar uzun süredir futbol sahnesinde olduğumuzu gösteriyor.

Manchester City’nin uzun yıllardır kalesini koruyan Joe Hart: “Bu yeni logoyu göğsümde taşımak için sabırsızlanıyorum. Bu bir yenilik. Benim bu kulüpte forma giymeye başladığım dönemden beri olduğu gibi, bu bir yolculuk. Bu kulüpte her zaman heyecan verici yenilikler oluyor ve bu da onlardan biri.”Manchester Şehir Konseyi CEO’su Howard Bernstein: “Bu logonun en sevdiğim yani Manchester şehri ve kulübü bir arada ortaya koyması. Şehrimizin üç önemli sembolü olan gemi, nehirler ve gül. Bu, kulübün şehre nasıl sıkı sıkıya bağlı olduğunu gösteriyor.”Manchester City formalarında monochrome (tek renk) logo kullanmayı seven bir takım. Bu da monochrome logo:

Bordo mavi uğurlu geldi City'e
        KaydetKaydet
        En son a f s tarafından düzenlendi; 23.04.2018, 20:42.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni logo, bir süredir maç günlerinde açık olan logo tasarım ofisine uğrayan taraftarın fikriyle oluşturuldu.Sloganı “A Single Red Rose” yani “Yalnız Bir Kırmızı Gül” olan logo hakkında Manchester City tarihçisi Gary James şöyle dedi: “Kulüp, taraftarlar için kulüp mirasının ne kadar önemli olduğunu biliyor ve taraftarların görüşünden emin olunarak eski logoların tarihi değerleri de göz önünde bulundurularak yeni logo tasarlandı, ben de fikirlerimi sunarak yeni logoda önemli bir rol aldım.Bence bu logonun en önemli yanı, bu logo modern ve orijinal olarak tanımlanabilir. Kulüp ve şehir açısından otantik izler taşıyor, aynı zamanda geleceğe dönük duruyor. Önceki logolara da saygı duruşu niteliğinde izler taşıyor. Beni en çok etkileyen şey de, ilk defa kulüp kuruluş tarihi logoda yer alıyor, bu da ne kadar uzun süredir futbol sahnesinde olduğumuzu gösteriyor.

Manchester City’nin uzun yıllardır kalesini koruyan Joe Hart: “Bu yeni logoyu göğsümde taşımak için sabırsızlanıyorum. Bu bir yenilik. Benim bu kulüpte forma giymeye başladığım dönemden beri olduğu gibi, bu bir yolculuk. Bu kulüpte her zaman heyecan verici yenilikler oluyor ve bu da onlardan biri.”Manchester Şehir Konseyi CEO’su Howard Bernstein: “Bu logonun en sevdiğim yani Manchester şehri ve kulübü bir arada ortaya koyması. Şehrimizin üç önemli sembolü olan gemi, nehirler ve gül. Bu, kulübün şehre nasıl sıkı sıkıya bağlı olduğunu gösteriyor.”Manchester City formalarında monochrome (tek renk) logo kullanmayı seven bir takım. Bu da monochrome logo:

Bordo mavi uğurlu geldi City'e
            KaydetKaydet
            Arma müthiş görünüyor.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sezon başlamadan kulübün istemiş olduğu beyaz forma tasarımlarından biri sadece. Beğendik taraftar forması olarak üreteceğiz dedikleri daha sonra Bahar Hanım'ın istifasıyla iletişimin koptuğu süreç.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bordoyu kullanmak icin yeni armalarina bordo renkte cicek koydular

Bordo rengi bayadır kullanıyorlar aslında. 12-13 sezonu formaları mesela üstte.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Armaya dikkat

Yorum

Armaya dikkat
                    Abi bu modaya biz de mutlaka ayak uydurmaliyiz. Monochrome logo kesinlikle yeni sezonda olmali.
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bu Logo İçin Çok Ter Döküldü

Omo Sports'un tanıtımı için Corinthians futbol takımının formaları hidrokromatik mürekkeple basılarak logonun oyuncular terleyince ortaya çıkması sağlandı.

Terle Aktive Olan Mürekkep

Farklı mürekkep teknolojileri, reklam ve pazarlama alanında yenilikçi çalışmalara sebep oluyor. Fotokromatik mürekkep ile basılan ve ancak gün ışığında okunabilen L.L. Bean ilanı, içindeki yosun bazlı bakteriler üredikçe çizdiklerinizi görünür kılan Living Ink, otomobillerin çıkardığı karbon gazıyla üretilen mürekkep bu alandaki güçlü örnekler. Şimdi Omo da Brezilya’daki yeni markası Omo Sports için hidrokromatik mürekkebin özelliklerini kullanarak dikkat çekici bir çalışmaya imza attı.Brezilya’da alanında pazar lideri olan Omo, konumunu güçlendirmek amacıyla fiziksel aktivite isteyen işlerle uğraşanların günlük hayatına girmeye ve alışkanlıkları arasına yerleşmeye karar veriyor. Böylece kötü kokuları gideren özel bir teknoloji içeren Omo Sports doğuyor. Omo Sports, amatör veya profesyonel sporcular için terli kıyafetlere özel olarak geliştirilmiş bir ürün. Böyle spor odaklı bir ürünün tanıtımı da elbette yine spor yoluyla oldu.
                      Terle Aktive Olan Mürekkep

Brezilya Ulusal Şampiyonası Brasileirão 2018 kapsamında Fluminense karşısında sahaya ilk kez çıkan Corinthians takımına sponsor olan Omo; takım için özel bir forma üretti. Hidrokromatik mürekkebin kullanıldığı formalarda, Chroma Microcapsule teknolojisi kullanılmış. Buradaki formalar, özel kimyasal birleşim sayesinde mürekkep ancak suyla temas ettiğinde aktive oluyor. Böylece oyucular saha içinde terledikçe Omo Sports logosu ortaya çıkıyor. F.biz tarafından hayata geçirilen fikir, hidrokromatik mürekkebin kağıt dışı bir yüzeyde, kumaşta kullanılması açısından oldukça sıra dışı bir uygulama içeriyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 24.04.2018, 17:33.

Yorum

• İngiltere'de çoğu takımın deplasman formasının rengi bellidir ve iki senede bir setlerde o rengi kullanırlar genelde.Crystal Palace deplasman forması olarak çoğu zaman beyaz üzerine kırmızı-mavi şeritli forma giyer,Arsenal sarı forma giyer çoğunlukla.Man.City'de Bordo ya da Kırmızı-Siyah kullanır deplasman formalarında çoğu zaman.
                        7b9d944758db833c8974deec17bdf46b.jpgmanchester-city-17-18-away-kit-3.jpgoriginal.jpg
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nike ile anlaşma ne zaman bitecek? puma veya kappaya geçilse cok iyi olur

Yorum

Sezon başlamadan kulübün istemiş olduğu beyaz forma tasarımlarından biri sadece. Beğendik taraftar forması olarak üreteceğiz dedikleri daha sonra Bahar Hanım'ın istifasıyla iletişimin koptuğu süreç.

Kollarda çizgi olmasa müthiş forma. Kollar fazla.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike ile anlaşma ne zaman bitecek? puma veya kappaya geçilse cok iyi olur
                              Macronla anlaşıldı

Yorum

• Yahu puma, kappa nedir? İsimlerini görünce bile geriliyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X