Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu anlaşma bozulursa Vestel bağlanır göğüse.. Tabi bu sezon tamamen dibe vurmazsak.. O dönem beğenmiyorduk 2.5 milyon doları ama iyi para etti 5 Milyon dolar filan koparaymışız keşke..
    Ben de Vestel'i bekleyenlerdenim...
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Qnb ile ilgili polemiği kaçırdım ben mevzu neymiş açıklayabilecek var mı? Böyle sponsor kaçmaz.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Qnb ile ilgili polemiği kaçırdım ben mevzu neymiş açıklayabilecek var mı? Böyle sponsor kaçmaz.
        konu qnb degil

qnb ile bittikden sonra baska firmaylan ön anlasma yapmis usta, 5 yillik, yilda 2,5$.

büyük ihtimallen kendi sirketlerinden biri adina
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          konu qnb degil

qnb ile bittikden sonra baska firmaylan ön anlasma yapmis usta, 5 yillik, yilda 2,5$.

büyük ihtimallen kendi sirketlerinden biri adina
          Gayet güzel bence o zaman. O kadar para verecek sponsor zor buluruz, varsa da başka yere sponsor yapılsın.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Forma üzerinde stadı temsilen şekiller olacakmış. via Yunus Emre Sel
            En son a f s tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 09:02.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• çok pasifte kaldı buralar yaw. başka bi yeremi taşındıkta benim haberimmi yok.

Yorum

• Buradan devam ediyoruz Dostum. Nike ile artik bagimiz kalmadi.
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forma üzerinde stadı temsilen şekiller olacakmış. via Yunus Emre Sel
                  Siyah formadadir o zaman büyük ihtimal abi.Sunun (https://twitter.com/tshirts61/status/999095146640789505) gibi misal.
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Stadı temsil etmek ne demek bilmyorum gerçekten. Abuk subuk şeyler olmasın da, şehir silüeti olan formalardan da hoşlanmıyorum.

Yorum

• Bu stadı temsil işi birkaç senedir gündemde. Bunu çok saçma buluyorum. Sinirleniyorum da. Kimliksiz kaldık da kimlik mi arıyoruz?
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Modeli bir nevi attik siyah alt tarafta silik ucgen desenler koyu bordo olacak desenler

Yorum

• Bir cubuklu birde mavi var

Yorum

• Bence sızdırsın arıtık biri yani

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu stadı temsil işi birkaç senedir gündemde. Bunu çok saçma buluyorum. Sinirleniyorum da. Kimliksiz kaldık da kimlik mi arıyoruz?
                              stadyumu markalastirmaya calisiyorlar

her gördügünde beyin forma ve stadyumu bagdastirmasi hedef.

yani yeni yuvayi iyice beyinlere yuva olarak kabul ettirmek...
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaş şu kulübün niye tek bir işi rast gitmiyor? Stadı temsil ne ya, komedi.

Avni Aker'den ayrılırken yılların hatırasına yakaya armaya bir seferliğine küçük detaylar eklersin çok da güzel olur ama niye yeni stadı temsilen forma çıkarıyorsun hem de 2. sefer.
                                En son castillo61 tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 11:06.

Yorum

Yükleniyor...
                                X