İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQnb ile ilgili polemiği kaçırdım ben mevzu neymiş açıklayabilecek var mı? Böyle sponsor kaçmaz.
qnb ile bittikden sonra baska firmaylan ön anlasma yapmis usta, 5 yillik, yilda 2,5$.
büyük ihtimallen kendi sirketlerinden biri adina"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu qnb degil
qnb ile bittikden sonra baska firmaylan ön anlasma yapmis usta, 5 yillik, yilda 2,5$.
büyük ihtimallen kendi sirketlerinden biri adina2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma üzerinde stadı temsilen şekiller olacakmış. via Yunus Emre Sel
Yorum
-
Bu stadı temsil işi birkaç senedir gündemde. Bunu çok saçma buluyorum. Sinirleniyorum da. Kimliksiz kaldık da kimlik mi arıyoruz?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadı temsil işi birkaç senedir gündemde. Bunu çok saçma buluyorum. Sinirleniyorum da. Kimliksiz kaldık da kimlik mi arıyoruz?
her gördügünde beyin forma ve stadyumu bagdastirmasi hedef.
yani yeni yuvayi iyice beyinlere yuva olarak kabul ettirmek..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadaş şu kulübün niye tek bir işi rast gitmiyor? Stadı temsil ne ya, komedi.
Avni Aker'den ayrılırken yılların hatırasına yakaya armaya bir seferliğine küçük detaylar eklersin çok da güzel olur ama niye yeni stadı temsilen forma çıkarıyorsun hem de 2. sefer.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 11:06.
Yorum
Yorum