Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu su armalarin dogru kullanildigi formalardan bulsam hemen alacagim bir tane.Ama bir turlu bulamiyorum.
    aynen hemde sırf arma farklı yerde diye almıyorum hatta trabzondaki tsclup bagazasına gitim ve sordum bana verilen cevap

böle olanların hatalı cıktıgı ve bundan sonra

sadece böle olan modelin satılcagı tabi bunu duyunca epey bi üzüldüm cubuklu alamayacagım için.
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armanın yeri gayet güzel.

Çubuklu formamız beyaz, mavi veya bordo şortla hangisi olursa olsun güzel görünüyor. Hepsinin ayrı havası var.
      Böyle

veya böyle

Şu anki kullanımın daha doğru ve güzel bir kullanım şekli olduğunu düşünüyorum ben de.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Böyle

veya böyle

Şu anki kullanımın daha doğru ve güzel bir kullanım şekli olduğunu düşünüyorum ben de.
        afs hocam türk bayragı olmasa belki simetri sorunupek gözükmeyecek ama ortada türk bayragı olunca cok dikkat cekiyo bide iki formayı örnek gösterdim ama dikkatli baktığında nike logosu aynı bölgede degil. bilmiyom belki bana ole geliyo...
        En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 06.12.2010, 11:04.
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Daha önce de yazmıştım, formamız zaten İnter modeli baz alınarak yapılıyor, yukarıda paylaştığım formalar bu sezon ve geçen sezonki formaları. Nike armasının yerini değiştiremiyoruz, Türk bayrağını ortada kullanmak zorundayız armanın büyüklüğüne göre en uygun yer çubukların üstü. Şu anki yeri beni rahatsız etmiyor.

Armamız boyut olarak daha büyük olsa veya Nike logosunu biraz daha sola alma şansımız olsaydı kimse kafaya takmayacaktı. Diğer markaların formalarını da o gözle incelediğimde formamızın bu yönde kusurlu bulmuyorum.

Bana katılmak zorunda değil kimse.

Yorum

• U17 Milli Takımımız Nike Friendlies Turnuvası'nda Şampiyon oldu

U17 Milli Takımımız Nike Friendlies Turnuvası'nda Şampiyon oldu

U17 Milli Takımımız, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen Nike International Friendlies Turnuvası'ndaki üçüncü ve son maçında ev sahibi ABD'yi 2-0 mağlup etti. Arizona Eyaleti'nin Phoenix şehrindeki Reach 11 Sports Complex'te oynanan karşılaşmada milli takımımızın golleri 17. dakikada Ahmet Yılmaz Çalık ve 71. dakikada Enver Cenk Şahin'den geldi. Maçın 60. dakikasında ise Taha Can Velioğlu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Milli takımımız böylelikle 7 puan alarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada oynanan diğer maçta Güney Kore'yi 3-2 yenen Brezilya ikinci, 4 puanlı ABD 3. üçüncü oldu.

Yorum

• Beyaz formayı hep beyaz şortla giymek yerine, mavi veya bordo giymek formayı daha Trabzonsporlu yapıyor.

Trabzonspor taraftarı formada bordo ve mavi renkleri bir arada görmek istiyor. Düz mavi, düz bordo, düz beyaz yerine içerisinde iki rengin bir arada kullanıldığı veya bir yerlerine diğer rengin eklendiği formalar daha güzel oluyor.

Bordo formanın sevilmesinin nedeni bordonun sadece bizde olması, sırt numaralarında kullanılan renk, şortlarda kullanılan mavi detay.

Biraz özen biraz dikkat zerafeti doğuruyor. Hafta sonu olimpiyatta gri formayı giyeriz diye tahmin ediyorum.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 06.12.2010, 14:13.

Yorum

• Kulübümüzün taklit ürünlerle mücadelesi devam ediyor. Buna göre Bucaspor'la oynadığımız müsabaka öncesi stad çevresinde yapılan çalışmalar neticesinde sahte ürün satışının önüne geçilirken, aynı uygulamanın bu hafta İstanbul'da oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde de devam edeceği açıklandı.

Takımımızın Bucaspor'la oynadığı müsabaka öncesinde TS Club TIR’ının Yavuz Selim Sahası önünde taraftarlarımıza hizmet vermesiyle hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş hem de kulübümüze gelir elde etmiştir.

Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.

Yorum

• Bu simetrik sorunu cozulmedigi surece bence TSclub forma (ozellikle cubuklu) satislarinda zarar yapar. Sahsen ben o formayi o hatanin yuzunden almadim. Cok sacma duruyor nike logosu ile armamizin asimetrik olmasi. Bu konuda goruldugu gibi cogu renktaslar bu konuda rahatsiz.

Yorum

Daha önce de yazmıştım, formamız zaten İnter modeli baz alınarak yapılıyor, yukarıda paylaştığım formalar bu sezon ve geçen sezonki formaları. Nike armasının yerini değiştiremiyoruz, Türk bayrağını ortada kullanmak zorundayız armanın büyüklüğüne göre en uygun yer çubukların üstü. Şu anki yeri beni rahatsız etmiyor.

Armamız boyut olarak daha büyük olsa veya Nike logosunu biraz daha sola alma şansımız olsaydı kimse kafaya takmayacaktı. Diğer markaların formalarını da o gözle incelediğimde formamızın bu yönde kusurlu bulmuyorum.

Bana katılmak zorunda değil kimse.
                    Ali Fuat abi,

Sana katilmiyorum. Ve bende bu formanin Uzun Kollusu var! Simetri hata olmasa daha guzel olacak o guzel renklerimizle Bende rahatsiz oluyorum..

Yorum

• Cubuklu formada kesinlikle buyuk bir simetri hatasi vardir, turk bayraginin amblemimize ve nike'in logosuna olan uzakligi esit degildir.Inter modelinde arma iki cizginin ortasinda yer aliyor.Bizimkiler bunu nasil dusunememisler anlamak mumkun degil.

Yorum

• İşte baz alabileceğimiz tarihimizdeki güzel modeller:

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.12.2010, 10:42.

Yorum

• 3 cubuklu formaayi seneler önce giymisiz simdide olsa güzel olurdu aslinda.

Yorum

• Arkadaslar, sadece JAJA diyorum.. ve bu hafta bir tane Bordo forma aliyorum..

Yorum

• Maç günü TS Club tırımız olimpiyatta hazır bulunacak. Ayrıca stad içindeki mağazalar da açık olacak. Havanın durumuna göre stad girişinde de tezgahlar kurulacak ve korsan ürün satışı engellenecek.

Takımımızın Bucaspor'la oynadığı müsabaka öncesinde TS Club TIR’ının Yavuz Selim Sahası önünde taraftarlarımıza hizmet vermesiyle hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş hem de kulübümüze gelir elde edilmiş. Tırın orada olması hem tırdan satışı hem de TS Club mağazasından yapılan alışverişi artırmış.

Forma şeklindeki dev Trabzonspor bayrağımız da olimpiyatta olacak.

Yorum

Maç günü TS Club tırımız olimpiyatta hazır bulunacak. Ayrıca stad içindeki mağazalar da açık olacak. Havanın durumuna göre stad girişinde de tezgahlar kurulacak ve korsan ürün satışı engellenecek.

Takımımızın Bucaspor'la oynadığı müsabaka öncesinde TS Club TIR’ının Yavuz Selim Sahası önünde taraftarlarımıza hizmet vermesiyle hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş hem de kulübümüze gelir elde edilmiş. Tırın orada olması hem tırdan satışı hem de TS Club mağazasından yapılan alışverişi artırmış.

Forma şeklindeki dev Trabzonspor bayrağımız da olimpiyatta olacak.
                                İşte bu muhteşem bir haber.

Emeğine sağlık Ali Fuat abi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X