Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim formayı şu soldaki yenge giyse beğenirdiniz. Bizim formayı bir tane kıllı adam giydi bu yüzden beğenilmedi. Net söylüyorum
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim formayı şu soldaki yenge giyse beğenirdiniz. Bizim formayı bir tane kıllı adam giydi bu yüzden beğenilmedi. Net söylüyorum

o yengemiz çuval giyse neyse

Yorum

• Başlıktaki tasarımlar genel manada başarılı diyebilirim nacizane.

Bu da haliyle forma konusundaki beklentiyi arttırıyor
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Böyle daha şık.

Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.

Yorum

• Ben de bir sayfada usenmedim 700 yorum okudum istanbul takim taraftarlarinin dibi dusmus yukardaki formaya demekki hakikaten renklerimizi hertha inter cubuklusina filan uyarlasak forma alacak adamlar☺

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ürün tanıtımındaki profesyonelliğe bakar misiniz https://twitter.com/imiasanmia/statu...72375282593792

Yorum

• radikal yenilikler şart

En son kanforfi tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 22:50.

Yorum

• İlk olarak altmisbiirr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne diye logolarımı filan silip kesmişsiniz. Derdiniz nedir? Emek veriyoruz biraz saygınız olsun.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne diye logolarımı filan silip kesmişsiniz. Derdiniz nedir? Emek veriyoruz biraz saygınız olsun.
                    Emeğinize saygım sonsuz ben sadece daha net, güzel bir görüntü ortaya çıkarabilmek için çalıştım. Farkındaysanız başka bir imza da koymadım. Kusura bakmayın. Zaten tasarımların sizden olduğunu herkes biliyor.

Yorum

Emeğinize saygım sonsuz ben sadece daha net, güzel bir görüntü ortaya çıkarabilmek için çalıştım. Farkındaysanız başka bir imza da koymadım. Kusura bakmayın. Zaten tasarımların sizden olduğunu herkes biliyor.
                      Tamam daha güzel birşey yap ama logolarıma müdahale etme gereği niye duydun onu anlamıyorum. Neyse.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam daha güzel birşey yap ama logolarıma müdahale etme gereği niye duydun onu anlamıyorum. Neyse.
                        Hakkını helal et abi.

Yorum

• YAKIŞMAZMI TRABZONSPORUMUZA

Yorum

Hakkını helal et abi.
                            Helal olsun.

Burnley 16-17 Deplasman ne güzel yapmışlar...

Yorum

• Tam ben atacaktim burnleyin formalarini☺ westham ile beraber bordo mavi renkleri kral yapan iki takim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şahsen ben bu ablamızın giyeceği bir forma olduğunu düşünmüyorum.Özel sipariş üzerine yapılması gerek heralde

Yorum

Yükleniyor...
                                X