Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklularımız inş bi sayfa öncekiler gibi olmaz o ne öyle

Yorum

• Barcelona'nın yeni formaları...
      Kaynak: Fotomaç

7

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Barcelona'nın yeni formaları...

Kaynak: Fotomaç

Bence bu formalar fake.Nıke bu kadar büyük takımlara aynı formayı yapacak kadar aptal değil.
        Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Adidas'ın Milan için yapmış olduğu ince çubuklu çok daha hoş duruyor bence :

Tabii bu renklerle, bunu Fenerbahçe'de düşünemiyorum çok komik durur. Milan'a özel bir tasarı olsa gerek. Ayrıca bu formalarda ADİDAS ve MİLAN ARMASI baya uzak birbirinden sebebini bilmiyorum ama fena durmuyor.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Milan'ın forması çok sevimli geldi bana da. Altına kırmızı şort harika gider.

Aslında her şey doğru renge doğru tasarımı yapmakta geçiyor. Mesela Milan'a kalın çubuklu bir forma yakışmıyor. Ben aynı tasarımın Trabzonspor'a da yakışmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• Milan'ın formasını bende beğendim.

Yorum

• tottenhamhotspur'un resmi internetdeki satış mağzasına bakın a dan z ye bütün ürünler var tasarımlar spor klübünden çok ünlü giyim mağzasından kaliteli ürünler ve çeşitler var rakip takım taraftarlar bile bu ürünlerden satın alır

http://shop.tottenhamhotspur.com/

bu ürünlerin gelirlerini düşünemiyorum bile adamların yapmak istediği yeni stada bakın

En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 22:20.

Yorum

• Lyon'nu formalarını çok beğeniyorum gerçekten güzeller

Yorum

• Lyon'un renkleri canlı çünkü. Bu formaya bordo mavi gitmez.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lyon'nu formalarını çok beğeniyorum gerçekten güzeller
                      Nedenini bilmiyorum ama her sezon en güzel formalar arasinda oluyor Lyonun ve Marseillenin formalari. Hep kendilerine özel yapilmis müthis calismalar oluyor..

Yorum

• BAŞKAN ŞENER VE YÖNETİMDEN TAM DESTEK
                        Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Bucaspor maçı öncesi İzmir'e çıkarma yapacak. Maç öncesi hep birlikte yemek yiyecek olan yöneticilerin yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını ve yeni sezon formalarını masaya yatırması bekleniyor.

Kaynak: Yunus Emre SEL (DHA)

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nedenini bilmiyorum ama her sezon en güzel formalar arasinda oluyor Lyonun ve Marseillenin formalari. Hep kendilerine özel yapilmis müthis calismalar oluyor..
                          Lyon ve Marsilya'nın ANA rengi beyazdır çünkü. Beyaz renklerden forma tasarlamak her zaman daha kolay olur ve daha sempatik. Real Madrid gibi.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Seneye yapilacak tanitimin ön gösterimi gibi eger tanitim böyle olursa süper olur gercekten.

Yorum

• Şunun gibi bir formamız olsa. Hastayım böyle ipli formalara yahu. En iyisi ben bir tasarım deneyeyim.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X