Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle bir tuhaf bir kulüp görmedim...

Yau resmen antrenman ürünleri formalardan çok çok iyi ancak satış yok...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İstanbul Optimum Alışveriş Merkezi Nike mağazası.. Yalnızca çubuklu formamız satılıyor..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gri forma kalite bakımından iyiymiş.. Öyle deniliyor.. Sağdan soldan duyumlar..

Gri alacağım bende.

Karar kesindir.

kulağa hoş geliyor
        "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• gri formanın kalitesi bencede çok güzel dokununca ve hafif çekince insana kaliteli bir his veriyor ancak benimkini alalı iki hafta oldu hemen bazı yerlerinden ilmekleri çekildi yani çok kolay sökülebilecek bir yapısı var yani benim bordo puma formam var neredeyse beş yıllık hiçbir tarafında bir söküğü yok hemen hemen her hafta makinede 30 derecenin üzerinde yıkanmasına rağmen (yeni formalardan dolayı son 1 yıl hariç).ancak şunuda belirteyim ki bunu biliyor olsamda yine formayı alırdım.

Yorum

• Formamız güzel futbol ve gollerle süslenince daha da güzel oluyor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formamız gerçekten çok güzel ama şu çubuklu formanın altına mavi şort hiç iyi gitmiyor. beyaz şort beyaz konç konfigürasyonu daha iyi değil mi?

Yorum

• Mavi çok açık olduğundan beyaz iyi gitmez çubuklunun altına. Bordo belki olabilir..

Yorum

• Barca cizgili forma altına bordo şort giymişti çk koyu olmuştu ama güzeldi.

Yorum

• bu başlıkla alakalı değil ama... gördüğüm bir ürün var hoşuma gitti kendime alıyorum (= belki sizlerin de hoşuna gidebilir... bu yüzden paylaşmak istedim sizlerle

bu akşam bitiyor kampanya

Yorum

• Kredi kartı ile uğraştırmasa bende alırdım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kredi kartı ile uğraştırmasa bende alırdım..
                        buna benzer bir ürün ts clup yapabilir... gayette hoş olur sanırım

Yorum

• dün mac öncesi Stadın altındaki TS Cluba gittim ve beyaz arması cıkan formamı götürdüm dedim arması cıktı ve ismi başka fontlarda basit bir yazıla yazdılar diye belirttim dedi Trabzonspor mavi font kullanmıyor dedi.. dedim bunu Antalyadaki TS Club yaptı sonra kadın dedi yok biz böyle yapmayız gibisinden konuştu armayı halledicekler ve yazıyıda yapabilirlerse yapıcaklarmış.. sevindirici oldu benim acımdan..
                          SAMSUN UNDERGROUND RAP
                          55

Yorum

• İlk olarak kelesch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu başlıkla alakalı değil ama... gördüğüm bir ürün var hoşuma gitti kendime alıyorum (= belki sizlerin de hoşuna gidebilir... bu yüzden paylaşmak istedim sizlerle

bu akşam bitiyor kampanya
                            ürünü görmek için üyelik istiyor ve üyülik içinde referans gerekiyor.

ürünün resmini paylaşabilir misin?
                            Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ürünü görmek için üyelik istiyor ve üyülik içinde referans gerekiyor.

ürünün resmini paylaşabilir misin?
                              Beğenip almak isteyene davet yollayabilirim..
                              En son Sefa tarafından düzenlendi; 14.09.2010, 14:43.

Yorum

• Tişört deli manyak bir şey. Fiyatı ne kadar bunun?
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X