Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yorumlarıma bakarsan ürünlerimin sahte olmadığını anlarsın! korsan değil benim sattığım ürünler! istediğin yere şikayet et, benim yaptığım iş legal! ürünlerde faturalı!
    yüzsüz herif

Yorum

• eee kataloğun standart ürünlerinden kullanırsak olacağı bu. bende gider aynı forma modelinden 1000 tane alırım , üstüne ts armasını reklamını kendim basar ts yerine kendim satarım. işte bu yüzden forma isterken söylediğimiz bize özel olsun kısmı buydu.nike fabrikalarından bizden başka kimseye teslimatı olmayan modeller kullanılmalı
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Galatasaray'ın iç saha formaları beyaz ve kırmızı şortlu parçalı formaları, yedek formaları mor formaları, Trabzonspor'un dış saha formaları ise beyaz forma ve parçalı formadan oluşuyor. Yedek rengimiz turuncuyu da tutup Galatasaray maçında giyemeyeceğimize göre haftasonu büyük ihtimalle beyaz formalarımızla mücadele edeceğiz.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sadece son sayfadaki son mesaja değil, her sayfaya bakmak lazım.

Özellikle bu başlığın arka sayfaları geniş bir bilgi ve görsel arşiv niteliğinde.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eee kataloğun standart ürünlerinden kullanırsak olacağı bu. bende gider aynı forma modelinden 1000 tane alırım , üstüne ts armasını reklamını kendim basar ts yerine kendim satarım. işte bu yüzden forma isterken söylediğimiz bize özel olsun kısmı buydu.nike fabrikalarından bizden başka kimseye teslimatı olmayan modeller kullanılmalı

nike'dan sade yani logosuz ve reklamsiz ürün alip
            Trabzonspor logosu ve TT reklami bastirman bile suc olarak sayiliyor
            bunun icin trabzonspor ürünleri ve TT'den satis yetkisi gerekiyor

alman yasasi, örnegin altdaki t.shörte logo bastirip vede sadece kendin giyme durumuna karsi cikmiyor, bilmiyorum türkiyede durum nasil.

Yorum

• Arkadaslar bide Almanya Rusya macindaki adidas formalarina bakin, heleki rusyanin formasina forma nasil olurmus sade ve sik

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nike'dan sade yani logosuz ve reklamsiz ürün alip
                Trabzonspor logosu ve TT reklami bastirman bile suc olarak sayiliyor
                bunun icin trabzonspor ürünleri ve TT'den satis yetkisi gerekiyor

alman yasasi, örnegin altdaki t.shörte logo bastirip vede sadece kendin giyme durumuna karsi cikmiyor, bilmiyorum türkiyede durum nasil.

evet yaptığının yasal bi suçu "olmasa dahi" en basiti etik değil. sadece söylemek istediğim , adamın sattığı ürün orjinaldir. nike'dır. kumaş kalitesi kötüdür denilmişti o yüzden söyledim. kumaşı kullandığımız formanın aynısıdır . lakin baskı işçiliğini kendi yapıyodur.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalecinin adını bilen varmı Casillasa benzettim
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 3-5 tanesi dışında alt yapının tümü yenilendi Türkiye ve Almanya da yapılan seçmelerden geldiler.. Resmi site yazmadıkça bilemeyiz ama yarın arkadaşa sorarım çok merak ettiysen

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Puma nedense forma şortlarının boyunu epeyce kısaltmış.Bence formalar gayet güzel olmuş.Kappa'ya benzemeye başlamış Puma.

Yorum

• Trabzoncell Sırt reklamlı kolunda süper lig logolu ve 61 yattara yazılı çubuklu 91 beyaz 95 liradan satışta!
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzoncell Sırt reklamlı kolunda süper lig logolu ve 61 yattara yazılı çubuklu 91 beyaz 95 liradan satışta!
                              Dalga geçiyorlar herhalde.O kalitedeki forma kesinlikle o para etmez.

Yorum

• üstüne yaptıkları bikaç kuruşluk baskı , dünyanın kârını koymuşlar üstüne

Yorum

Yükleniyor...
                                X