Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya biraz daha yapışkanı fazla işte 5 yıkamada değilde 7 yıkamada sökülecek.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Formaları sırf bir yeri kopacak sökülecek diye giymiyorum.Puma'nın ilk sezon yaptığı formalarımızdaki armalar gerçekten de çok güzeldi.O zaman zaten galiba herşeyini yapıp bize yolluyorlardı.

Yorum

• Seneye özenerek yapılır diye düşünüyorum . Çünkü B.Dortmund yıllarca Nike giydi biz daha 2.senemizdeyiz.Örnek Galatasaray ; Adidas ama onlarında ilk 2 yıl istedikleri forma değildi geçen yıl istedikleri formalar çıktı.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üstte eski armamız altta çubuklu formamızın arması. Ufak bi düzenleme ile kopmaları azaltmak istemişler. Yinede tatminkar değil bencede.
          Yeni hali daha hoş gözükküyor.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eskisi mavi zemin üzerine oturtulmuş şimdiki ise bordo zemin üzerine yapılmış.yine çok kalitesiz bir arma.

zaten eskisinde en çok görülen vaka ortadaki göbek kısmındaki bordo parçanın düşmesiydi bunun önüne geçmişler.
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zaten eskisinde en çok görülen vaka ortadaki göbek kısmındaki bordo parçanın düşmesiydi bunun önüne geçmişler.
              1967 de kopuyordu yeni halinde kopmaz herhalde.

Yorum

• Bu sefer kopmalar düşmeler daha az olacaktır muhakkak ama yinede bu arma tekniği hoşuma giden bi teknik değil. Hatta bu konuda hiç tevazu gösterme taraftarı da değilim aslında. Bu bizim klübümüz. Formanın aslolan tek parçası. Nike'ın arması nakış iken benim armam yapıştırma olmamalı. Formaya dikilen kumaş armalardan da istemiyorum. Direkt olarak nakış olmalı , bize de bu yakışır.

Yorum

• Bu iş böyle olmayacak Adidas ile anlaşsak Kayseri ve Sivas gibi, Kappa ile anlaşsak Bursa gibi yapacaklar.Başka çözümler bulmak gerek...

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu iş böyle olmayacak Adidas ile anlaşsak Kayseri ve Sivas gibi, Kappa ile anlaşsak Bursa gibi yapacaklar.Başka çözümler bulmak gerek...
                    diadora ile anlaşsak super olur çok özgün tasarımları var

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu iş böyle olmayacak Adidas ile anlaşsak Kayseri ve Sivas gibi, Kappa ile anlaşsak Bursa gibi yapacaklar.Başka çözümler bulmak gerek...

O zaman TS Club markasıyla devam etseydik?

Yorum

• istanbulda satın alınabiliyor mu cubuklu formalar? Bilgisi olan bi bilgi verse..Ona göre cıkacam evden..
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• yeni çıkan formanın arması dikişli değilmi?
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            istanbulda satın alınabiliyor mu cubuklu formalar? Bilgisi olan bi bilgi verse..Ona göre cıkacam evden..
                            Cumartesi günü gelecekmiş İstanbul'a formalar.
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeni çıkan formanın arması dikişli değilmi?

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni armamız bu şekilde

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok basitçe halledilebilecek ve bence takımın prestijini etkileyebilecek forma konusunun halledilememesinin sebebi yönetim nezdinde de sizin gibi 'angarya' olarak görülmesidir.

Ts Clup açmak tabii ki önemli ama içinde satılacak olanlar da önemli güzel kardeşim ...

Formayı alacak olan taraftarın isteklerini görmemezlikten gelmek hayati bir yanlıştır .

Taraftarın bu kadar üzerine düştüğü bir konuyu angarya olarak görürseniz insanlara küfretmiş olursunuz

Saygılar
                                Klavyenin başında meramını anlatmak pekte kolay olmuyor,

Yanlış yok herşey mükemmel demiyorum, derdim kısa ve öz hiçbir olumlu hareketin keyfini süremiyoruz.

Herşeye bu kadar olumsuz bakmak ne kazandırıyor bize merak ediyorum...
                                Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X