Ya biraz daha yapışkanı fazla işte 5 yıkamada değilde 7 yıkamada sökülecek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstte eski armamız altta çubuklu formamızın arması. Ufak bi düzenleme ile kopmaları azaltmak istemişler. Yinede tatminkar değil bencede.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisi mavi zemin üzerine oturtulmuş şimdiki ise bordo zemin üzerine yapılmış.yine çok kalitesiz bir arma.
zaten eskisinde en çok görülen vaka ortadaki göbek kısmındaki bordo parçanın düşmesiydi bunun önüne geçmişler.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten eskisinde en çok görülen vaka ortadaki göbek kısmındaki bordo parçanın düşmesiydi bunun önüne geçmişler.
Yorum
-
Bu sefer kopmalar düşmeler daha az olacaktır muhakkak ama yinede bu arma tekniği hoşuma giden bi teknik değil. Hatta bu konuda hiç tevazu gösterme taraftarı da değilim aslında. Bu bizim klübümüz. Formanın aslolan tek parçası. Nike'ın arması nakış iken benim armam yapıştırma olmamalı. Formaya dikilen kumaş armalardan da istemiyorum. Direkt olarak nakış olmalı , bize de bu yakışır.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iş böyle olmayacak Adidas ile anlaşsak Kayseri ve Sivas gibi, Kappa ile anlaşsak Bursa gibi yapacaklar.Başka çözümler bulmak gerek...
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iş böyle olmayacak Adidas ile anlaşsak Kayseri ve Sivas gibi, Kappa ile anlaşsak Bursa gibi yapacaklar.Başka çözümler bulmak gerek...
O zaman TS Club markasıyla devam etseydik?Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbulda satın alınabiliyor mu cubuklu formalar? Bilgisi olan bi bilgi verse..Ona göre cıkacam evden..Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni çıkan formanın arması dikişli değilmi?
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeni armamız bu şekildeBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok basitçe halledilebilecek ve bence takımın prestijini etkileyebilecek forma konusunun halledilememesinin sebebi yönetim nezdinde de sizin gibi 'angarya' olarak görülmesidir.
Ts Clup açmak tabii ki önemli ama içinde satılacak olanlar da önemli güzel kardeşim ...
Formayı alacak olan taraftarın isteklerini görmemezlikten gelmek hayati bir yanlıştır .
Taraftarın bu kadar üzerine düştüğü bir konuyu angarya olarak görürseniz insanlara küfretmiş olursunuz
Saygılar
Yanlış yok herşey mükemmel demiyorum, derdim kısa ve öz hiçbir olumlu hareketin keyfini süremiyoruz.
Herşeye bu kadar olumsuz bakmak ne kazandırıyor bize merak ediyorum...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
Yorum