Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sergen futbolu bırakalı kaç sene oldu?
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formaya güzel diyen arkadaşlar..

Lütfen önünüzdeki ekranda duran formanın Nike amblemini işaret parmağınızla kapatarak formaya bir de öyle bakın.

Resmen işporta malı forma. Özensiz, iğrenç, sıradan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaç tane lisanslı ürünün var ve bugune kadar trabzonspora ne katkın olduda eleştiride sınır tanımıyorsun.

Yorum

• Simdiye kadar gelmis gecmis en güzel 2 formalarimiz
        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaç tane lisanslı ürünün var ve bugune kadar trabzonspora ne katkın olduda eleştiride sınır tanımıyorsun.
          Bende tam 10 tane lisanslı forma var.Ve eleştiriyorum bu formaları.kötü işte kötü bu kadar.Kötü ama yine de aldım.Yapacak bişey yok başka.

Yorum

• arkadaşlar nike nin bizdeki orjinal forması sadece beyaz olan formalar dikkat edin milli takım formamızla aynı kesim ve aynı kalite... yani diğer formalar çubuklular da dahil nike standartları dışında yani kullanılan yöntem de malzeme de farklı..o yüzden beyaz formalar diğerlerinden fiyatlı.

sonuç olarak formalar değişebilir ama önemli olan bize düşeni yapmak ve en az bir forma alıp destek olmak haydin ts club a
            SİNAN ŞAHİN

Yorum

• İlk üretimde hatalar olmuş bundan sonra orantılara dikkat edilirse forma fena değil.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende tam 10 tane lisanslı forma var.Ve eleştiriyorum bu formaları.kötü işte kötü bu kadar.Kötü ama yine de aldım.Yapacak bişey yok başka.

Pekala formayı gördün mü de bu kadar eleştirebiliyosun.

Yorum

• Bu kadar baştan savma bir iş yapılmaz ya ALLAH aşkına sıradan takım muamelesi yapıyolar yazık valla yokki böyle dediği dedik bir yöneticimiz hepsi o kadar kibarki sanki o kibarlık onlara para kazandırıyo sen TRABZONSPOR başkanı veya yönetisiysen elini masaya vurmasını bilecen bilmiyosan cıkıp gidecen...Her şeyde eziliyoz yok sonra sadri başkan çıkar alın forma der napim o çuvalları ben...Ben çuval istemiyom forma istiyom ...
                  Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• çubukluları ben beğendim(çubukluya karşı bir zaafım var)beden sorunu yoktur inşallah.puma'nın xxl'si anca oluyor,bu inşallah daha iyidir.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• ah nerde o günler....

İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Simdiye kadar gelmis gecmis en güzel 2 formalarimiz

bir zamanlar biz bu formaları kullanıyorduk değil mi? masal gibi geliyor kulağa. bir de şimdiki formalara bakıyorum da nereden nereye gelmişiz. ya ts-club ya da adidas diyorum ben.

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Simdiye kadar gelmis gecmis en güzel 2 formalarimiz
                        kesinlikle
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende eleştiriyorum ama bu yöntemle hiçbir yere varamayız.

Sen ne verdin ben ne verdim demek çocukça bir yaklaşımdır.

Geçen sezon verilen sözler vardı?

Trabzonspor büyük kulüpse Eskişehir'in 2 sezon önceki giydiği formayı giymeyecek bu kadar basit.
                          Bordomavi.net

Yorum

murat armalar yine yapistirma mi ???
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

Katılıyorum. Trabzonspor forması ile gezeceksek şık olmalı "Bu ne! pazardan mı aldın ? Duyunca giyesi gelmiyor insanın.

Trabzonspor marka değeri olarak buna değer.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Murat Dinç teşekkürler ben beğendim açıkçası.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Yükleniyor...
                                X