Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben barca ve rapid liyim, ikisininde en nefret ettigi eflatun
    nedense ben begeniyorum, söyle dünyadaki ilk neon eflatun forma güzel dururdu bence
    Siyah Lacivert Gri Koyu Yeşil benim en sevdiğim renkler ama lacivert ve siyahı bizim kulüp için tercih etmem. Turuncu da öyle Bunların bir kısmınin nedeni tabi ki direkt rakibimiz olan kulüpler olması ve beğenmemem nedeniyle
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Eflatun, mor, lila vb renkler bordo ya yakın renkler olduğundan dolayı kullanılması doğru değil bence alternatif olarak. Daha açık ya da farklı renkler kullanılabilir.

Yorum

• eflatunun en büyük avantaji bordo da mavi de cok yakisiyor

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Turuncu’nun kesinlikle sette yer almasını istemem.
          Hem artık ilgi çeken bir renk değil,hemde ülkemizde üç takım turuncuyu ana renk olarak kullanıyor alternatif forma olarak kullanılması sağlıklı olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Başlığı “Forma Sponsorumuz Macron ve Ürünleri” olarak düzeltebiliriz bu arada zaten Macron giyim sponsorumuz değil..

Yorum

• Ambleme kalabilir ama Macron logosunun tipografisini değişmeli

KaydetKaydet
              En son a f s tarafından düzenlendi; 15.06.2018, 11:53.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu sezonki mavi formayla geçen seneki
                Villa modeli formamızın renklerini karşılaştırdım.
                Macron’un kullandığı bordo kesinlikle daha iyi ve istediğimiz gibi ama mavi tonu için aynı şeyi diyemeyeceğim.
                Mavi formada bu tonun kullanılmasında sıkıntı yok,nitekim deplasman forması ama çubukludaki mavi tonumuzun biraz daha açık ve parlaklığının düşük olması lazımdı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bordo-mavi ye en çok yakışan renk gri bence.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nereye dönüyoruz, biz 60- 70 yildir gurbetteyiz
                    dönmek yanlis laf, gurbetten baska bir gurbete yolculuk olur o ancak
                    Kusura bakmayın ama o durumda forma fiyatını tl ile hesaplamamalısınız. Oranın şartlarına göre hesaplamalısınız.
                    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Yorum

• Dört formaya karşılaştırma yaptım.
                        Sırasıyla;Man.City 2016-17 player versiyon Nike,Trabzonspor 2018-19 Macron,Trabzonspor 2017-18 Nike,Arjantin 2018-19 Player versiyon Adidas.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ambleme kalabilir ama Macron logosunun tipografisini değişmeli
                          Katılıyorum abi fena işler de çıkarmıyorlar yazıyı tekrar çalışsalar veya yeni bi logo çalışıp onu ekleseler falan markanın çehresi bi anda değişir.

Yorum

• Formaları İnceleme şansım oldu kalitesini ve tasarımlarını beğendim açıkcası mavi formada qnb yazısı bordo , çubukludada macron yazısının N harfini sığdırabilmiş olsalardı harika görünürdü diye düşünüyorum , yetkili arkadaşa sordum bunlarla alakalı bi düzenleme olacakmı diye malesef dedi bu şekilde devam edecekmiş yapacak bişey yok iki formadanda aldım siyahıda alıcam inşallah kulübe destek boynumuzun borcu.
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Garip bir mavi ton seçmişiz. Mavi rengimiz koyu ve tuhaf boğuk bir tonmu desem bilemiyorum bordo rengimizi de boğuyor. Daha açık olmalı bence.

Macron özelinde ise sanki kumaş kalitesi bizim eski bordo TSC formalarımız vardı kollarındaki çizgiler TS amblemindendi onlar gibi geldi bana.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Realci olmamiz eflatunu onayladığımız manasına gelmiyor .
                                İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Garip bir mavi ton seçmişiz. Mavi rengimiz koyu ve tuhaf boğuk bir tonmu desem bilemiyorum bordo rengimizi de boğuyor. Daha açık olmalı bence.

Macron özelinde ise sanki kumaş kalitesi bizim eski bordo TSC formalarımız vardı kollarındaki çizgiler TS amblemindendi onlar gibi geldi bana.

Mavi daha parlak daha güçlü duruyor bir de sanırım öndeki 5 cubuktan 3'ü mavi olunca böyle bir hava verdi
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X