Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formaların farklı kombinasyonlarla kullanılmaması daha doğru aslında. her formayı 3 farklı şort ile kullanmak yerine bir kimlik oluşturmaya çalışılmalı. (zaruret halleri dışında)

forma, şort, konçları bir bütün olarak düşünmeye ve hafızalarda yer edinmeye örnekler.

futbolla ilgisi olan herkes sahada bu formaları gördüğünde hangi takım olduğunu anlar herhalde.
    En son danger00 tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 19:26.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Dugout Türkiye 🇹🇷‏ @DugoutTR 2 sa.2 saat önce
      Fırtına yeni sezon formalarını tanıtırken Dugout her anı takip etti! @Trabzonspor'un forma lansmanından kameralara yansımayan en özel görüntüleri izlemek için: http://bit.ly/2JzINx8
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama gidecek futbolcunun üzerinde en fazla merak edilen siyah forma var. Çok güzel sunum!

Yorum

• Nike dan sonra ne gelse begenecektım üç forma da bence güzel ufak dokunuşlarla mükemmel olabilir miydi olabilirdi

siyah formanın dümdüz siyah bir forma olmasındansa böyle siyah bordo olması bence çok daha hoş siyah mavi olsa siyah formanın ağırlığı kalmazdı bence bu hali gayet iyi ve yapılmış benzeri olan bir ürün değil ben beğendim ve ayrıca beğendiğim bir diğer husus da paylaşılan fotoğraftan gördüğümüz kadarıyla sırtı da aynı desene sahip ki önü başka arkası başka olan formalar bana pek cazip gelmiyor keşke çubuklu da taraftar için sırtı çubuklu forma seçeneği olsa

eğer mavi forma qnb yazısını bordoya çevirirse 3 formayı da almak durumunda kalacağım
          En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 14.06.2018, 00:21.
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Siyah üzerine mavi çalışması daha iyi. Birbirine yakışan renkler. Siyah üzerine bordo yıpranmış kumaş hissi veriyor.

Yorum

• Bugun mall of istanbuldan formami aldim izlenimlerim;
              M beden giyorum lakin cubuklu formanin kalibi daha dar gobekten hafif skti tam taraftar formasi kumasinda mavi forma ise daha hafif futbolcu formasi kivaminda daha oturakli formanin posedinden en son detayina kadar citcit lazer delik yaka ici ense vs kaliteyi hissediyorsunuz ben sahsen bir real madrid formasi inceliyormus gibi hissettm kendimi abartiyormuyum bilmiyorum ama oyle

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugun mall of istanbuldan formami aldim izlenimlerim;
                M beden giyorum lakin cubuklu formanin kalibi daha dar gobekten hafif skti tam taraftar formasi kumasinda mavi forma ise daha hafif futbolcu formasi kivaminda daha oturakli formanin posedinden en son detayina kadar citcit lazer delik yaka ici ense vs kaliteyi hissediyorsunuz ben sahsen bir real madrid formasi inceliyormus gibi hissettm kendimi abartiyormuyum bilmiyorum ama oyle
                kilo boy kaç

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kilo boy kaç
                  1.70 76

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Değişik bir yaklaşım.
                    Ekmeği de izne gelince memleketten mi alıyorsunuz ?
                    Ne alakası var demeyin, söylediğiniz tam da bu.
                    Bu söylemin nedeni arkadaşın aslında birgün memlekete döneceğinin göstergesi. Muhtemelen yatırımlarını da hep memleketlerine yapıyorlar ki tl karşılaştır var ortamda.

Sizin örnek ise tam bir cuk oturma örneği olarak okutulmalı.
                    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tartışmaları geriye giderek okudum, formaların Türkiye'deki ve Avrupa'daki taraftarlara farklı değer biçilerek gönderilmesini haksız buluyorum ama aşağıda şöyle bir örnek var mesela:

Benim anladığım, fiyatlandırma politikasında hedefler değiştiği için bunlar oluyor. Dünyada da böyledir. Bir ürünü ilk çıktığında (Bir strateji uyarınca) yüksek fiyattan koyup o kesimden yararlanırsınız, sonra alamayanlar için indirim yaparsınız, haksızlık ama böyle işliyor) Benzer şekilde örneğin Nike Türkiye'de insanları ürünlerine daha çok alıştırmak için ve alım gücünü dikkate alarak dışarıdan az fiyat çekiyorken, Trabzonspor yine Türkiye'de ve Avrupa'daki alım gücüne göre fiyatlar belirlemiş. Üstelik Avrupa'da diğer formalara göre daha uygun deniyor € fiyatı. Kısacası burda önemli olanın kulübe katkı olduğunu düşünüyorum, yoksa kimseyi enayi yerine koymak değil

Bunun dışında, siyah formadan beğenimi geri çekiyorum. Ama bunun stili ile ilgisi yok. Ciddiye alınacağımı sanmadığımdan sebebi bana kalsın
                      isteyen istedigini desin

isin prensib meselesi oldugunu ilk basdan dedik

golballesmis dünyada yasiyoruz, batida mallarin fiyat farki sadece vergi farkinin olusturdugu bir dünya

ts clup eu baslangicdan ölü bir proje oldu
                      dün vira avrupadan arkadaslarlan konusdum, whats app grublarinda yazistim, herkes ayni fikirde

burda isteyen istedigi gibi yapilani dogru isiga cekebilir, keyiflerine göre takilsinlar

tek gercek, sadece site 50 bin € civari tutmusdur, bir okadarda satis lisanslari ve sirketlesme...
                      bir ölü yatirim daha, yöneticilerin ac gözlü davranisi yüzünden

simdi isteyen istedigi elementi kafasina göre uydursun, ben memleketimde alirim formami, arabaylan gelirsem birde vakfikebir ekmegi atarim bagaja...

İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu söylemin nedeni arkadaşın aslında birgün memlekete döneceğinin göstergesi. Muhtemelen yatırımlarını da hep memleketlerine yapıyorlar ki tl karşılaştır var ortamda.

Sizin örnek ise tam bir cuk oturma örneği olarak okutulmalı.

nereye dönüyoruz, biz 60- 70 yildir gurbetteyiz
                      dönmek yanlis laf, gurbetten baska bir gurbete yolculuk olur o ancak
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.06.2018, 03:23.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Selçuk açıkladım işte, daha ısrar etmenin yararı var mı? Mesela buraya geldiğinde, yaptığın alışverişlerde batıda bunun fiyatı bu kadar, sen çok ucuza satıyorsun, prensip meselesi, al sana şu kadar mı diyorsun?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mavi forma super, önünden reklamları da sildirdim mi tam günlük giyime uygun hale gelir.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formaların farklı kombinasyonlarla kullanılmaması daha doğru aslında. her formayı 3 farklı şort ile kullanmak yerine bir kimlik oluşturmaya çalışılmalı. (zaruret halleri dışında)

forma, şort, konçları bir bütün olarak düşünmeye ve hafızalarda yer edinmeye örnekler.

futbolla ilgisi olan herkes sahada bu formaları gördüğünde hangi takım olduğunu anlar herhalde.
                            işte biz kurumsal kimliğimizi villa modeli forma ile oturtabilirdik ama bunu bir türlü anlatamıyoruz.
                            Çünkü kim ne derse desin çubuklu fb, parçalı gs, düz forma bjk ikonlarıdır.
                            Bizimki villa modelidir. Ayrıca güzel de bir tasarım. Neden uzak duruyoruz anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mavi forma super, önünden reklamları da sildirdim mi tam günlük giyime uygun hale gelir.
                              iyi bir düsünce. reklam sildirme isini tsclub larda yapiyorlarmi?
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Çubuklu forma belki de 2006 sezonundan sonra gördüğüm en kaliteli ve güzel forma. Ayrıntıları, kesimleri vs. gerçekten çok hoşuma gitti. Likralı olması da ayrıca güzel. Formaya dokununca anlıyorsun kaliteyi.
                                Nike bize yıllardır bildiğiniz tişört giydiriyordu. Adamların ürününün duruşunda hayır yok! Bordoyu dahi utanmaza kırmızıya çevireceklerdi. Macron'u kutluyorum, bizi nike'tan kurtaran herkese de teşekkür ediyorum...

IMG_20180614_103437_275.jpg
                                IMG_20180614_103542_695.jpg
                                IMG_20180614_103611_087.jpg
                                IMG_20180614_103708_017.jpg
                                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 14.06.2018, 10:37.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X