Macron logosunu çizgiye ortalamak çok mu zor? Bunu görememek çok mu zor?
gerçekten bu nasıl bir kafa hadi trabzonspor arması olsa deriz ki armayı biz basıyoruz işi ehil olmayan kişilere veriyoruz ondan böyle oluyor bu formayı tasarlayan adam demiyor mu ben bi çubuklu yaptım ama marka logosu çubuğa denk gelmedi şunu biraz kaydırayım da çubuğa denk gelsin yada çubuğu biraz daha kalın yapayım da macron yazısı içine sığsın
sanki logoyu düz beyaz formaya basmışlar da sonra boyamıslar gibi
bır şeyi tam başardık diyoruz en olmayacak yerden patlak veriyor
En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 14.06.2018, 23:55.
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Ben formalarin ücünüde her sezonki gibi alacagim insallah.
Euro muhabbetine ayri bir boyut kazandirayim.
Bana sorarsaniz formalar 159 TL olarak cok pahali. Genelde Euronun TL ile denk oldugunu düsünüyorum. Mesela 159 TL neyse burda 159 Euro o.
Neden böyle kiyas yapiyorum? Burda kazandigin ve aylik fiks giderlerin (kira, cep telefonu, elektrik vs.) örtüsüyor. Yani ay sonunda fazla birsey kalmiyor. Euronun türkiyede sadece Kur farkindan avantaji var. Yani su an Euro TL den 5.5 kat daha degerli. Hal böyle olunca burdaki gurbetci Türkiyeye gelince 5.5 kati zenginlesiyor. Yoksa burda para agactan toplanmiyor yada is verenler yüklü maas vermiyor. Kisaca orta düzeyli geliri olan bir aile Türkiyede yasayan orta gelir düzeyli bir aileyle neredeyse denk. türkiyede hayat sadece biraz daha pahali bence.
Bu hesabima göre 159 TL olan bir forma sanki 159 Euro gibi ve bence pahali. Forma 159 Euro olsa cidden birkac kez düsünürüm forma alip almamayi. Bir Bayern Formasi 90 euro...
Formalarin burda 61 Euro olmasi bencede yanlis. 40-50 Euro olsa anlarim, vergisiydi kargosuydu vs. O yüzden bu tartismalara girmeye gerek yok, herkesin parasi kendine kiymetlidir. Ben sahsen 61 Euro verip alacagima, türkiyede Ts Cluba girer 3 Forma arti baska ürünler alirim. Genelde her sene 1000 TL birakiyorum. Bu sayede daha fazla ürün aliyorum ve hediye olarak yakin cevreme dagitip ürünleri yayginlastiriyorum. Dolabimda hala etiketi duran hic giymedigim esyalar var, oda ürünlerin kalitesizliginden, gerci oda ayri konu.
Neyse uzun lafin kisasi, 61 €ya forma satisi fikrimce yanlis, ama kimse kimseyi buna mecbur tutmuyor. Tüm gurbetcilere tavsiyem, ürünleri Almanyadan alacaginiza TSClublarda hunharca alisveris yapin bol bol döviz getirin, iyiye gitmeyen ekonomimize olumlu yönden katki saglayin. [emoji4]
Gelecek sezon için formalarımızın; mavi ağırlıklı ince çubuklu, aston villa stili ve turuncu olması gerektiğini düşünüyorum. Sizce nasıl olmalı? Bir örnek yaptım.
Gelecek sezon için formalarımızın; mavi ağırlıklı ince çubuklu, aston villa stili ve turuncu olması gerektiğini düşünüyorum. Sizce nasıl olmalı? Bir örnek yaptım.
Bence cok güzel. Özellikle cubuklunun altina beyaz sort cok yakisir...
Ya şu turuncu sevdasindan bi vazgeçin arkadaşlar ya. O formanın yakıştığı tek insan evladı Szymek'ti zaten o adam çuval giydirsen yakişacak bir adam. Forma değil dönem güzeldi. Yahu esnek olun diyoruz eyvallah da turuncu ne yahu.
Ya şu turuncu sevdasindan bi vazgeçin arkadaşlar ya. O formanın yakıştığı tek insan evladı Szymek'ti zaten o adam çuval giydirsen yakişacak bir adam. Forma değil dönem güzeldi. Yahu esnek olun diyoruz eyvallah da turuncu ne yahu.
eflatuna ne dersin
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum