İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ambleme kalabilir ama Macron logosunun tipografisini değişmeli
KaydetKaydetEn son a f s tarafından düzenlendi; 15.06.2018, 11:53.
Yorum
-
Bu sezonki mavi formayla geçen seneki
Villa modeli formamızın renklerini karşılaştırdım.
Macron’un kullandığı bordo kesinlikle daha iyi ve istediğimiz gibi ama mavi tonu için aynı şeyi diyemeyeceğim.
Mavi formada bu tonun kullanılmasında sıkıntı yok,nitekim deplasman forması ama çubukludaki mavi tonumuzun biraz daha açık ve parlaklığının düşük olması lazımdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereye dönüyoruz, biz 60- 70 yildir gurbetteyiz
dönmek yanlis laf, gurbetten baska bir gurbete yolculuk olur o ancakistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmbleme kalabilir ama Macron logosunun tipografisini değişmeli
Yorum
-
Formaları İnceleme şansım oldu kalitesini ve tasarımlarını beğendim açıkcası mavi formada qnb yazısı bordo , çubukludada macron yazısının N harfini sığdırabilmiş olsalardı harika görünürdü diye düşünüyorum , yetkili arkadaşa sordum bunlarla alakalı bi düzenleme olacakmı diye malesef dedi bu şekilde devam edecekmiş yapacak bişey yok iki formadanda aldım siyahıda alıcam inşallah kulübe destek boynumuzun borcu.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Garip bir mavi ton seçmişiz. Mavi rengimiz koyu ve tuhaf boğuk bir tonmu desem bilemiyorum bordo rengimizi de boğuyor. Daha açık olmalı bence.
Macron özelinde ise sanki kumaş kalitesi bizim eski bordo TSC formalarımız vardı kollarındaki çizgiler TS amblemindendi onlar gibi geldi bana.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRealci olmamiz eflatunu onayladığımız manasına gelmiyor .İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGarip bir mavi ton seçmişiz. Mavi rengimiz koyu ve tuhaf boğuk bir tonmu desem bilemiyorum bordo rengimizi de boğuyor. Daha açık olmalı bence.
Macron özelinde ise sanki kumaş kalitesi bizim eski bordo TSC formalarımız vardı kollarındaki çizgiler TS amblemindendi onlar gibi geldi bana.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum