İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
-
Bazı arkadaşların yaklaşımını anlamıyorum. Akhisar'ın Başakşehir'in giydiği modelin sırf katalogda bizim renklerimizde olmadığı için bordo-mavi gönderilmesini 'özel' olarak adlandırırken anlaşmanın şartları belli değilken Macron kataloğunu paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum.
Yönetimin ıncık cıncık işlere (sosyal medya olsun ne kadar başarısız da olsa 50. yıl logosu olsun) önem verdiğini düşünürsek 'bu yönetimin harika iş çıkarmasını beklemek' sözüne de katılmıyorum. Belki de öyle düşündüğümüz gibi tek sorun bizde değildir...
Brugge Nike 16/17
Brugge Macron 17/18
Yorum
-
Normalde beyaz formadan nefret ederim şu üstteki beyaz Brugge formasını yapsınlar bize itiraz etmem.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
reklamsız taraftar forması isteyiruk
85 euro yapmazlar inşallah bir formayıEn son İsa Gündoğdu tarafından düzenlendi; 30.12.2017, 16:02.HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereklamsız taraftar forması isteyiruk
85 euro yapmazlar inşallah bir formayı
ikisinin yillik degeri ayni düzeyde"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum