Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50. yılımızda simetri yoksunu katalog çubuklusunu bize layık görenlere teşekkürler. 3 formada çıktığına göre geçen sene formalar tanıtılırken bugünler hakkında verilen sözü hatırlatalım. https://youtu.be/TVF8l57f_wQ?t=19m22s
"...Biz yönetime geldiğimizde henüz formalar verilmediği için gecikme söz konusuydu... Bir başka müjde. Bir sonraki sezona ise tamamen Trabzonspor'a özgü, çok daha farklı, olağanüstü formalarla bir sonraki sezonda bir arada olacağız..."
Her sene bu yalanlara alışmıştık ama 100 yılda 3 kere gelecek özel senelerin ilkinde şu forma setinden daha fazlası hak edilmişti. Normal yılda bile uyumsuz ve sıradan olabilecek formaları hiç bir detay olmadan 50. yılımızda giyeceğiz.
Hemen hemen tüm formalar sitelerde yayınlanıyor. Taraftarı, elle tutulur ciddi başarısı olmayan bazı takımların giydiği formaları görüyoruz. Trabzonspor 50. yılında bile kataloğa mahkum edilecek kadar küçülmüşse o zaman diyin de Eskişehirspor taraftarıyla aynı beklenti seviyesine düşürelim. Eskişehirspor 2. ligde. Ekonomileri berbat. Transfer yasakları var. 4 sezondur Nike'a olan borçları yüzünden Nike geçen sene tedarik yapmamış ve geçen sene Adidas giydiler. Bu sene Adidas'ı bırakıp tekrar Nike'a geçtiler. Bu takımın çubuklu formasıyla bizim 50. yılımızda giyeceğimiz çubuklu forma aynı. 9 senedir aralıksız Nike giyiyoruz. 9 senedir aralıksız Puma giyipte bu sene Nike'a geçseydik ilk yılımızda yine bu formaları seçebilirdik. Geldiğimiz nokta bu mudur?
Geçen sene imkanlar kısıtlıydı kabul ediyoruz ama bu sene şu beyaz formanın bahanesi ne mesela? Tasarımı ayrı, logosu ayrı, kalıbı ayrı.. Mesela kalıbı parçalının kalıptan olsa, nike swoosh bordo olsa, logo kaliteli olsa, QNB reklamı tek renk olsa sonra tasarımı ve 50. yıl detaylarını konuşmaya sıra gelir. Ama forma baştan fail. Parçalı 50. yıldan bağımsız kalıbı sebebiyle çok iyi zaten. Ama belkide takımın en az giyeceği forma olacak. Çubuklu da o kalıptakilerin en sıradanı, bu yüzden katalog zaten. Ne beyaz, ne 50. yılı simgeleyebilecek silver veya altın detay var. Yakası basit. Yine renklerimiz formayı kurtaracak.
Macaristan liginden Ferencvaros şunu giyiyorsa demekki forma işlerinde daha farklı şeyler dönüyor. Arka planını bilmiyorum ama süreçten edindiğim izlenime göre nasıl beyaz formayı -denildiğine göre- minimum masrafla çıkarmak için eski kalıptan siyah swooshlu yapmışlarsa gerekli masraflarla 50. yılımızda özel forma da çıkabileceğini, üstüne aşağıdaki gibi tanıtım yapılabileceğini düşünüyorum. Ferencvaros sadece bir örnek. Böyle adı duyulmamış ama formayı bırakıp aşağıdaki gibi tanıtım yapılmış kaç tane takıma rastladım. Bunların forma satışı vsden kaynaklandığını hiç zannetmiyorum.
Beyaz forma ile yaptığın yoruma harfiyen katılıyorum. Nike logosu bile siyah
Gerçekten neye göre önem veriliyor formalara merak konusu.
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacaristan takımına verilen öneme bak... Aklım almıyor nasıl olur yahu?
Beyaz forma ile yaptığın yoruma harfiyen katılıyorum. Nike logosu bile siyah
Gerçekten neye göre önem veriliyor formalara merak konusu.
bildiğim kadarıyla bu formada hazır kalıplardan ancak arka tasarım özel kıskandırdı
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğim kadarıyla bu formada hazır kalıplardan ancak arka tasarım özel kıskandırdı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Bu görseli Nike'ın ülke temsilcilikleri hazırlıyor:
Forma katalog ama Nike İspanya tanıtımını iyi yapmış.Bu formanın aynısını Antalyaspor giyecek.
Birde bu formaya Gijon takımının yaptığına bakın
En azından yönetim 50.yıl için bu tarz birşey yapabilirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğim kadarıyla bu formada hazır kalıplardan ancak arka tasarım özel kıskandırdı
Geçen seneki çubukluları
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın giydiği efsane forma satışa çıkarılmalı.
Zamanında nasıl almadım kendime kızıyorum.Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum