Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sponsorun adından çok anlaşmanın kapsamı onemli. Fırsatı olanlar Florya Tesisler'deki Gs Store'u ziyaret edip spor mağazası nasıl olur, görsün. Aydınlatma, ürün yerleşimi, vitrin dizaynı vb. açıdan ülkede gördüğüm en iyi mağaza diyebilirim. İçeri giren de boş çıkmıyor.

Trabzonspor satış kanallarını ve pek tabii ürünü iyilestirmedigi sürece bu alanda rakiplerinin çok çok gerisinde kalır.
    Ben de bundan bahsediyorum siz dünyanın en kurumsal firmalarından biriyle bu ilişkileri geliştiremeyip, anlaşmalar yapamayıp bundan fayda göremeyin sonra macronla bu yönetimin harika iş çıkarmasını beklemek.. biraz ne bilim..
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bazı arkadaşların yaklaşımını anlamıyorum. Akhisar'ın Başakşehir'in giydiği modelin sırf katalogda bizim renklerimizde olmadığı için bordo-mavi gönderilmesini 'özel' olarak adlandırırken anlaşmanın şartları belli değilken Macron kataloğunu paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum.

Yönetimin ıncık cıncık işlere (sosyal medya olsun ne kadar başarısız da olsa 50. yıl logosu olsun) önem verdiğini düşünürsek 'bu yönetimin harika iş çıkarmasını beklemek' sözüne de katılmıyorum. Belki de öyle düşündüğümüz gibi tek sorun bizde değildir...

Brugge Nike 16/17

Brugge Macron 17/18

Yorum

• Macron herkese özel davranıyor gibi bir durum var esnaf mantığı

Yorum

• Normalde beyaz formadan nefret ederim şu üstteki beyaz Brugge formasını yapsınlar bize itiraz etmem.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şu ana kadar foruma koyulan macron formaların çoğu efsane. Bize de bu muamele gösterilir umarım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yorum

• Kaleci forması tasarımı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yorum

• Ben de Napoli'ye yaptığı üç forma var. Sarı, mavi ve lacivert olan. Üçü de gayet güzel formalar. Şimdiden yeni formalar için heyecanlanmaya başladım.

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• reklamsız taraftar forması isteyiruk

85 euro yapmazlar inşallah bir formayı
                        En son İsa Gündoğdu tarafından düzenlendi; 30.12.2017, 16:02.
                        HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harika enis.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            reklamsız taraftar forması isteyiruk

85 euro yapmazlar inşallah bir formayı
                            bu burak gibi santrforsuz takim istiyoruzda demek oluyor

ikisinin yillik degeri ayni düzeyde
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Detaylari ile muhtesem olmus

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Eğerki bu macron işi doğruysa bizim Başkan yine çuvalladı demekki...

Bundan 2 sene evvel yeni sezonda özel formalarımız olacak denildi, olmadı.Yine bu sezonda seneye nike bize özel formalar yapacak dendi, yine olmadı belliki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X