Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olay şu Nike bize sadece tedarik ediyordu formalarını macron ise direk anlaşmalı sponsorumuz bize taraftar ürünleri özel formalar etkinlikler vs. her şey firmanın olacak ve Türkiye de en büyük sponsoru olacağız direk A sınıfından gireceğiz mükemmel formalar bizi bekliyor Macron forma kumaşında da değişikliğe gitti daha iyi bir kalite bizi bekliyor

Yorum

• bu macron olayı doğrumudur ya söylentiler çoğalmaya başladı

Yorum

• Uzun yıllardır Nike ile çalışan Trabzonspor'un 2018-2019 sezonuyla beraber İtalyan markası Macron ile anlaşacağı konuşuluyor. Anlaşmanın 3 yıllık olacağı, formaların TsClub'larla beraber Macron mağazalarında da satılacağı iddia edildi.

Macron Lazio, Bologna, Cagliari, Nice, Crystal Palace, Arnavutluk Milli Takımı gibi takımların da formalarını yapıyor.

(UEFA)

Yorum

• Bu mevzu bana Kappa'yı hatırlatıyor.

(UEFA)

Yorum

• İmzalar atılırsa bir kap bildirimi ile bilgilendirme yapılır büyük ihtimal + ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu macron Trabzospor taraftar kitlesine hitabedecek bi tasarım yapamazsa tarihin en düşük forma satışlarını görebiliriz çünkü genel Trabzonspor taraftarı dünyada büyük başarılar yaşamış büyük köklü takımların modern formalarına bakıp aynısını kendi renkleriyle hayal eder ve her sene böyle bir umutla forma ister macronsa butik tasarımlar yapıyor bu forumdakilerin çoğunun da istediği gibi özel de diyebiliriz ama bu genel kitleye ne yazkki hitabetmiyor.

Yorum

• Macron’un çıkaracağı tüm seti ve antrenman-giyim setlerini alacağım.Trabzonspor tarihinin en büyük ürün satışına hazır olun.Bu arada buraya atılan Macron kataloğuda geçmiş sezonların kataloğu boş yere tartışmayın onları.Zaten onların bize katalog forması yapacak halleri yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu macron olayı doğrumudur ya söylentiler çoğalmaya başladı
                  yes yazdigina göre bayaga ciddi demektir, ama henüz baglayici bisey yok
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu formayı da bizle oynadıkları sezondan sonra çıkardılar.Etkilendiler bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ya burda nekadar bos insan varya, birseyden haberi yok arastirma yok ama hemen kötüleme yok bilmem kocaman logo kullaniyor yok bilmem avrupanin lesconu, ilk bir arastir adamlarin sitesine gir bak gör neyapmislar yapiyoryorlar diye, sponsor olduklari her takimin formasi antraman ürünü orda mevcut, istersen direk ordan bile siparis edebilirsin, takim armalarini kendileri nakisliyor, üretdikleri her formada ufak detaylar var.

Simdi soruyorum size bunlarin hangisini Nike firmasi bize yapti bu zamana kadar ?
                        Ha dogru pardon bu NIKEin sucu degil Yönetimin sucu sade dimi, Nikein hic sucu yok tabi .
                        (Benim icin önemli olan formadaki o ufak ama anlamli detay, o formaya verilen gösterilen özen, degisik ürün secenekleri (antraman ürünleri, t-shirtler, cantalar, ceketler gibi), yemisim forma kumasini sanki ben giyipde 90dakka top oynicam onla.

Nikein ücüncü sinif formasini sifir taraftar ürünü giyiceme avrupanin lesconunu tercih ederim

Macronun resmi sitenin linkini asagida paylasiyorum bulamayipda sallayanlar icin girin bakin fikir sahibi olun

En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 30.12.2017, 01:46.

Yorum

• Eminim Mavi formamız olursa ateş edecek

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya burda nekadar bos insan varya, birseyden haberi yok arastirma yok ama hemen kötüleme yok bilmem kocaman logo kullaniyor yok bilmem avrupanin lesconu, ilk bir arastir adamlarin sitesine gir bak gör neyapmislar yapiyoryorlar diye, sponsor olduklari her takimin formasi antraman ürünü orda mevcut, istersen direk ordan bile siparis edebilirsin, takim armalarini kendileri nakisliyor, üretdikleri her formada ufak detaylar var.

Simdi soruyorum size bunlarin hangisini Nike firmasi bize yapti bu zamana kadar ?
                            Ha dogru pardon bu NIKEin sucu degil Yönetimin sucu sade dimi, Nikein hic sucu yok tabi .
                            (Benim icin önemli olan formadaki o ufak ama anlamli detay, o formaya verilen gösterilen özen, degisik ürün secenekleri (antraman ürünleri, t-shirtler, cantalar, ceketler gibi), yemisim forma kumasini sanki ben giyipde 90dakka top oynicam onla.

Nikein ücüncü sinif formasini sifir taraftar ürünü giyiceme avrupanin lesconunu tercih ederim

Macronun resmi sitenin linkini asagida paylasiyorum bulamayipda sallayanlar icin girin bakin fikir sahibi olun

http://www.macron.com/eu/de/outlet/t...io.html#page=3
                            Nike'a ısrar eden adamları, her çıktığında iphone için sıraya giren adamlara benzetiyorum.

Yorum

• nike, adidas sırf isminden dolayı prim yapıyor. forma işleriyle yüzeysel olarak ilgilenen taraftarlarımız da bunu dikkate alıyor. bu firmaların bize 2. 3. lig takımıyla aynı formayı giydirdiğinin-giydireceğinin farkında değillerdir bile.

macron işi ciddiyse sevinirim. bizi daha fazla ciddiye alacaklarına eminim. ancak ilk intiba da çok önemli. iyi iş çıkarmalarının yanı sıra güzel bir tanıtım da yapılmalı. doğru ışıkta, profesyonel çekimler ile ilk kez görmeliyiz formaları.
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Sponsorun adından çok anlaşmanın kapsamı onemli. Fırsatı olanlar Florya Tesisler'deki Gs Store'u ziyaret edip spor mağazası nasıl olur, görsün. Aydınlatma, ürün yerleşimi, vitrin dizaynı vb. açıdan ülkede gördüğüm en iyi mağaza diyebilirim. İçeri giren de boş çıkmıyor.

Trabzonspor satış kanallarını ve pek tabii ürünü iyilestirmedigi sürece bu alanda rakiplerinin çok çok gerisinde kalır.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X