Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike ile yollarımız kesin olarak ayrılmış sanırım.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• kappanın ilk yaptığı turuncu kolları bordo forma vardı... onun da kumaşı çok iyyidi ama bu formayı giyince insan kalite nedir anlıyor... biz kappadan TScluba geçerek hata yaptık... kappadan devam edecektik...

İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      50 tane Trabzonspor formam var en iyi kumaş bu formada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kappa süperdi

Yorum

• tasarimci arkadaslara

ofspor baskani olcay saral yeni sezon icin forma tasarimlarinizi bekliyor

twitter hesabindan paylasabilirsiniz tasarimlarinizi

hesab @SaralOlcay
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• En güzel formalarımızdı. Sonradan ne olduysa rüzgar tersine döndü.

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kappa süperdi

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kappa süperdi

Kumaş kalitesini bilmem ama tasarım açısından armaları söküp at çöpe

Yorum

• Bu Kappa formaları bi ben sevemedim heralde ne özellikleri var anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Kappa formaları bi ben sevemedim heralde ne özellikleri var anlamıyorum
                  Bizdeki genel özellik bu sanırım bi 5-10 yıla kalmaz ah nerede o nike formalarımız demeye başlarlar. Ben de kumaş kalitesi hariç, renkler ve tasarım yapıları olarak olsun, armalardaki özen olsun beğenmezdim kappa formalarımızı not olarak ekleyeyim.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Macron un elit katogorisi diyebiliriz sanırım

Yorum

• ben açıkcası makrondan ümitliyim özellikle cristal palace ve stoke cıty ye yaptığı formalar kesim renk ve şekil olarak çok güzel görünüyor ben macronun bize nıke den daha iyi forma yapacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizdeki genel özellik bu sanırım bi 5-10 yıla kalmaz ah nerede o nike formalarımız demeye başlarlar. Ben de kumaş kalitesi hariç, renkler ve tasarım yapıları olarak olsun, armalardaki özen olsun beğenmezdim kappa formalarımızı not olarak ekleyeyim.
                        Bir koleksiyoner olarak söylüyorum.Kappa formalarımız nirvana [emoji846]

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• O değilde güzelim macron formaları saçma sapan arial font ile leş edeceğiz.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O değilde güzelim macron formaları saçma sapan arial font ile leş edeceğiz.

Macron font kataloğunda kontürlü arial var.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Macron font kataloğunda kontürlü arial var.

Kullandırtıcaklar mı acaba sayın tff bize gelince kurallar akıllarına gelir filan.

Yorum

• her zaman dedigim gibi taraftar dedigin tepki vermeyi bilecekki dogru yönetilsin

iste bayern münih

bizim renklerimiz kirmizi beyaz

nedir o mavi forma-boku

tepki böyle verilir, ic saha formasi senin markandir...

begenilmeyen forma

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X