O Eski yönetimden kalma resim galiba hatırlarsanız nevzat aydın formaları son anda değiştirdik demişti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Onu paylaşan arkadaşa sormanız daha iyi olur. Biz sadece duyduklarımızı size aktarıyoruz. Bizimde gördüğümüz birşey yok.İlk olarak SezercanTuncer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki formalar hazırlanıyor görselleri neydi?
Yorum
-
Son 7 sene boyunca Trabzonsporun formalarini yakindan takip etmeye gayret gosteriyorum.Yaptigim kumas ve tasarim analizleri sonucu 2 sene onceki cubuklu haric ,diger formalar vasat alti oldugu kanisindayim. Sadece uzerinde Trabzonspor armasi olan kalitesi dusuk formalar oldugunu , bu senede ayni tip formalar cikacagini burda yapilan tahminlerden yola cikarak yapiyorum. Nevzat beye gelince yemeksepetinde gosterdigi basariyi ne yazik ki Trabzonsporu sponsorluk olsun diger katma deger katabilecek aktivitilerden uzak oldugunu dusunuyorum.Sadri sener yonetiminden beri Ts clublari belirli bir standarta oturtulmadigini, ayrica Nevzat beyin giyim tarzina bakinca kaliteli ve dizayni guzel forma secme olasiliginin dusuk oldugunu dusunmekteyim.Trabzonspor armasi olan her forma benim icin kutsaldir, fakat her sene insanlari keriz yerine koyup nike'in sali pazarinda satamadigi formalari kulube kakalamasi ve kulup yonetiminin buna goz yummasi uzucu...En son vendercan tarafından düzenlendi; 05.06.2016, 22:01.
Yorum
-
Nevzat Aydın'ı kura şanssızlığı anlarından ve kötü forma seçimlerinden sonra samimi tweetlerinden de tanımaya başladık.
Umarım formalar öncekiler gibi vasat olmaz.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Ortada bilgi eksikliği ve bilgi kirliliği gözlemliyorum.En son a f s tarafından düzenlendi; 06.06.2016, 09:50.
Yorum
-
Nike N98 bu sezonda olacakmi?
ENT-AUTH-N98-TRK-JKT-727830_100_A.jpg FFF-AUTH-N98-TRK-JKT-727854_102_A.jpgTUR-AUTH-N98-TRK-JKT-727911_010_A.jpgEn son MetiN08 tarafından düzenlendi; 06.06.2016, 10:19.
Yorum
-
Bilgi eksiklerini tamamlayın o zaman. Kirlileride temizleyin. Bizde rahatlayalım dimi abicim.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada bilgi eksikliği ve bilgi kirliliği gözlemliyorum.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İnşAllah formalarımız çok güzel olur da onları yemek için yemeyip severek yeriz.En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 06.06.2016, 16:51.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
[MENTION=11506]a f s[/MENTION] seni bu foruma küstürüp bilgilerinden bizimle paylaşmaya çalıştığın o küçük ip uçlarını almamızı engelleyenlere yazıklar olsun ... ama elimden geldiğince takip ediyorum seni bu başlıkta ve sanki senden edindiğim izlenime gelince bence güzel olacak ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Foruma küsmek ne demek ya? Tavşan dağa küsmüş misali. Ben biliyorum ama söylemem yerine küsüp bir kenara çekilmek çok daha onurlu bir hareket. Bunu küsmek olarak yorumlamasın kimse. Zamanında beklentileri tavan yaptırıp sonrasında oluşan hayal kırıklıklarına temel oluşturmaktansa sessizce takip etmek çok çok daha insaflı bir hareket. Bunu tek bir şahıs özelinde söylemiyorum. Foruma küsmek nedir Allah aşkına? Yazarsın yazmazsın. Burada bilgi sahibi insanlar bilgilerini mi paylaştı, yoksa biliyoruz ama söyleyemeyiz mi dedi? Burada formalar hakkında ipucu veren insanların herkes ismini ezberledi. Ama fotoğrafı sızdıran adamların adlarını bile hatırlamazsınız. Hangisi daha makul? Barcelona'dan tut, tüm takım formaları basına sızıyor. Ben özel bir çalışma yapılsın demiyorum ama burada sızdı ne oldu yani? 300.000 forma satacaktık 50.000'e mi düştü? Sızacak tabi, hangi çağda yaşıyoruz. Bundan 50 yıl öncesinin kurumsal hareketlerini yapıp prim yapmaktansa millet sussun kardeşim, burada konuşan konuşuyor, tasarlayan emek veriyor ne güzel, biz bize yeteriz.
Yorum
-
formalar bu olacak diyip sonra ters köşe olduk ama yakında öğreniriz diyen nevzat aydına saydıran arkadaşlar birde gelip a f s abiye bulaşmasınlar.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
yok formada şu olacak ama söyleyemem yok antalyanın çubuklusu yok ters köşe olduk bişey bilmeyipte biliyor izlenimi yaratmayın arkadaşım transfer dosyasındaki bazı çakma duyumcular gibisiniz.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Ne kadarda boş konuşuyorsunuz. Biz duyduğumuzu söylüyoruz. Zamanında yıllarca beklentileri üst düzeyde tutanlara inandıkda noldu? Hep hayal kırıklığı. Geçin bu işleri kardeşim geçin.İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok formada şu olacak ama söyleyemem yok antalyanın çubuklusu yok ters köşe olduk bişey bilmeyipte biliyor izlenimi yaratmayın arkadaşım transfer dosyasındaki bazı çakma duyumcular gibisiniz.
Yorum
-
Aynen, bir şey biliyorsan söyle. Bilmiyorsan da katkıda bulun; çiz, yaz, yorum yap. Ama insanlarla oynamak... İşte onu yapma.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadarda boş konuşuyorsunuz. Biz duyduğumuzu söylüyoruz. Zamanında yıllarca beklentileri üst düzeyde tutanlara inandıkda noldu? Hep hayal kırıklığı. Geçin bu işleri kardeşim geçin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum