Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buch Nike bu sene yeni ürünü

sol_nik725976-010_pic1_1.jpg
    Karadenizli

Yorum

• sol_nik725976-010_pic2_2.jpg
      Karadenizli

Yorum

• Bu değil formamız

hatta yakın zamanda gördük antalyaspor maçında

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu değil formamız

hatta yakın zamanda gördük antalyaspor maçında
          kumaş kalitesi olarakta aynı mı olacak? ya da kumaş kalitesi nasıl naylon gibi olan mı yoksa lazerli mi deniyor tam bilmiyorum ama delik delik olandan mı?
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kumaş kalitesi olarakta aynı mı olacak? ya da kumaş kalitesi nasıl naylon gibi olan mı yoksa lazerli mi deniyor tam bilmiyorum ama delik delik olandan mı?

Aynısı olacak büyük ihtimal

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynısı olacak büyük ihtimal
              eyvallah
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eyvallah
                antalyaspor'un formasından mı?

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  antalyaspor'un formasından mı?
                  kesin gibi

antalya ve akhisar kullanıyor

Yorum

• Bir çubuklumuz banko ozaman yani
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben mi yanlış görüyorum? Yıllardır bizi hiç sayan Nike, Osmanlıspor'a ilk yılında özel forma mı yapmış? Biri bana bunu açıklasın, 7-0 umurumda değil eğer böyle bir şey varsa çıldıracağım!!!
                      Öyle değil, sen gidip Nike forma alıp üzerine baskı yapıyorsun, öyle düşün. Nike'ın bir uygulaması değil.

Ayrıca Osmanlısporun formasında farklı bir şey de yok, aynı "tip" osmanlı desenlerinden biri geçen sezon da vardı.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ts club in son ckardigi lacivert taraftr formasini goren var mi beni yine derin endiseli dusuncelere sevketti de

Yorum

• gelecek sezon ki çubuklu formamız olacağı iddaa edilen antalya formaları

Yorum

• Bu yıl Antalya'nın giydiği formayı giyeceğiz he mi? Yalan olmasını istiyorum.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yıl Antalya'nın giydiği formayı giyeceğiz he mi? Yalan olmasını istiyorum.
                              Başka seçenek yok gibi görünüyor. Forma işinde çok geç kalındı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başka seçenek yok gibi görünüyor. Forma işinde çok geç kalındı.
                                Yahu bu sürpriz bir konu değil ki... Bu işin olur tarihleri belli.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X