Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kulube gidiyorsun. bu ürünü değiştirin diyosun. sonuçta az para vermiyorsun. aynı şey keşan formada bana oldu. dedim bu formayı değiştireceksiniz yada ben tüketici mahkemesine vereceğim. paşa paşa değiştirdiler. 600tl para veriyoruz. ömürlük durması lazım o formaların üzerimizde. ilk giyimde deforme olması saçmalık.
    İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk haftası dolmadan, henüz yıkanmadan, normal bir giyim çıkarım esnasında oldu

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]21662[/ATTACH]

Bu sebepten ötürü şampiyonluk forması da bana öyle aham şaham forma olarak gelmedi.
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• aga ts clubtaki ürünler olsun bu seneki 4 forma olsun hepsi rezil....1 tane bile ürün almam aldırmam..sadece bi üste 1500 tl vermek keriz işidir...yönetim şampiyonluğu yönetemedi.beyaz tişörte bas türkiye haritasını şampiyon yaz sun piyasa..bukadar salaklık ancak bizde olurdu oldu da...yazık vallahi.

bu formaları alanlarıda anlamıyorum neyini beğenipte alıyorsunuz..

bırakın almayın koyun tepkinizi anlasınlar...taraftarı keriz yerine koymanın bi anlamı yok..ağaoğlu iyice cimrileşip taraftarı tınlamamaya başladı

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            siyah, beyaz yerine şöyle bir renk düşünülemez miydi? Bordo müthiş bir renk, kıymetini bilene.
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• ofspor bile bordo giyiyor biz kırmızı. çıldırıcam ya

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu formayı çok sevdim köyümün adı da yazıyor mis gibi 360 lira ofspor için biraz fazla gibi... İndirime giderlerse alınır.

Yorum

• güzel tasarım, makul fiyat https://ofspor.com.tr/urun/2021-22-bordo-forma/

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• En başta Dünya'nın merkezi kucuhol.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olmadı seneye Ofstore ile anlaşalım
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Saçma sapan bir forma yahu nesini beğendiniz?

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          61saat keşanı doğruladı

Yorum

• Ofspor forması gördüğüm en komik formalardan biri hahahahahahahaha
                            TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ofspor forması gördüğüm en komik formalardan biri hahahahahahahaha

Bari köy isimlerini 45 derece ile arka plan gibi yazsaydınız

Powerpointte ödev hazırlayan çocuk gibi ortalamışlar lkdlskfnlds
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• fotma satışları ne durumda acaba.bu sene toplu alımlar olmadı.formaların bayrama yetişmesi satışları artırmıştır illaki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X