Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu değil formamız
hatta yakın zamanda gördük antalyaspor maçındaÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekumaş kalitesi olarakta aynı mı olacak? ya da kumaş kalitesi nasıl naylon gibi olan mı yoksa lazerli mi deniyor tam bilmiyorum ama delik delik olandan mı?
Aynısı olacak büyük ihtimal
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısı olacak büyük ihtimalÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallah
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantalyaspor'un formasından mı?
antalya ve akhisar kullanıyor
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mi yanlış görüyorum? Yıllardır bizi hiç sayan Nike, Osmanlıspor'a ilk yılında özel forma mı yapmış? Biri bana bunu açıklasın, 7-0 umurumda değil eğer böyle bir şey varsa çıldıracağım!!!
Ayrıca Osmanlısporun formasında farklı bir şey de yok, aynı "tip" osmanlı desenlerinden biri geçen sezon da vardı.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Bu yıl Antalya'nın giydiği formayı giyeceğiz he mi?Yalan olmasını istiyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl Antalya'nın giydiği formayı giyeceğiz he mi?Yalan olmasını istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka seçenek yok gibi görünüyor. Forma işinde çok geç kalındı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum