Komple beyaz formadan nefret ediyorum,
üzerinde bordosu mavisi olmayan beyaz forma deli ediyor beni,
Antep maçına çıkarken sağ olsun bizim takım Asker selamı vererek Askerimize Polisimize destek anlamında çok şahane bir güzelliğe imza attı,
internet ortamında bu görüntü paylaşılıyor ama bordo yok, mavi yok, düz beyaz olduğu için Trabzonsporun olduğundan çoğu kişinin haberi bile olmuyor,
Allahını severseniz artık bu cehalete son verin,
beyaz olsun ama üzerinde kendi renklerimiz de olsun,yapmayın etmeyin
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
2 ay önce bu sene için geçti bir dahaki senenin formalar üstüne çalışıyoruz diyen emre aksoy nasıl bir çalışma yapıyor merak ediyorum etkileyebiliriz twitterdan
buarada beyaz forma da bordo mavi detay olur ertan abi bu sene merak etme
En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 10:16.
Komple beyaz formadan nefret ediyorum,
üzerinde bordosu mavisi olmayan beyaz forma deli ediyor beni,
Antep maçına çıkarken sağ olsun bizim takım Asker selamı vererek Askerimize Polisimize destek anlamında çok şahane bir güzelliğe imza attı,
internet ortamında bu görüntü paylaşılıyor ama bordo yok, mavi yok, düz beyaz olduğu için Trabzonsporun olduğundan çoğu kişinin haberi bile olmuyor,
Allahını severseniz artık bu cehalete son verin,
beyaz olsun ama üzerinde kendi renklerimiz de olsun,yapmayın etmeyin
üzerinde bordomavi detay olmayan beyaz formaya da üzerinde bordo detay barındırmayan mavi formaya da bakış açım aynı. ameliyat önlüğüyle maça çıkıyoruz resmen. mavi formanın altına bordo şort giymeyi akıl edemeyenlere ne desek boş.
2 ay önce bu sene için geçti bir dahaki senenin formalar üstüne çalışıyoruz diyen emre aksoy nasıl bir çalışma yapıyor merak ediyorum etkileyebiliriz twitterdan
bu arada beyaz forma da bordo mavi detay olur ertan abi bu sene merak etme
Baba bunu söz olarak kabul ediyor,not ediyor,teşekkür ediyorum
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Daha önce yapılan koyu mavi ve hatta lacivert kappa ve puma denemeleri bence asıl mavimizin ne kadar güzel olduğunu yeterince ispatlamıştır. Şahsi fikrim tabi. Herkesin beğenisine saygı duyuyorum.
Daha önce yapılan koyu mavi ve hatta lacivert kappa ve puma denemeleri bence asıl mavimizin ne kadar güzel olduğunu yeterince ispatlamıştır. Şahsi fikrim tabi. Herkesin beğenisine saygı duyuyorum.
renkleriyle bu kadar oynanılan ve karıştırılan ve renk isimleri hep başka takım renk isimleriyle değiştirilmek istenen başka bir büyük kulüp yoktur şu dünya üzerinde. lan bırakın renkleri rahat ne çor girdi kafanıza diyesim gelir şu arkadaşlara...
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
renkleriyle bu kadar oynanılan ve karıştırılan ve renk isimleri hep başka takım renk isimleriyle değiştirilmek istenen başka bir büyük kulüp yoktur şu dünya üzerinde. lan bırakın renkleri rahat ne çor girdi kafanıza diyesim gelir şu arkadaşlara...
Yorum