Zaten avrupa takımlarının forma kalıpları ve tasarımları ama sanmıyorum güzel bi kumaş ve işçilikle üretileceklerini.
Eline sağlık bu arada the_storm_boy.
Teşekkürler. Formaları Uhlsport üretecek ama Ofstore markası olacak tabi benim bildiğim bu şekilde ondan dolayı biraz umudum var kumaş kalitesi vs açısından. Fakat dediğin gibi digital baskı olursa pek güzel olmayabilir düşüncesindeyim.
Göztepenin alternatif forması bordo logosu da monokrom sanırım.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
millet tutturmus monokrom zonokrom, ben armamim kendi renklerinden olmasini isterim dâima, iyi ki yabanci birkaç takim monokrom yapti ha, herkes monokromcu oldu, ne bu yaa siyah beyaz ya da gri arma, bizimle zerre alâkasi yok... formanin rengini degis 3.forma olarak tamam da armayi rahat birakin yâhu
millet tutturmus monokrom zonokrom, ben armamim kendi renklerinden olmasini isterim dâima, iyi ki yabanci birkaç takim monokrom yapti ha, herkes monokromcu oldu, ne bu yaa siyah beyaz ya da gri arma, bizimle zerre alâkasi yok... formanin rengini degis 3.forma olarak tamam da armayi rahat birakin yâhu
Abi beğenmiyorsan mesela diğer 2 formadan birini alabilirsin. Trabzonspor'un renkleri bordo mavi olabilir ama taraftar mağazası bordo maviden ibaret olmak zorunda değildir ve eminim benim gibi koyu gri, siyah vb. forma bekleyen de baya kişi vardır. Aykırı renk iyidir seçenek ne kadar artarsa mantıklı da bi şekilde alacak bi şey bulamayan taraftar da sevinecektir.
[MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] fotolar bende görünmüyor kral
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Abi beğenmiyorsan mesela diğer 2 formadan birini alabilirsin. Trabzonspor'un renkleri bordo mavi olabilir ama taraftar mağazası bordo maviden ibaret olmak zorunda değildir ve eminim benim gibi koyu gri, siyah vb. forma bekleyen de baya kişi vardır. Aykırı renk iyidir seçenek ne kadar artarsa mantıklı da bi şekilde alacak bi şey bulamayan taraftar da sevinecektir.
yau tamam bir sey demedim, aliriz digerlerinden tabi, ama ben formanin renginden çok armanin renginden bahsettim, farkli formalara kapali degilim ben, ama monokrom arma nedir yaa, siyah beyaz arma yok bjk armasi olsun bâri, senolcular kesin sevinir zâten...
ama o yakalar ne yaa, olmasin öyle bir sey, hayir yâni olmasa ne olur ?? hem de çubukluda olacak, hayret yaa...
ya bir de macron yerine m falan yazsa ya da logo olsa, macron ne yaa, yok trump... hiçbir estetigi bile yok, new balance bile nb koyuyor... nike da nike yazsin, bu nedir yaa, akilsiz macron her formada da macron yaziyor her takimda, fuzuli
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.05.2018, 02:27.
Yorum