İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleModel aramanıza gerek yok ben sana güveniyorum güzel bi aston villa yaparsın sen
Özel bir şekil düşündümde hepsini kapmışlar
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSızsın formalar bitsin kavgalar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Formalar sızdırılacaksa bile umarım düzgün bir çekim ile yapılan fotoğraflar sızdırılır.
Geçen seneki çubukluyu Özer'in üzerinde sızdırıldığında kıyamet kopmuştu.Öyle yorumlar yapılmıştı ki okuyan en kötü formamız diye düşünürdü.Ama formalar sonradan çok beğenildiydi.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz forma olmasın mümkünse
ben hayatımda barcanın beyaz forma giydiğini hatırlamıyorum
Yorum
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki yönetim beni bu yüzden dolayı Trabzona davet etmişti güzel görüşmeler gerçekleşmişti başkanımızla ve genel menajerimizle. Tasarımlarımı filan göstermiştim iyi adımlar atılacaktı ki yönetim değişti. Yeni yönetime ulaşmaya çalıştım ama malesef pek umurlarında değiliz.
Eline emeğine sağlık ikisi de mükemmel bunları beğenmedim diyebilecek taraftar olduğunu zannetmiyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum