Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    koyu mavicilere renklerin fontunu tutturamayan yönetimlere vs. vs.
    renk tartışmasına girersek hic çıkamayız milli takımdaki gibi esas rengimiz koyu bordo açık mavi kişisel fikrim

gecen seneki mavi formamızın mavisi (en alt geçişindeki koyuluk) aston villanın kullandığı bordo (hafif mürdüme çalan) en güzeli

ama yeniliğe de karsı dilim 3-5 senede bir koyu mavi denenebilir

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renk tartışmasına girersek hic çıkamayız milli takımdaki gibi esas rengimiz koyu bordo açık mavi kişisel fikrim

gecen seneki mavi formamızın mavisi (en alt geçişindeki koyuluk) aston villanın kullandığı bordo (hafif mürdüme çalan) en güzeli

ama yeniliğe de karsı dilim 3-5 senede bir koyu mavi denenebilir
      hayır tamam olacaksa da bu kurulların karar vermesiyle olmalı. tüzüğü değiştirirsin ya da tüzükte güncelleme yaparsın. dersin ki Trabzonspor'un bordosunun renk kodu şudur. mavisinin renk kodu şudur. hatta geçen gün arkadaş orijinal renklerimizin kodlarını da vermişti . yani böyle bişey olmaz. tamam yukarıda ki emirates li forma olabilir aslında. çünkü kulübün eski formaları da hemen hemen bu renklerdeydi . yani olmayacak şey değil . ama artık bir düzene koyulmalı bu iş ...
      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Açıkçası belirli bir seviyedeki yönetimler için bile tavsiye etmiyorum.
        Neyi? Kendi formalarını kendisinin üretmesini.
        Ama...
        Bu USTA başka...
        Ne kadar kasarsak kasalım, Samanyolu Galaksiler turnuvasında şampiyon olsak bile Nike bize 1. sınıf muamele göstermeyecek.
        Bizim satışlarımız da milyonları katlamayacak.
        TSClub'ın formaları da rezalet.
        Ama, bu forumda o kadar harika tasarımlar yapıldı ki, herkesi büyüleyecek düzeyde ve biz bir tekstil ülkesiyiz.
        Yeterli odaklanma ile, doğru tasarım ve gerçekten doğru ekiple kendi formalarımızı kendimiz yapabiliriz.
        Bunu başaracak bir yönetim varsa o da bu yönetimdir.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açıkçası belirli bir seviyedeki yönetimler için bile tavsiye etmiyorum.
          Neyi? Kendi formalarını kendisinin üretmesini.
          Ama...
          Bu USTA başka...
          Ne kadar kasarsak kasalım, Samanyolu Galaksiler turnuvasında şampiyon olsak bile Nike bize 1. sınıf muamele göstermeyecek.
          Bizim satışlarımız da milyonları katlamayacak.
          TSClub'ın formaları da rezalet.
          Ama, bu forumda o kadar harika tasarımlar yapıldı ki, herkesi büyüleyecek düzeyde ve biz bir tekstil ülkesiyiz.
          Yeterli odaklanma ile, doğru tasarım ve gerçekten doğru ekiple kendi formalarımızı kendimiz yapabiliriz.
          Bunu başaracak bir yönetim varsa o da bu yönetimdir.
          bu olmayacak şey değil evet. ama ilk önce şu tasarımcı diye kulüpten ekmek yiyen paint ve wordcü asalakları temizlemek gerekiyor .. tasarım kalite sıfırken kalkıp bu işe kalkışamazsın. o yüzden a f s abi gibileri ilk önce oraya koyup ondan sonra bu işe kalkışmak gerekli .
          Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Forma 50.yıla özel hafif nostaljik olsun diye renkleri değiştiriyorum, yoksa renklerden şaşmama konusunda en hassas insanlardan biri benim burada

En son gometra tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 17:10.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu olmayacak şey değil evet. ama ilk önce şu tasarımcı diye kulüpten ekmek yiyen paint ve wordcü asalakları temizlemek gerekiyor .. tasarım kalite sıfırken kalkıp bu işe kalkışamazsın. o yüzden a f s abi gibileri ilk önce oraya koyup ondan sonra bu işe kalkışmak gerekli .
              Doğru. Bu iş riskli olduğu için, zaten tavsiye etmiyordum ama bu yönetim bunu başarabilir gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğru. Bu iş riskli olduğu için, zaten tavsiye etmiyordum ama bu yönetim bunu başarabilir gibi geliyor bana.
                en azından taraftar formalarında bunu yapmak çok ciddi gelir getirir kulübe. kaliteli ve göze hoş gelen değil tasarım harikası güzel formalarla ( a f s abinin formaları gibi ) Word paint tasarımı formalarla bu kulüp vizyon mizyon kazanamaz !

Yorum

• Önceki yönetim beni bu yüzden dolayı Trabzona davet etmişti güzel görüşmeler gerçekleşmişti başkanımızla ve genel menajerimizle. Tasarımlarımı filan göstermiştim iyi adımlar atılacaktı ki yönetim değişti. Yeni yönetime ulaşmaya çalıştım ama malesef pek umurlarında değiliz.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önceki yönetim beni bu yüzden dolayı Trabzona davet etmişti güzel görüşmeler gerçekleşmişti başkanımızla ve genel menajerimizle. Tasarımlarımı filan göstermiştim iyi adımlar atılacaktı ki yönetim değişti. Yeni yönetime ulaşmaya çalıştım ama malesef pek umurlarında değiliz.
                    abi mutlaka peşinde kal...müthis olur...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• ALLAHIM SANA GELİYORUM

Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forma 50.yıla özel hafif nostaljik olsun diye renkleri değiştiriyorum, yoksa renklerden şaşmama konusunda en hassas insanlardan biri benim burada

Şu formayı ısrarlı bir şekilde herkes Nevzat aydın ve emre Aksoy a iletsin twitterdan 20 kişi bile atsa yine bi dikkat çeker. Beklemeyelim yüklenelim ne dersiniz ?
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu formayı ısrarlı bir şekilde herkes Nevzat aydın ve emre Aksoy a iletsin twitterdan 20 kişi bile atsa yine bi dikkat çeker. Beklemeyelim yüklenelim ne dersiniz ?

bu formanın olmasını istemem eski barça ve interin forması bu

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            forma seçimi yetişseydi 50.yılda Akyazı'da şöyle bi forma yapabilirdik.

Ben beğenmedim 7 serit seviyorum ben ince çubuklu sonsuza dek iki üç detay değiştirip degistirip giyelim veya Aston Villa modeli Böyle şeyler seriyi bozuyor Çok tutucuyum lanet olsun
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bencede bir şeklimiz olsun nasıl arsenalın monaconun var bizimde olsun

Yorum

• İnce çubuklu diyince niyeyse hep aklıma şikebahçe geliyor o yüzden hiç ısınmadım. . Profilimdeki formayı sevmemin sebebi victory formalardaki geçiş detayı bulunması ve yakalı olması
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X