Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• almanyayı, ispanyayı, brezilyayı, arjantini vs farkında olmadan izlesen de sahada olduklarında farkına varıyorsun.. çünkü sadece formayla değil şortuyla çorabıyla bir klasik çizgi yaratmışlar. bizdeki en büyük eksiklikte bu işte.

Yorum

• o klasik forma olsa da tanımazlar bizi, gittiğimiz turnuva sayısı 5. sürekli gidiyor olsak ona göre formalar yapılır, bir çizgimiz olurdu. ayda yılda bir gidince farklı formayla ilgi çekiyoruz işte.

Yorum

• firmalar konusunda kıyaslama yapacağım ama fan boy değilim umbro da olsa . herkesin kalbinin bir köşesinde ne kadar inkar etse de bir adidas sevgisi vardır. o uc çizgiyi insan görmek istiyor belli bir karakteri yansıtıyor adamlar o uc cizgiyi bordo mavi formanın uzerinde beyaz olarak görmek isterdim yalanım yok.
        lay lay lay

Yorum

• forma sponsorunun sadece ismini yazmamamız lazım çok çirkin duruyor.bjk vodofonun logosunu kullanıyor hoş duruyor.örneğin thy nin logosu hoş ama sade isimle yazınca eğreti duruyor.

Yorum

• abi iki tane diye biliyorum biri kesin siyah digerini hatirlamiyorum acikcasi. yani ne desem yalan olur.
            ama siyah olani gözüme kestirdim kesin alacagim

hayda alinti yaptigimi sandim olmamis.
            konu nike n98 ceketleri
            En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 23:48.
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi iki tane diye biliyorum biri kesin siyah digerini hatirlamiyorum acikcasi. yani ne desem yalan olur.
              ama siyah olani gözüme kestirdim kesin alacagim

hayda alinti yaptigimi sandim olmamis.
              konu nike n98 ceketleri

Şuan tek bilgin ceketlermi ?

Yorum

• sponsur isi ne oldu begler ??

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sponsur isi ne oldu begler ??

THY Diyorlar bir yandan samsung felan

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    THY Diyorlar bir yandan samsung felan
                    Samsung olursa iyide, ama neden TS´yi secsin ?

bence kim gelirse gelsin ama logusunuda tasiyalim, mesella eski avea formalar logo bence daha hosdu vs yeni formalar logosus.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Nike sade ve şık tasarımlarıyla sektörün bu açıdan en iyisi olduğu bence tartışılmaz ancak üst seviye kulüplere çok iyi formalar çıkartıp diğerlerine tek tip sadece renk değişikliği yaptığını düşünerek bizim gibi bir kulübün nike ile çalışmasını hiç istemiyorum açıkçası adidasın tasarım çeşitliliği olarak daha farklı olması ve tasarımlarda daha cesur davranması nedeniyle bize yapacakları ürünleri sahada görmek çok isterdim ancak bir kaç sene daha nasip olmayacak anlaşılan. Bu iki marka dışında sadece pumayı ciddiye alabiliyorum onun dışındaki önerilere sadece içimden gülüyorum açıkçası

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 17:44.

Yorum

• bu sponsor logolarını niye formalarda kullanmıyoruz bilen varmı98b7bfeb-e4c0-4604-a86b-912433663876.jpg gayet güzel duruyor.thy sponsor olursa kesinlikle logosunuda kullanmamız lazım sade yazı çok çirkin duruyor.red bull sponsor olsa sade yazı güzel durur aslında ,red bull formayı çok güzelleştirir.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu sponsor logolarını niye formalarda kullanmıyoruz bilen varmı[ATTACH]8878[/ATTACH] gayet güzel duruyor.thy sponsor olursa kesinlikle logosunuda kullanmamız lazım sade yazı çok çirkin duruyor.red bull sponsor olsa sade yazı güzel durur aslında ,red bull formayı çok güzelleştirir.
                          Forma sponsorluğu ayrı yapılıyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forma sponsorluğu ayrı yapılıyor
                            soruyu anlamadın sanırım avea yazısının üstündeki logo mesala.thy sponsorluğunda sadece yazı var güzel logosunu kullanmamışlar.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              soruyu anlamadın sanırım avea yazısının üstündeki logo mesala.thy sponsorluğunda sadece yazı var güzel logosunu kullanmamışlar.
                              bu kontrata bagli
                              parayi veren düdügü calar

alan kisitlamasida federasyonun olabilir
                              bu konuda net bilgim yok
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şuan tam bakmadım ama aklımda olan 2 takım Real Madrid ve Barcelona sponsor logoları kullanılmıyor.. Sadece kurumsal fontla yazıları mevcut.. Bu da kısıtlama olabileceğini gösteriyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X