almanyayı, ispanyayı, brezilyayı, arjantini vs farkında olmadan izlesen de sahada olduklarında farkına varıyorsun.. çünkü sadece formayla değil şortuyla çorabıyla bir klasik çizgi yaratmışlar. bizdeki en büyük eksiklikte bu işte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
firmalar konusunda kıyaslama yapacağım ama fan boy değilim umbro da olsa . herkesin kalbinin bir köşesinde ne kadar inkar etse de bir adidas sevgisi vardır. o uc çizgiyi insan görmek istiyor belli bir karakteri yansıtıyor adamlar o uc cizgiyi bordo mavi formanın uzerinde beyaz olarak görmek isterdim yalanım yok.lay lay lay
Yorum
-
abi iki tane diye biliyorum biri kesin siyah digerini hatirlamiyorum acikcasi. yani ne desem yalan olur.
ama siyah olani gözüme kestirdim kesin alacagim
hayda alinti yaptigimi sandim olmamis.
konu nike n98 ceketleriEn son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 23:48.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi iki tane diye biliyorum biri kesin siyah digerini hatirlamiyorum acikcasi. yani ne desem yalan olur.
ama siyah olani gözüme kestirdim kesin alacagim
hayda alinti yaptigimi sandim olmamis.
konu nike n98 ceketleri
Şuan tek bilgin ceketlermi?
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesponsur isi ne oldu begler ??
THY Diyorlar bir yandan samsung felan
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTHY Diyorlar bir yandan samsung felan
bence kim gelirse gelsin ama logusunuda tasiyalim, mesella eski avea formalar logo bence daha hosdu vs yeni formalar logosus.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Nike sade ve şık tasarımlarıyla sektörün bu açıdan en iyisi olduğu bence tartışılmaz ancak üst seviye kulüplere çok iyi formalar çıkartıp diğerlerine tek tip sadece renk değişikliği yaptığını düşünerek bizim gibi bir kulübün nike ile çalışmasını hiç istemiyorum açıkçası adidasın tasarım çeşitliliği olarak daha farklı olması ve tasarımlarda daha cesur davranması nedeniyle bize yapacakları ürünleri sahada görmek çok isterdim ancak bir kaç sene daha nasip olmayacak anlaşılan. Bu iki marka dışında sadece pumayı ciddiye alabiliyorum onun dışındaki önerilere sadece içimden gülüyorum açıkçası
Sent from my iPhone using TapatalkEn son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 17:44.
Yorum
-
bu sponsor logolarını niye formalarda kullanmıyoruz bilen varmı98b7bfeb-e4c0-4604-a86b-912433663876.jpg gayet güzel duruyor.thy sponsor olursa kesinlikle logosunuda kullanmamız lazım sade yazı çok çirkin duruyor.red bull sponsor olsa sade yazı güzel durur aslında ,red bull formayı çok güzelleştirir.
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sponsor logolarını niye formalarda kullanmıyoruz bilen varmı[ATTACH]8878[/ATTACH] gayet güzel duruyor.thy sponsor olursa kesinlikle logosunuda kullanmamız lazım sade yazı çok çirkin duruyor.red bull sponsor olsa sade yazı güzel durur aslında ,red bull formayı çok güzelleştirir.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma sponsorluğu ayrı yapılıyor
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoruyu anlamadın sanırım avea yazısının üstündeki logo mesala.thy sponsorluğunda sadece yazı var güzel logosunu kullanmamışlar.
parayi veren düdügü calar
alan kisitlamasida federasyonun olabilir
bu konuda net bilgim yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum