Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu formaları sitede bi ben mi bulamadım
    Sayfalara koymamışlar anasayfanın en altında kendin hazırla kısmında var şuanlık. Alırsan bana da hediye edersin belki Dostluğumuz pekişir hahahah

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu formaları sitede bi ben mi bulamadım
      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Tuğrul Z. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sayfalara koymamışlar anasayfanın en altında kendin hazırla kısmında var şuanlık. Alırsan bana da hediye edersin belki Dostluğumuz pekişir hahahah
        dur dostum aman forma 750 TL diyor zaten
        Çok sağolasın
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Başıma bir iş gelmeyecekse formayı beğenmedim

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başıma bir iş gelmeyecekse formayı beğenmedim
            Gelmez yahu neden gelsin ben de çok bayılmadım açıkçası ama bi sponsor alırsa giymem demem sonuçta

Yorum

• İsim yazdırılmıyor mu formaya ya da o seçeneği ben mi göremedim mobil versiyonda
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• Burada yıllardır olduğu gibi o kadar güzel amatör tasarımlar paylaşıldı ki dün tanıtılan forma bence çok aşağıda kaldı.
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• yahu şu arkadaşın yaptığı o kadar muazzamdı ki, tanıtılan forma nezdimde baya sönük kaldı...

bir de tanıtılan formadaki altın renginin tonu ve arma ile macron logosunun yerleşimi gerçekten çok kötü.

Yorum

• Bu formada güzel, paylaşım yaptığın beyaz forma da çok güzel..

Dün giydigimiz şampiyonluk forması da güzel.. ancak Vestel'in fontu biraz görüntüyü bozuyor..
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Bu şampiyonluk forması, önümüzdeki senenin forma setimizin içinden bir forma mı yoksa sadece şampiyonluğa özel üretilen forma mı?
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                      A Love..Lİke No Other

Yorum

• Ulaş özdemir yeni sezonda 3 tane forma ve bu şampiyonluk forması da sette olacak dedi. Klasik çubuklu forma da var dedi sette. Toplamda 4 forma olacakmış yani.
                        Ahval Paranormal

Yorum

• Yorum

• Formalarda sponsor yok sonradan bastırabileceksiniz

Yorum

• Forma açık havada çok güzel gözüküyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalarda sponsor yok sonradan bastırabileceksiniz
                                Gerçekten mi? Sadece düne özel mi vardı sponsor. Şuan satılanlarda yoksa çok iyi hemen almak gerek.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X