Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana kalırsa Bordo ve Mavi'nin yanına beyazın yakıştığı kadar siyahta yakışıyor.

Yorum

• İlk olarak trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana kalırsa bordo ve mavi'nin yanına beyazın yakıştığı kadar siyahta yakışıyor.

[ımg]http://i59.tinypic.com/158av08.png[/ımg]
      kesinlikle.hatta bu seneki beyaz formamız siyah olsa nispeten daha hoş olurdu ama işte biz temiziz siyah giyersek kirleniriz(!)

Yorum

• Olaya işlerin vasatlığından ziyade bir türlü kurumsallaşamama ve profesyonelleşememe gözüyle bakmak gerekir. İnanın doğru bir pazarlama ile şu formalar bile geçen seneki rakamları rahatça yakalardı. Fakat biraz özen gerekli. Bu çalışmaları ortaya koyacak istek olmadıkça sayfalarca buraya karalasak da nafile.

En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 16:55.

Yorum

• baska takimlarin formalariyla dalga gececek en son taraftar biziz.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olaya işlerin vasatlığından ziyade bir türlü kurumsallaşamama ve profesyonelleşememe gözüyle bakmak gerekir. İnanın doğru bir pazarlama ile şu formalar bile geçen seneki rakamları rahatça yakalardı. Fakat biraz özen gerekli. Bu çalışmaları ortaya koyacak istek olmadıkça sayfalarca buraya karalasak da nafile.

O ozen gosterilse formalar da iyi olur zaten.belli bir aklin sancilarini cekiyoruz.baska bir kanala gecsek baska seyler konusmaya baslariz.

Yorum

• Tasarım tartışılır belki ama kalite tartışılmaz..

Yorum

• İsterse beş liralık penyeleri forma diye satsınlar 200 rakamı nedir ya yazıklar olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nike'ın Ne suçu var demek yönetimi desteklemek ile aynı derecede cahilce bir tavır.
                  O Tasarımları dizayn eden benim babam mı? Hele O formaları kataloğa koymak ayrı bir mantıksızlık.
                  "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike'ın Ne suçu var demek yönetimi desteklemek ile aynı derecede cahilce bir tavır.
                    O Tasarımları dizayn eden benim babam mı? Hele O formaları kataloğa koymak ayrı bir mantıksızlık.
                    Yahu sanki adidasin diger sponsorlarin katalog formalari hep degisik marjinal seyler hic sade formalari yok mu yani
                    Niken da katalogdan gayet guzel formalari var surekli ayni seyleri konusuyoruz olan oldu duzeltmek adina bi fikrin var mi

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike'ın Ne suçu var demek yönetimi desteklemek ile aynı derecede cahilce bir tavır.
                      Burada yönetiminde desteklenende olur desteklemeyen de.
                      Cahil diye hitab etmek sana düşmez.
                      Ben destekliyorum, nolcak şimdi?
                      Senin dilinden Konuşayım o zaman.Adidasin CEO musun yada akrabalin mi var. Forumun başlığında Nike yazıyor.Başka tedarikçi geldi zamana kadarda Nike.Daha birtane yapıcı bi yorumunu okumadim.
                      Bu sezonun fiyasko formaları fırsat bilip insanlara gaz basmayi bırak.
                      En son El_Matador tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 23:12.

Yorum

• Bari şunu satışa sunsalar.,Vallahi de formadan güzel.
                        En azından Ofspor'un değil de Barça'nın geçen yılki ürünlerine benziyor.
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsterse beş liralık penyeleri forma diye satsınlar 200 rakamı nedir ya yazıklar olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          "Yazıklar" olan ne taraftarın aptal olmaması mı?

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lille deplasman forması

Ulan yıllardır şöyle bir forma yapmadılar. Bırakın güzelliğini rengini tutturamıyorlar daha.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Yorum

• Şu nike amblemi bari siyah olmasaydı ya.

Çok rezil bi olay o, onu düzeltmeleri lazım.

Olmaz yani.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X