160 forma haberi doğru değildir umarım. Doğruysa çok yazık. Forma almayacak olanlar antreman forması, tshirt ve ya aksesuar alsın bari. Bu sene de o 120 tlnizi yine kulübe ayırın. Yönetime ya da Nike'a tepki olarak yaptığınız boykot her iksini de etkilemez. Takımı, dolaylı yoldan yine taraftarı etkiler.
Çok da iyi olmuş. Formalar leş antreman ürünleri leş tshirtlere girmiyorum aksesuarlar yıllardır aynı. Silkelenmeleri için böyle bir şeye ihtiyaçları vardı kendileri kaşındı
Bu ürünlere çıkacak param yok ticaret kapısı değilim
163 FORMA bana görede epey fazla satmıs. gecen sene bu dönemde yanlıs hatırlamıyorsam 5000 forma satılmış.
bazı bedenlerde stokta yok diye millet beklemisti bir ton. müstehak ama bu formalara. bu yönetime.
seneye bizim için daha önemli olacak yeni stadımızda yeni güzel formalarla oynamalıyız bari o sezon biraz özen göstersinler o zaman dediğim gibi söz verecekler hatta söze filanda gerek yok zaten 1-2 ay içinde yeni formaları koyarlar önlerine bizimkilerin kötüyse ayırırsın yolları
1 sezon romanın nike a geçtiği sezonki gibi kendin forma üretirsin adam gibi de sponsor bulup forma yaptırırsın tabi bunlar için gene becerikli yöneticiler lazım
doğru ise 160 forma çok bile satmış. esasında zamanında bıraksaydı yönetim yeni stad yeni sezon yeni forma için umutlu olabilirdim ama bu kör cahillerle bu iş yürümüyor. bu yönetim defolup gitmediği sürece bir beklenti içine girmek istemiyorum.
misal ben her sene forma alırdım bu sene almayacağım için kendimi çok kötü hissediyorum. nike'ın antreman ürünlerinde alıp kendimi teselli edeceğim.
hangi insan evladı alternatifini bulmadan elindekini kaçırır ki?
maskara olduk iyice millete karşı bu kör cahiller yüzünden.
yönetimleri yönetim değil,
formaları forma değil
anlaşmaları anlaşma değil
uslupları uslup değil
akılları akıl değil,
verdikleri sözlerin arkasında duramıyorlar daha(aralıkta takım şampiyonluk yarışının dışındaysa bırakırım).
iki kuruş kazanıyor kulup onuda cezaya federasyona dağıtıyorlar
takım 1 aydır kampta ama kulupte doktor yok.
daha ne yazayım ki liste uzar gider.
Dün akşam yeni sezon formalarından almak için TS Club'a gittim. formaları görünce vazgeçtim. zaten mağaza ağzına kadar forma doluydu. hiç satış olmamış. beyaz formada bordo-mavi detaylar olsaydı çok satardı. ama Trabzonspor formasına hiç benzemiyor resmen siyah-beyaz bir forma. mavi formada da en azından nike logoso ve yakalar bordo olmalıydı. kumaşlar güzel ama renkler olmamış. bu formaları kim seçmişse aklına şaşarım. resmen forma satış olmasın kulüp iyice zarar girsin diye uğraşmış gibi. nike'Nin formalarını oldum olası sevmemişimdir ama bunları görünce markadan da iyice soğudum. bordo-mavi konç hasretimiz yine devam edecek belli ki. nike'den kurtulmadıkça da bordo-mavi şort ve konçumuz olmayacak bence. ligin en güzel renkleri bizde ama kendi renklerimizde formamız yok.
Yorum