Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amaç ne bu formaları paylaşmanızda anlamadım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İşte ben de onu soruyorum.
      Arkadaş paylaşmış. Formalarımız adi olduğunu söylemeye çalışıyor.
      Üşenmemiş bunları bulmuş.
      Son bilmem kaç senenin en güzel forması çıkmış, hala laf edenler var.
      İnsan gerçekten hayret ediyor...
      NOT:
      Ayrıca çubuklu forma çıksa bile bence 1. formamız bu parçalı olmalı.
      Bizim klasik formamız budur çünkü.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yakadaki üçgene taktım ben
        hangi anlamda ?

Yorum

• En cok cubuklu modeli giymemize ragmen cubukluya hic bir zaman isinamamisimdir bana hep baska bir takima ait bir modelmis gibu geliyor ama villaya gercekten cok isindim
          Iyi niyetli olarak astona yada westhama benzetenlere saygi duyuyorum yalniz westhamdan calmislar aston sandm ...kufur tarzi yorum yapanlara diyorumki ulan bjk bin cubuklusunu da ilk gordugum anda udinesenin 3 sene onceki cubuklusu aklima geldi ...kufur hey Allahim

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonsporumuzun güzellikleri olsun bu sayfalarda merak edenler arka sayfalarda yeni formamızın güzel fotoğrafları var.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşte ben de onu soruyorum.
              Arkadaş paylaşmış. Formalarımız adi olduğunu söylemeye çalışıyor.
              Üşenmemiş bunları bulmuş.
              Son bilmem kaç senenin en güzel forması çıkmış, hala laf edenler var.
              İnsan gerçekten hayret ediyor...
              NOT:
              Ayrıca çubuklu forma çıksa bile bence 1. formamız bu parçalı olmalı.
              Bizim klasik formamız budur çünkü.
              Abicim haklilar forma bize ozel degil nike bize ozel birseyler yapmali augsburgdan farkli ne bilim tam ortaya bir Trabzon haritasi yada bi hamsi guymak filan ne bilim bu tarz(!)

En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 13:27.

Yorum

• Forma kesinlikle birinci sınıf.

Bugüne kadar gördüğüm en güzel formalardan biri.

Kusursuz.

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abicim adam hakli forma bize ozel degil nike bize ozel birseyler yapmali augsburgdan farkli ne bilim tam ortaya bir Trabzon haritasi yada bi hamsi guymak filan ne bilim bu tarz(!)

hahaha Trabzon haritası, guymak. Kahkaha attım )))
                  ayrıca forma gayet bize özel, bordo-mavi işte.
                  yırtmaçlı mı olması lazım bize özel olması için anlamadım ?

Yorum

• icimizdeki irlandalilar 1 gün gecmeden camur kampanyasini baslatmis
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Önemli olan doğru tasarım doğru uygulama. Kendimizi kaf dağında görmeyi bırakalım, taraftarın istediği forma çıkmışken keyfini çıkaralım.
                      Ayaklarımız yere bassın, şampiyonluk kadar avrupada başarı ve kurumsallaşmayı önemseyelim gerisi doğal akışında gelir zaten.
                      Bugüne kadar ki sorunumuz olması gerekenleri bir türlü yapamayışımızdan kaynaklanıyordu.

Hayat devam ediyor, diğer taraftarlar gıpta ile izleyecek siz de keyfini çıkarın.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        icimizdeki irlandalilar 1 gün gecmeden camur kampanyasini baslatmis
                        çok değişik kafalar var.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önemli olan doğru tasarım doğru uygulama. Kendimizi kaf dağında görmeyi bırakalım, taraftarın istediği forma çıkmışken keyfini çıkaralım.
                          Ayaklarımız yere bassın, şampiyonluk kadar avrupada başarı ve kurumsallaşmayı önemseyelim gerisi doğal akışında gelir zaten.
                          Bugüne kadar ki sorunumuz olması gerekenleri bir türlü yapamayışımızdan kaynaklanıyordu.

Hayat devam ediyor, diğer taraftarlar gıpta ile izleyecek siz de keyfini çıkarın.
                          uğraşma, anlatamazsın

Yorum

hangi anlamda ?
                            Forma efsane zaten paylaşıp duruyorduk da sadece o yakadaki ucgen nedense sanki yaka yapısını bozmuş amacım kötülük degil

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forma efsane zaten paylaşıp duruyorduk da sadece o yakadaki ucgen nedense sanki yaka yapısını bozmuş amacım kötülük degil
                              yok be, bence çok efsane bir detay olmuş.
                              takma o kadar. güzel duruyor.

Yorum

yok be, bence çok efsane bir detay olmuş.
                                takma o kadar. güzel duruyor.
                                Nedense çok taktim neyse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X