Anteman ürünü alırım yinede şu iğrenç şeyleri almam, bunlar formamı be.
Mavi formaya bak ya arkadaş nasıl bir kafa seçer şu 1980 model mavi formayı? Modern dünyada estetik diye birşey var. Gençlere trend'e hitap eden diye birşey var. Mavi forma 1 TL olsa almam.
Bunlara forma diyen önce kendine ve benyine İktisattaki Talep ve arz konusundaki "Zevk ve Tercihler" bölümünü nakil etsin.
Yeter ya geçen sene kız arkadaşıma Kartal Yuvasından bir Bjk forması aldım, adamlar forma yapıyor. Giyiliyor.
Bizde burda forumda hayaller kuruyoruz. Arkadaşlar tasarımlar yapıyor. Arka sayfalarda o kadar güzel şeyler varki. 10 yıllık formalar çıkar. Olabileceğin en kötüsünü nasıl becerebilirler inanamıyorum. Yani önünde bir katalog var 20 tane seçenek atıyorum, en kötü 3'ünü bir arada seçmeyi başarmak. Her sene başı şu formalar yüzünden hayal kırıklığı oluyordu da bu yıl yıkım oldu. Bu yıl almayacağım.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
ben 3 forma almayi düsnüyordum, ama bunlara o paralar verilmez.
Bayernin fiyati 80€'dan basliyor ama o paranin karsiligini aliyorsun. Bize 50tl olmayan ürünü 120tl'ye kakalamaya calisiyorlar. Ben enayi degilim ve kimsenin beceriksizligini desteklemem. Belki gecen sezonun formasini tekrar alirim yada polo tisört gibi baska ürünler, ama yeni formalari kesinlikle almayacagim.
Ben daha dün böyle boykot gibi uygulamalara karsi geldim, ama bu fiyata ve perde arkasini ögrenince bende boykot etme kararini aldim. Sadece yeni formalari, öbür lisansli ürünleri degil.
En iyi forma bence mavi forma.Ali fuat abinin attığı resimlerden sonra az da olsa sınırın geçti.mavinin kumaşı falan fena durmuyor eğer sponsor gelirse beyazı gelmezse maviyi alabilirim.ama cubukluya benzeyen şey çok kötü.
Yorum