Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimde almaz bu sene forma bu fiyata...
    olsun almanyada aliriz Park Derbiyi 15 euroya oda forma olur

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olsun almanyada aliriz Park Derbiyi 15 euroya oda forma olur
      ben Ts i düsünüyorum...bu sene forma dan para yapamayiz ..
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Anteman ürünü alırım yinede şu iğrenç şeyleri almam, bunlar formamı be.
        Mavi formaya bak ya arkadaş nasıl bir kafa seçer şu 1980 model mavi formayı? Modern dünyada estetik diye birşey var. Gençlere trend'e hitap eden diye birşey var. Mavi forma 1 TL olsa almam.

Bunlara forma diyen önce kendine ve benyine İktisattaki Talep ve arz konusundaki "Zevk ve Tercihler" bölümünü nakil etsin.
        Yeter ya geçen sene kız arkadaşıma Kartal Yuvasından bir Bjk forması aldım, adamlar forma yapıyor. Giyiliyor.

Bizde burda forumda hayaller kuruyoruz. Arkadaşlar tasarımlar yapıyor. Arka sayfalarda o kadar güzel şeyler varki. 10 yıllık formalar çıkar. Olabileceğin en kötüsünü nasıl becerebilirler inanamıyorum. Yani önünde bir katalog var 20 tane seçenek atıyorum, en kötü 3'ünü bir arada seçmeyi başarmak. Her sene başı şu formalar yüzünden hayal kırıklığı oluyordu da bu yıl yıkım oldu. Bu yıl almayacağım.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben Ts i düsünüyorum...bu sene forma dan para yapamayiz ..
          Gecen sezonunkiler ucuzlamis sanirim stokta kaldiysa onlardan alinir.
          zararin neresinden dönersek kardir

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Taraftar bu formalari begenmedim "didi"
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Berky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu formadaki mavi tonunu 2005'ten sonra hiç kullanmadık en sevdiğim forma da buydu. kappa işi biliyordu.
              O sezonki başarıdan ötürü müdür bilmem ama benim için en iyi çubuklu budur.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bir rezillik yaşandı bari formaları doğru kombinleselerde bir nebze rezilliği örtbas etseler.

beyaz formayı beyaz şortla, maviyi de mavi şortla giyme yanlışına gitmezler umarım... biri don atlet, biri pijama gibi duruyor.

kim ilgileniyor bu işle. formalar rezalet bari bu konuda bi baskı yapalım başka bir rezalet yaşanmasın.

Yorum

• Formalarin pahali olmasinin nedeni kulübün önce kendi katalogtan satin almasi..
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Düz mavi formadaki tırtıklı gibi görünen kısım bordo olsaydı, tarihimizin en güzel çubuklularındna biri olurdu...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bordo formamız yok mu onu neden tanıtmıyorlar?

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        119 tl
                        ben 3 forma almayi düsnüyordum, ama bunlara o paralar verilmez.

Bayernin fiyati 80€'dan basliyor ama o paranin karsiligini aliyorsun. Bize 50tl olmayan ürünü 120tl'ye kakalamaya calisiyorlar. Ben enayi degilim ve kimsenin beceriksizligini desteklemem. Belki gecen sezonun formasini tekrar alirim yada polo tisört gibi baska ürünler, ama yeni formalari kesinlikle almayacagim.

Ben daha dün böyle boykot gibi uygulamalara karsi geldim, ama bu fiyata ve perde arkasini ögrenince bende boykot etme kararini aldim. Sadece yeni formalari, öbür lisansli ürünleri degil.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• forma

En iyi forma bence mavi forma.Ali fuat abinin attığı resimlerden sonra az da olsa sınırın geçti.mavinin kumaşı falan fena durmuyor eğer sponsor gelirse beyazı gelmezse maviyi alabilirim.ama cubukluya benzeyen şey çok kötü.
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bordo formamız yok mu onu neden tanıtmıyorlar?
                            Gerek yok çünkü. Sadece rengi farklı. Onlar da haklı.

Yorum

• beyaz alırım heralde polo yaka tişört almayı düşünüyordum isabet olur

Yorum

• şu beyaz tişörtün üzerine bordo bir şerit çekselermiş bari bi şeye benzeyebilirmiş o zaman
                                #

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X