Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok guzel gerçekten ya.
    #

Yorum

• Park Derby modeli forma arkası yazıları maviye taşmasından dolayı çok kötü duruyor. Yazı fontu az bişey küçültülüp uzun ismi olan futbolcular sadece bordo içine sığdırılabilirdi ama belkide öyle yaparlar ön yargıda bulunmayayım şimdi.

www.MesuTSafa.com

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bugün ts cluba gittim mekan doluydu yeni formalardan alan bir kişi gördüm millet hep ıvır zıvır şeyler alıyordu bende 13-14 sezonu parçalısının uzun kollusunu aldım 39₺ ye.geçen senede formalar çıktıktan sonra gitmiştim ana baba günüydü deneme kabinleri yeni formalar için.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lille deplasman forması

Renkler dogru kullanilinca duz beyaz forma bile ne kadar guzel ve kaliteli duruyor.

Yorum

• Ganzilis'in yaptığı forma tam hayalimdeki forma olmuş mükemmel. Ellerine sağlık

Bu arada çok temiz çalışıyorsun tüyolarını öğrenmek isterim

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupa Kupalarında Jako giymekle büyük olunuyor mu?

Sevilla'ya yazık olmuş (

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              İşte beklediğim mesaj ) Sevilla ile Trabzonspor kıyaslaması.

Sevilla bu saatten sonra kendi marka değeri ile yan markaları yükseltir.

Sen hangi markayı yükseltebilirsin ey Trabzonsporlu? borsaya bak, ticaret hacmine bak, başarılarına bak, başarısızlıklarına bak.
              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 01:07.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                160 forma haberi doğru değildir umarım. Doğruysa çok yazık. Forma almayacak olanlar antreman forması, tshirt ve ya aksesuar alsın bari. Bu sene de o 120 tlnizi yine kulübe ayırın. Yönetime ya da Nike'a tepki olarak yaptığınız boykot her iksini de etkilemez. Takımı, dolaylı yoldan yine taraftarı etkiler.
                Ben Nike'ı değil iho'yu protesto ediyorum. Onun için hiç bir ürün almayacağım.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Nike'ı değil iho'yu protesto ediyorum. Onun için hiç bir ürün almayacağım.
                  Iho hiçbirşey kaybetmeyecek sen ürün almadın diye.

Yorum

• Bu nasıl forma yahu sütyen gibi

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben biz şöyle böyle büyüğüz demedim, söylediğim gayet açık, Nike Trabzonspor'a marka değeri olarak hiçbir şey katmamıştır, yönetimin yapmış olduğu saçma sapan uygulamaları onayladığımı nasıl, nerden çıkardınız onu da anlayamadım. Nike Türkiye sayfasında kulübümüzün adı bile geçmiyor, böyle mi değerimize değer katıyor Nike.

Bu manasız Nike takıntınızı da gerçekten anlayamıyorum, gelecek sene de tehlikede, Nike ile yola devam edilirse bu sene yaşanan facia tekrarlanacak.
                      Ben de şunu anlamıyorum. Formaları seçen yönetim diyoruz. bak çok net yö-ne-tim. Yani iho ve tayfası. Nike ile devam edersek ve bu yönetim yine saçma sapan seçim yaparsa facia olur. Nike ile devam edip işi uzmanına bırakırsalar destan olur.

Nike takıntısı demişsin, şu an futbol pazarının en büyük markası Nike'tır. Senin marka değerin nedir? SIFIR.

Ne yapmalısın? Dünya futbol devini KULLANMALISIN. Bak kullanmalısın diyorum. Öyle aval aval forma alıp yan gelip yatmayacaksın. İki senedir işler yolunda giderken bu sene niye patladı bu olay? Çünkü yönetim KULLANAMADI.

Bak ben Nike ile ilgili AKADEMİK bir MAKALE yazdım. Nike'ın açık ara tüm dünyada desteklediği takımları bir adım öne çıkardığı bak çok net söylüyorum RAKAMLARLA ortada. Öyle senin gibi "ben inanmıyorum" demekle olmuyor bu iş arkadaşım. Hadi akademik amakdemik boş ver dersin aban ben de sana derim ki en basiti geçen yıl forma satış rakamları REKOR değil miydi diye sorarım sana. En azından aç ona bak.

Nike futbol pastasından en büyük payı alıyor. Sen bu markayla 4 senedir çok güzel bir ilişki kurdun, parayla aldın malını ama hakkıyla kullandın. 2 senedir Nike Türkiye Trabzonspor için görseller hazırlıyor, Facebook sayfasında öne çıkarıyor. Sonra tak! Ne oldu? Para vermedin firmaya. Bak bu firma dünya devi ve sen bu firmaya s.ktir çektin. Nike sana muhtaç değil arkadaş! Sen onun tanıtımına, markasına, kurumsal kimliğine MUHTAÇSIN. Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken Avrupalı gözünde bir kimlik yaratmak zorundasın. Bu kimliği yaratmanın en kısa yolu dünya devleriyle çalışmaktır. Göğüs reklamı için de aynı şey geçerli. Öyle abudik gubudik firmaların göğüs reklamını ALMAYACAKSIN. Bunları yapmaya başladığında yani Nike'ın kurumsal kimliğinden faydalanıp kendi tarzını yarattığında istersen Sportaç giy, umurumda değil. Biz burada Nike sevicliği yapmıyoruz, bir ÇIKARDAN bahsediyoruz.

Siz ise o olsun bu olsun çocuk oyuncağı peşindesiniz. Daha da bir şey yazmam, yazın çizin yapın bozun.

Hayde...

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Iho hiçbirşey kaybetmeyecek sen ürün almadın diye.
                        Trabzonspor kaybetsin o zaman. O adamı başa getiren delegeler kaybetsin. Ben niye kaybediyorum?

Taraftarlık böyle bir şey değil arkadaşlar! Beni enayi yerine koyan bir başkana zırnık koklatmam. Beni önemsemeyen adam kulübü karşıma koyarak benim TRABZONSPORLULUĞUMU test etmeye kalkışmasın. Ben Trabzonsporluyum ama altın yumurtlayan tavuk, yolunacak kaz değilim.

Beni dinleyecek arkadaş, ben taraftarım benim paramla oluyorsa bu iş beni dinleyecek. Yok öyle üç kuruşa beş köfte! Ben, sen, siz, onlar Trabzonsporlu diye TRABZONSPOR değerli.

Yorum

Ben de şunu anlamıyorum. Formaları seçen yönetim diyoruz. bak çok net yö-ne-tim. Yani iho ve tayfası. Nike ile devam edersek ve bu yönetim yine saçma sapan seçim yaparsa facia olur. Nike ile devam edip işi uzmanına bırakırsalar destan olur.

Nike takıntısı demişsin, şu an futbol pazarının en büyük markası Nike'tır. Senin marka değerin nedir? SIFIR.

Ne yapmalısın? Dünya futbol devini KULLANMALISIN. Bak kullanmalısın diyorum. Öyle aval aval forma alıp yan gelip yatmayacaksın. İki senedir işler yolunda giderken bu sene niye patladı bu olay? Çünkü yönetim KULLANAMADI.

Bak ben Nike ile ilgili AKADEMİK bir MAKALE yazdım. Nike'ın açık ara tüm dünyada desteklediği takımları bir adım öne çıkardığı bak çok net söylüyorum RAKAMLARLA ortada. Öyle senin gibi "ben inanmıyorum" demekle olmuyor bu iş arkadaşım. Hadi akademik amakdemik boş ver dersin aban ben de sana derim ki en basiti geçen yıl forma satış rakamları REKOR değil miydi diye sorarım sana. En azından aç ona bak.

Nike futbol pastasından en büyük payı alıyor. Sen bu markayla 4 senedir çok güzel bir ilişki kurdun, parayla aldın malını ama hakkıyla kullandın. 2 senedir Nike Türkiye Trabzonspor için görseller hazırlıyor, Facebook sayfasında öne çıkarıyor. Sonra tak! Ne oldu? Para vermedin firmaya. Bak bu firma dünya devi ve sen bu firmaya s.ktir çektin. Nike sana muhtaç değil arkadaş! Sen onun tanıtımına, markasına, kurumsal kimliğine MUHTAÇSIN. Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken Avrupalı gözünde bir kimlik yaratmak zorundasın. Bu kimliği yaratmanın en kısa yolu dünya devleriyle çalışmaktır. Göğüs reklamı için de aynı şey geçerli. Öyle abudik gubudik firmaların göğüs reklamını ALMAYACAKSIN. Bunları yapmaya başladığında yani Nike'ın kurumsal kimliğinden faydalanıp kendi tarzını yarattığında istersen Sportaç giy, umurumda değil. Biz burada Nike sevicliği yapmıyoruz, bir ÇIKARDAN bahsediyoruz.

Siz ise o olsun bu olsun çocuk oyuncağı peşindesiniz. Daha da bir şey yazmam, yazın çizin yapın bozun.

Hayde...
                          Harika bir yazi olmus agzina saglik

Yorum

İşte beklediğim mesaj ) Sevilla ile Trabzonspor kıyaslaması.

Sevilla bu saatten sonra kendi marka değeri ile yan markaları yükseltir.

Sen hangi markayı yükseltebilirsin ey Trabzonsporlu? borsaya bak, ticaret hacmine bak, başarılarına bak, başarısızlıklarına bak.
                            Tamam işte. Sevilla bizimle kıyaslanamayacak kadar başarılı bir klüp. Yıllardır Jako'yu nereye çıkarabilmişler ki hala Almanya'nın orta sınıf takımlarına forma üretiyorlar.

Global pazarlamaya ve para kazandırmaya yakın bir klüp dahi yıllarca Jako ile çalışabiliyor. Biz niye çalışmayalım.

Demekki adamlar 'halısaha markası' ile çalışmaktan sıkıntı duymuyorlar. Yapılan işe total katma değere bakıyorlar. Ki Sevilla NB ile anlaştı.

Tekrar ediyorum. Nike ile güzel işlerle beraber tedarikçimiz olarak kalsa dahi çalışılmalı.Sponsor olmazlar bize, bunu kabul edelim. Prestiji, bu işteki tecrübesi, tasarım ekipleri, çalışma kolaylığı, profesyonellikleri vs. Bunlar muazzam artılar.

Lescon ile güzel bir projeye başlanabilir. Gerek mağazaları gerek yerli üretimi gerekse en büyük klübü biz olacağımızdan total kazancımız yüksek olacak gibi duruyor. Klübün lisanlı ürün gelirleri bu şekilde belli bir seviyeye çıkarsa zaten bu firmalarla yine oturur konuşursun.
                            Ayrıca firma Antep firması olmasına rağmen Antep'in Lescon'dan dönmeside düşündürücü?

Porto bile marka bilinirliği Jako seviyesinde dahi olmayan bir marka ile çalışıyordu geçen senelerde.

Lescon bir yere gelmiş gelmemiş beni hiç alakadar etmez. Ben bana ve taraftarına katkısına bakarım. İlla Lescon için demiyorum genelimizde Nike Adidas yönelimi var.

Puma Demirel gibi 2 defa gidip 3.ye gelebilir

Aslında şu dönemde klüp ile alakalı konuşulacak son konu forma tasarımlarımız fakat tatildeyim ve canım sıkılıyor. Uzun zaman sonra vakit çiğniyorum forumda.

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu senede reklam almiyoruz heralde

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ya bu Adidas Nike çakması yapıyor onu da beceremiyor.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X