eğer forma bilbaonun forma gibi olsaydı omuzlar farklı olurdu.bilbao formasında yaka ve omuzlar tek renk ama bu formada mavi ve bordo.sonra yan tarafta şerit yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam formanın arkası ana renkle kaplanır tek renk olacaksa. Yani öyle bir durum olsa arka kesinlikle mavi olurdu. Senin dediğin gibi olursa ne kadar çirkin olacağının farkında mısın? Ben ihtimal dahi vermiyorum arkanın bordoyla kaplandığına..
bekleyip görelim ben öyle düşünüyorum
Yorum
-
Akhisar'ın geçen sezon formasından sonra Ofspor'un da mı geçen seneki formasını giyeceğiz3.formamız da Bölgesel Amatör Takımlarından birinin 3 sezon önceki forması olsun mümkünse
En son Erkin tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 12:16.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Kulüpte 15 Yildir Güvenlik Sefi Akrabam var. Belki bilir dedim, sordum yeni Formalar bunlarmi diye. Resimlerin alti kesilmis diyor. Üstünde Lisans görünmüyorsa Trabzonspor Formasi olamaz dedi. Banada biraz düsündürücü geldi. 2 Gündür uyku uyumadim vallaha. Insallah hepimiz yaliniyoruzdur. Dikkat cekici olan birsey daha var. Formalar Katalogdan deniliyor ama Resimdeki Mavi Forma Nike'in 2015-2016 Katalogunda yok.
Yorum
-
İlk olarak Saki61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüpte 15 Yildir Güvenlik Sefi Akrabam var. Belki bilir dedim, sordum yeni Formalar bunlarmi diye. Resimlerin alti kesilmis diyor. Üstünde Lisans görünmüyorsa Trabzonspor Formasi olamaz dedi. Banada biraz düsündürücü geldi. 2 Gündür uyku uyumadim vallaha. Insallah hepimiz yaliniyoruzdur. Dikkat cekici olan birsey daha var. Formalar Katalogdan deniliyor ama Resimdeki Mavi Forma Nike'in 2015-2016 Katalogunda yok.
Beyaz = Laser II, yanlarda delikler var. Net Katalog
Mavi. = Stripped Segment II
Ofspor = park derby
Sonuc = üstdüzey rezillik, taraftar kekleme ve enayi yerine koyma
Iho ne diyor: Trabzonspor tarafatari hak etdiklerini görecek artik, demek biz buna layik görülüyoruz.
#formaalmiyorum
Yorum
-
İlk olarak Saki61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüpte 15 Yildir Güvenlik Sefi Akrabam var. Belki bilir dedim, sordum yeni Formalar bunlarmi diye. Resimlerin alti kesilmis diyor. Üstünde Lisans görünmüyorsa Trabzonspor Formasi olamaz dedi. Banada biraz düsündürücü geldi. 2 Gündür uyku uyumadim vallaha. Insallah hepimiz yaliniyoruzdur. Dikkat cekici olan birsey daha var. Formalar Katalogdan deniliyor ama Resimdeki Mavi Forma Nike'in 2015-2016 Katalogunda yok.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Renktaslar formanın arkası çubuklu olamıyor ama tek renk olması da zorunlu değil.
İki yıl önce giydigimiz cubuklunun altında mavi uzun bir şerit vardı.şampiyonlar ligine gittiğimiz yıl cubuklunun arkasından çubuklar devam ediyordu ortaya doğru bitiyordu.ben ofsporin forması olacağına inanmıyorum.şayet olursa almam ben koleksiyon yapıyorum ama bu formalari koleksiyonuma sokmam.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma lansmanı yapmak, bunu planlamak uygulamak işin sonuç kısmı.
Öncesinde böyle bir vizyona sahip yönetim olmalı değil mi? Ortada bu anlamda yönetim var mı sizce? Veya bütün o beklentilerimizi karşılayacak bir planlama veya bütçe? TS Club fedakarlık ve dar imkanlarla sürüp gidiyor işte.
Forma modelleri ile ilgili tahminlerim kulağıma gelen bilgiler var ama ne söylesem yanlış anlaşılıyor diye tahmin veya yorumlarımı bile yazmıyorum. Tasarım okumaları yapmaya çalışıyorum ama ben söyledim diye yanlış anlaşılıyor söylediklerim.
Bütün bu forma modellerini beklerken önceki senelerde bu tatlı bekleyişi Trabzonsporumuz için pozitif kullanmaya çalıştım.
Formaların sızdırılmasını doğru bulmuyorum. Bulmuyorum zira; o çekilen fotoğraflar algılarımızı etkiliyor. Formalar duyurulduğunda bile ne kadar çok tepki çekiyor görüyorsunuz. Sonra o ilk tepkiler, formaları futbolcuların üstünde görünce ve sonrasında canlı olarak görünce bir anda hayranlığa dönüşüyor. Önce eleştirenler beğenilerini paylaşıyor bu sefer.
Bu süreçler sadece bizde değil tüm dünyada aynı şekilde. Taraftarın merak etmesi bir an önce çıkmasını istemesi normal.
Ama kendi gerçeklerimizi göz önüne almadan yapacağımız değerlendirmeler ve beklentiler, gerçekleri ıskalamamıza neden olabilir.
Geçtiğimiz sezon forma siparişleri, beklentinin üstünde olağanüstü talep, yok satan formalar, ek siparişler. Adamlara paralarını zamanında ödemediğimiz gibi s*ktr çekmeler, mafya vari çıkışlar. Sponsor arayışları gelen miktarları beğenmemek ve Nike ile devam kararı, üretim... hepsi süreç ve zaman.
Şu anda Trabzon'da formalarla ilgili hummalı bir çalışma olduğuna eminim. Kulüp de tek gelir kaynağı olan forma satışına bir an önce başlayıp para kazanmak ister. Ama istemekle yapmak farklı şeyler.
Formaların ne zaman satışa çıkacağını bilmiyorum. Daha önce paylaştığım bütün bilgiler, birinci kaynaktan kendi kulaklarımla duyduğum, gözlerimle gördüğüm ve dokunup giydiğim bilgilerdi.
Her öğrendiğimi de hemen paylaşmadım, şimdi de kesin bir bilgi veriyorum: bilmiyorum ve ilgilenmiyorum.
İşlerimin yoğunluğu ve ilgilenmemem güzel olmayacakları anlamını hiç taşımıyor, bilakis yeni sezonda da ligin en güzel formalarını giyeceğimize eminim.
Forma modeli seçme konusunda yöneticilerin pek fazla seçeneği yok aslında. İyi ki de yok.
Geçtiğimiz sezonlarda lisanslı formasını satışa ilk çıkaran hep biz olurduk. Diğer takımların formaları sızdı ama hepsi satışta mı veya satışta mı? Fiyatları ne kadar bilgi var mı? Yok! ( olan varsa paylaşsın lütfen )
Ramazan sabır ayı, formaların büyük gizlilikle Trabzon'a ulaşması bile büyük başarı. Geçen sezon sızıntıyı yapan Özer değil, yöneticinin odasında bu dikkatsizlik ve özensizliği yapanlardı. Özer o sıralarda yurtdışında kamptaydı ve twitter veya herhangi bir sosyal medya mecrasından o fotoğrafları paylaşmamıştı.
Formaları güzelleştiren o ruhu taşıyabilecek futbolcularda gizli.
Trabzonspor olduğumuzu unutmayın.
Bekleyelim görelim.
Yorum
-
Eger gercekden formalar bunlar ise , yönetim taraftari hice saymis.....
Bu islen yönetimde kim ilgileniyorsa hemen kulüpden ayrilsin. Nike firmasina gram kabahat bulmuyorum.Sonucda onlarda TS yönetimin talebini karsiliyor.
Cubuklu formamiz katalogda Park Derby formasi ise , burda Bilbao formasi olacak diyenlerin artik inandirciligi kalmaz.Insanlari bosuna gaza getirmenin anlami yok.
Iki cift sözümde ambleme/logoya laf atanlar....Tamam zevkler tartisilmazda , Real Madrid yapincan aynisini profesyonel oluyor.Biz yapincan tükaka.....gececeksiniz bunlari.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum