Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• korsan forma üreterek mi kurumsal olmaya çalışmış?
    #

Yorum

• Bu set ister istemez güzel anıları hatırlatıyor..

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana geliyor ki bordo shortla daha güzel dururdu beyaz forma
        Zevk meselesi.......banada mavi short güzel görünüyor. Gecmis yillardada beyaz forma altina mavi short giyerdik.

Yorum

• Murat Türköz iyi niyetle TS Club'ın bir yerlere gelmesi için çalıştı. Ürün kalitesi ve çeşidi arttırdı, fakat formadan ek gelir sağlayacağım diye girdiği macera ve Nike'ın formalarının çakmasını yaptırması yanlıştı.

Murat Bey doğrularınızı söylüyor, teşekkür ediyoruz fakat yanlış olan da yanlış demek lazım. Bize kimsenin para falan vereceği yok, o tür maceralara girmeden zamanında sipariş verilseydi şimdi durum böyle olmazdı.

Birebir konuşunca yöneticilerin samimiyetleri ve iyi niyetlerini görebilirsiniz fakat bu onların yanlış yaptıklarını söylememize engel değil.

Fenerium'u marka yapan adamı işin başına getiren de o, sonra adam işini doğru bildiği gibi yapmak istediği için kovan da o.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• En üstteki rezillige bakin.

Tişort ve şortun logolari ayri. Tişortun üzerindeki Nike logosu siyah ve şortun üzerindeki Nike logosu bordo. Hay ben sizin yapacaginiz isin..
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zevk meselesi.......banada mavi short güzel görünüyor. Gecmis yillardada beyaz forma altina mavi short giyerdik.
              Evet, ben bordo shortu, beyaz forma altina, koyulugundan dolayi kontrast etkisi yapar diye düsunmüstüm...
              Mavi short bana basit geliyor

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bu kalitede futbolculara şu formaları giydirmek yakışıyor mu arkadaşım?

Yorum

• Yalnız şu 6'lı sakatlanmazsa formalar bile güzel gelemeye başlayacak. Orası başka.

Mbi'a & Cardozo & Ekici

Yıkım ekibi.

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kalitede futbolculara şu formaları giydirmek yakışıyor mu arkadaşım?
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak el_matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ımg]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/16/1b757f70c03aae6175d3ead82c49cfe8.jpg[/ımg]

gesendet von meinem lg-d855 mit tapatalk
                    Üstüyle altıyla saçma bir formamız var

Yorum

• İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben aldım beyaz tişörtümü

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      An itibariyle ben de aldm beyaz formami yalan yok polo yaka beyaz tsort istiodum zaten izabet oldu cubuklu formayida gydm kalibi cok kotu kumasi da tabri caizse beyazt ta 20 tl ye satilanlrdan bilen bilir mavi formann kumasi ortalama beyazn kumasi kalibi cok guzel

Abi sordu 61 yazayim mi numara die abi ddm goren guler tsorte numara cakms die☺ hayirlisi olsun vazifemizi yaptik

Yorum

• Siyah nike logosu nedir yahu ?
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Siyah nike logosu nedir yahu ?
                          Nike tisortunu tisort yapan siyah nike logosudur

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyah nike logosu nedir yahu ?
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Forma tanımı da oldukça önemli.

Cliente: Nike & FC Barcelona Concept & Mapping: Bungalow Production Co: Bungalow Director: Bungalow D.O.P: Jose Luis Bernal Art Director: Bungalow 3D…

Yorum

• Ben geçen sezonun beyaz formasını alıcam. O yoktu bende, hoşuma da gitmişti. Destekse böyle destek. Geçen sezon formaları satın alın, tepkimizi belki bu şekilde anlarlar. Kulaklarını taraftara kapatan bir yönetim mevcut zira...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X