korsan forma üreterek mi kurumsal olmaya çalışmış?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu set ister istemez güzel anıları hatırlatıyor..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana geliyor ki bordo shortla daha güzel dururdu beyaz forma
Yorum
-
Murat Türköz iyi niyetle TS Club'ın bir yerlere gelmesi için çalıştı. Ürün kalitesi ve çeşidi arttırdı, fakat formadan ek gelir sağlayacağım diye girdiği macera ve Nike'ın formalarının çakmasını yaptırması yanlıştı.
Murat Bey doğrularınızı söylüyor, teşekkür ediyoruz fakat yanlış olan da yanlış demek lazım. Bize kimsenin para falan vereceği yok, o tür maceralara girmeden zamanında sipariş verilseydi şimdi durum böyle olmazdı.
Birebir konuşunca yöneticilerin samimiyetleri ve iyi niyetlerini görebilirsiniz fakat bu onların yanlış yaptıklarını söylememize engel değil.
Fenerium'u marka yapan adamı işin başına getiren de o, sonra adam işini doğru bildiği gibi yapmak istediği için kovan da o.
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZevk meselesi.......banada mavi short güzel görünüyor. Gecmis yillardada beyaz forma altina mavi short giyerdik.
Mavi short bana basit geliyor
Yorum
-
Yalnız şu 6'lı sakatlanmazsa formalar bile güzel gelemeye başlayacak. Orası başka.
Mbi'a & Cardozo & Ekici
Yıkım ekibi.
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kalitede futbolculara şu formaları giydirmek yakışıyor mu arkadaşım?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak el_matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ımg]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/16/1b757f70c03aae6175d3ead82c49cfe8.jpg[/ımg]
gesendet von meinem lg-d855 mit tapatalk
Yorum
-
İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen aldım beyaz tişörtümü
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sordu 61 yazayim mi numara die abi ddm goren guler tsorte numara cakms die☺ hayirlisi olsun vazifemizi yaptik
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah nike logosu nedir yahu ?
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah nike logosu nedir yahu ?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum