Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer in haşin pozu her şeyi kurtarmış(!). Mehmet i de birazdan ameliyata alacaklar gibi bir hava var. Mbia ya gelince kulüp personeli havası var o t-shirt ile...
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben aldım beyaz tişörtümü

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bi yandan da iyi ki kötü forma çıkardılar. Güzel olsa almak zorunda hissederdim. Şimdi 30-40 liralık bi t-shirt alsam yeter veya eski formalardan bi tane öğrenciyiz sonuçta
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 9 Min.Vor 9 Minuten
          TS Club'larda baya taraftar var, bordo parçalı ençok satan ama beyazı gören sitem ederek bırakıyor diğerinden alıyor

Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 3 Min.Vor 3 Minuten
          Bilinen 3 formanın yanında bordo renklerde düz bir forma daha yapılıyor

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Of spor formasi diye tabir ettigimiz forma ciddi anlamda hosuma gidiyor.
            Bunu of spor giymesede bence burada epeyce ovgu alacak bir forma olurdu.
            60tl lik forma 120tl ise ve bu aradaki fark Trabzonsporuma gidecekse gozum kapali alirim. Bu yonetime kizip alama isi mantikli degil. Pireye kizip yorgan yakmanin anlami yok. Forma alicaz ki kulup para kazanacak kombine alicaz ki kulup para kazanacak. Yonetim degil kulup. Bugun ve yarin hep gelen yonetimler olacak ama biz hep burada takimimizin yaninda uzerimizde armasiyla formalarimiz olucaz olmak zorundayiz. 30yasindayim bu sene heleki en son olaylardan sonra cok kizdim kendime hala kulube uye olmadigim icin. Maddiyatimi duzelttigim gun uye olucam. Iste ozaman tam olarak soz hakkim olacak. BMN olarak toplu uyelik baslatmamiz gerektigini dusunuyorum. Taraftar olarak bugunki goremiz bu yarin belki yonetimde genel kurulda divan baskanligindaki gorevlerimiz icin.
            Kizmadan kirmadan elestirelim ama unutmayalim aslolan Trabzonspordur gerisi tefferuattir. Bu nedenle tam destek sartsiz kosulsuz .
            Saygilarimla.
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Avrupa kupalarinda yine THY sponsorumuz.Aksama beyaz forma mavi sort kombinasyonu giyecez.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avrupa kupalarinda yine THY sponsorumuz.Aksama beyaz forma mavi sort kombinasyonu giyecez.
                Çok enteresan olacak gibi, inşallah güzel bir şey ortaya çıkar.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Liverpool da Warrior rezaletinden kurtulup iyi bir adım atmış. Anlaşması da iyi olsa gerek.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• harika forma yav

detaylar da güzel

kırmızılar bordo, beyazlar mavi, yaka ve kollar beyaz efsane olurmuş
                    En son Murathan tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 17:52.

Yorum

• Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yunus Emre Sel @yunusemresel 9 Min.Vor 9 Minuten
                        TS Club'larda baya taraftar var, bordo parçalı ençok satan ama beyazı gören sitem ederek bırakıyor diğerinden alıyor

Yunus Emre Sel @yunusemresel 3 Min.Vor 3 Minuten
                        Bilinen 3 formanın yanında bordo renklerde düz bir forma daha yapılıyor

.
                        düz forma derken ? çubuklu lazım
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Acaba 61 numara bu sene kimde olacak insallah zeki yavru degildir..
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Murat Türköz forma seçimini yapmadı doğru fakat korsan formalar da onun isteğiyle yapıldı. Formaları seçen Sinan Zengin ama çok daha önceden formaların siparişini verebilirdi veya bu işi zaten yapacak olan adamı kovmazdı.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa kupalarinda yine THY sponsorumuz.Aksama beyaz forma mavi sort kombinasyonu giyecez.
                              Bana geliyor ki bordo shortla daha güzel dururdu beyaz forma

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X