Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Reebok niye üstüne düşmez piyasanın, bilmem...
    reebok henüz adidasin
    zamaninda amerikan sporlarinda kullanmak icin aldilar, salomonu kis sporlar icin kullandiklari gibi, basarili olmadigindan su an reebok satiliyor

futbola yatirim yapan sirketler an itibariyle under armour ve warrior, bunlarin bizim gibi kulübü masa basindaysa kacirmazlar bence
    ikisininde futbolda üretimleri cok zayif, altyapilarida sifira yakin ama iyi para basiyorlar
    bizde kulüp kazansin arma üstünde cuvalida giyiniriz dedigimizden....

hatirlayanlar bilir zamaninda puma bizi tutmak icin cok ugrasmisdi ama maddi nedenlerden bizi birakmaya macbur kalmisdilar
    son yillarda puma temiz spor kampanyalarinlan özellikle almanya ve ingilterede adidasa yara verdiler, declan hill gibi temiz spor icin mücadele edenler adidasin fifa skandallarindada parmagi oldugunu iddia etmesi ve dortmundun basarilarida ve tabiiki sik sneakerlarinin bu büyümede büyük katkisi var

ins. nike lan devam ederiz yoksa bu ücünden biri olacaktir, tabiki maddi getirisi büyük olan olsun, artik formalarida idare ederiz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni sezon için Nike dışında 4 büyük marka ile görüşülüyor. Adidas hem şikeciler hem de Beşiktaş ile sponsorluğu yaptığından üçüncü bir takıma sponsor olacak durumda değil ve bunu kulübümüze iletti. Bahsettiğim markalar içinde Adidas yok.

Gönül Nike ile devam edilsin, kulüp bu işten ayrıca para kazansın istiyor ama önümüzdeki günler neler gösterir bekleyip göreceğiz.
      Nike ile devam edilmezse bütün kurumsal kimlik kaybolur. Nike sayesinde kimliğimiz ve çizgimiz netleşti. Nike ismini kaybetmek saçma olur, öncelik markanın Trabzonspor'a kazandıracağı değerde olmalı.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• HUMMEL olursa kalp krizi geciririm......

Nike disinda bu isi yapabilecek Firma görmüyorum.Puma gibin rezalet tasarim olan firmada šahsim adina ben istemiyorum....Puma deyince bizim cahil taraftar sanirim Dortmund Arsenal gibin forma geliyor akillarina....Bize verecekleri formayi görmek icin Bursasporunkilere bakin yeter.
        Kesinlikle Nike ile devam diyorum.Olmadi Macron olmadi Kappa.Gerisi 3üncü sinif üreticisi benim icin.

Yorum

• Ersun hocanın giydiği eşofmanlardan nerede bulabilirim

Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• Bizimle sponsor olmak için teklif getiren firmaların kabul ettiği en önemli detay bizim istediğimiz tasarım ve kumaş kalitesinde forma yapmayı kabul etmeleri.

Sipariş verdiğimiz formaların çoğunu sattık ve sezon ortası gelmeden 61.000 formayı geçtik. Ek siparişler var fakat önce Nike'ın söz verdiğimiz ödemesini yapmamız gerekiyor.

Daha fazla detay vermem uygun olmayacak. Trabzonsporumuz için en iyisi ve hayırlısı olsun.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gereksiz detayların olmadığı 2 tane marka var. Nike ve Adidas. Önceki sayfada paylaşılan Aston Villa formaları tasarımları vs. bakımından alışılagelmiş formalar evet.

Fakat formaya bakınca gereksiz renk değişimleri, aptal saptal indirilme gereği duyulmuş çizgiler falan var. Sadelik ön planda olmalı ve bu iki firmanın dışında da ortak karar yok sanırım.

Ben Nike'tan son derece memnunum. Umarım devam eder ...
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizimle sponsor olmak için teklif getiren firmaların kabul ettiği en önemli detay bizim istediğimiz tasarım ve kumaş kalitesinde forma yapmayı kabul etmeleri.

Sipariş verdiğimiz formaların çoğunu sattık ve sezon ortası gelmeden 61.000 formayı geçtik. Ek siparişler var fakat önce Nike'ın söz verdiğimiz ödemesini yapmamız gerekiyor.

Daha fazla detay vermem uygun olmayacak. Trabzonsporumuz için en iyisi ve hayırlısı olsun.
                7.2 Milyon TL'den fazla ciro yapmışız formalardan.. Çok iyi şimdilik bunu 20 Milyona çıkartacak potansiyelimiz var ama kullanamıyoruz.

Nike Hollanda ile çalışmamız ve Galatasaray gibi tasarım ofisi açılması gündemde mi Abi ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  7.2 Milyon TL'den fazla ciro yapmışız formalardan.. Çok iyi şimdilik bunu 20 Milyona çıkartacak potansiyelimiz var ama kullanamıyoruz.

Nike Hollanda ile çalışmamız ve Galatasaray gibi tasarım ofisi açılması gündemde mi Abi ?
                  Önce adamların parasını söz verdiğimiz gibi ödememiz lazım. Galatasaray'ın farkı pazarlamayı Nike'ın yapıyor oluşu. Bizde para önce bizim kasaya giriyor, ödeme yapılmadan başka yerlere harcandığını tahmin ediyorsunuzdur.

Forma modeli ve kumaş seçimi konusunda sorun yok artık. Başka bir sponsorumuz olursa da olmayacak.

Sonuçta ticaret herkes kendi kârını hesap ediyor.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 18:44.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• istedikleri marka ile anlassinlar bu tarftar nike urunden sonra gidipte baska bi markaya para vermez nike yi bile elestirdiler okadar 1 sene sonra nike ye yalvarir yonetim satis yapamadik bizim formalari siz yapin diye buraya nokta koyarim

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gereksiz detayların olmadığı 2 tane marka var. Nike ve Adidas. Önceki sayfada paylaşılan Aston Villa formaları tasarımları vs. bakımından alışılagelmiş formalar evet.

Fakat formaya bakınca gereksiz renk değişimleri, aptal saptal indirilme gereği duyulmuş çizgiler falan var. Sadelik ön planda olmalı ve bu iki firmanın dışında da ortak karar yok sanırım.

Ben Nike'tan son derece memnunum. Umarım devam eder ...
                      Bence adidas bile gereksiz bir ayrıntıya sahip. Evet o 3 çizgileri. Tamam marka kimliğinizi çok güzel oturttunuz, her yerde kullanıyorsunuz, kim görse 3 çizgiyi hemen anlıyor sizi ama tasarımları da monotonlaştırıp tekdüze hale getiriyor bana kalırsa. Sevmiyorum, sevemiyorum.

Yorum

• Nike ve adidas dışındaki markaların hemen hepsi, çakma pazar malı formalar gibi, tasarım ve kalite çok kötü. Sadece Umbro/İngiltere vs. gibi çok premium işlerde kalite var.

Gereksiz detaylar, çirkin logolar, çirkin kesimler, kötü kalıplar, olacak gibi değil yani.

Yine eğer Nike ve Adidas kesinlikle olmuyorsa en iyisi Puma. Hem belli bi kalitenin üzerinde hem de, hem nike tarzı basit tasarımlar hem de misal bursanınki gibi baskılı, amiyane tabirle civivli tasarımlar yapıyor. Kalıpları falan da güzel.

Eğer tasarımı seçme şansımız olacaksa, ki a f s öyle söylüyor, görünürde en makul seçim puma.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Adidas ne zamandır tasarım yapıyor? Koy üç çizgi olsun bitsin modundalar... Nike iyidir, umarım iyi para verip alırlar...

Yorum

• bisey sorcam? forma satis rekoru bu sene kirilmadi mi? formalar stoklarda kalmadi bile. demekki nike iyimis...

Yorum

• Adidas'ın üç çizgisi en azından şort ve konçlarımızda bordo-mavi renklerin olması açısından iyi olur. Üç çizgi sebebiyle şort ve konçlarımızda iki rengimizi de görürüz. Nike'de öyle değil. Ha bire bordo-beyaz, mavi-beyaz konçları itelediler bize. Üstelik Adidas'ın şortları nike'ninkilere göre beş gömlek daha iyi. Sadelik konusunda Adidas'ın formaları nike'ye nazaran daha karizmatik. Kasımpaşa'nın bu seneki formaları buna güzel bir örnek. Uzun süredir nike giydik ve bir kaç forması dışında diğer formalarını hiçbirimiz beğenmedi. Artık Adidas'ı denemeliyiz. Sponsor olmalarına da gerek yok. Zaten hiçbir marka üç takım dışında hiçbir takıma sponsor olmuyor. Kimsenin bu lig için uçuk rakamlar ödeyerek sponsor olacak gücü yok. Puma, lotto, hummel, macron vs. gibi ucuz markalar bize yakışmaz.

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bisey sorcam? forma satis rekoru bu sene kirilmadi mi? formalar stoklarda kalmadi bile. demekki nike iyimis...
                                Nike mı iyi transferler mi yoksa Cardozo mu?
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 26.11.2014, 14:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X