Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Meraklandırıcı kampanya yapmak güzel ama o iş ajans işi. Kulübün profesyonel bir ajansa bu iş için bir bütçe ayıracağına, bu işi bizim kadar ciddiye alacağına inanıyorsanız çok iyimsersiniz.
burada çok sağlam dokundurma yapmışlar. tabi anlayana. bundan önce soytarı gibi forma yapıyorlardı gerçeğini biz yaptık gibi. benim anladığım bu yoruma açık
bak bak. olaya bak. ilgiyi, merakı, heyecanı nasıl odaklamışlar. forma fiyatları belli, ürünler belli. ama heyecan üst noktada.
Aston Villa online satış sitesine bak.
--
gerci bunu bizimkilere göstersen. siyah forma çıkartmışlar birini protoste ediyor bunlar derler
Ben anlamıyorum zaten hadi bir ajansla anlaşmadın diyelimki ulan bu işi trabzonlu olup hakkıyla yerine getiren bir çok hemşerim var bende varım mesela abi kur bünyende bir reklam departmanı bu işlerde iyi olan 5 kişi koy maaşlarınıda ver 2,500 3000 den bak sana neler yapıyorlar bukadar zor birşey değil arkadaş ki bu...!
Aydın reklam departmanı kur demekle olmuyor. Ki öyle bir şey yapmaları tarihi bir hata olur.
Sen ki mesleğin içindesin; iki grafiker bir araya gelsin yapsın bir şeyleri de maddi yük görürler ( bilgisayarı, programı vergisi mekanı dediklerimizi de yapmıyor keratalar ) Asla ve asla verimli iş yaptırmazlar. İşin doğasına ruhuna aykırı. Büyük markalar tasarım işlerini bünyelerinde çözmek yerine dışardan bağımsız profesyonel destek alırlar. Kulübün resmi bir reklam ajansı yok.
Kulübün bünyesinde grafiker varken dergiyi nasıl çıkardığını biliyorum.
Mesele forma tanıtımında photoshop kullanan grafiker meselesi değil, daha derin kurumsal bir tavır meselesi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 11:55.
Ben anlamıyorum zaten hadi bir ajansla anlaşmadın diyelimki ulan bu işi trabzonlu olup hakkıyla yerine getiren bir çok hemşerim var bende varım mesela abi kur bünyende bir reklam departmanı bu işlerde iyi olan 5 kişi koy maaşlarınıda ver 2,500 3000 den bak sana neler yapıyorlar bukadar zor birşey değil arkadaş ki bu...!
Kulübün bünyesinde böyle bir birim olamaz, maaşlı eleman olayı işleri sıradanlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Bizimkilerin çöplere milyonlar verecek parası var ancak ajanslara verecek parası da yok.
Haliyle geçen seneki gibi bir iğrenç tanıtımla da karşı karşıya kalabiliriz.
Kulübün bünyesinde böyle bir birim olamaz, maaşlı eleman olayı işleri sıradanlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Bizimkilerin çöplere milyonlar verecek parası var ancak ajanslara verecek parası da yok.
Haliyle geçen seneki gibi bir iğrenç tanıtımla da karşı karşıya kalabiliriz.
Sıradan eleman alırsan sıradanlaşır tabiki sıradan bir bölüm kurarsan sıradanlaşır tabi ki demek istediğim 2 fotoğraf yükliyecek bir ekip değil anlaşılmadım heralde..
Mevcut olanaklar içerisinde en makulu yine kulübün kendi içerisinde bir departman oluşturması olacaktır. Gönül ister ki kaliteli bir ajansla çalışılsın ve ortaya kaliteli işler çıkarılsın fakat kulübün anladığım kadarıyla böyle bir yaklaşımı yok. O halde en azından kulüp içerisinde bir-iki isimle görece daha iyi çalışmalar ortaya konabilir.
Tüm branşlarında ve çalışmalarında amatörlük akan, taraftar forumlarında futbolcu bulmaya çalışan bir kulübün kurumsal tavrını değiştirebilmesi yılları alır. Sadri Şener döneminde hasbelkader bu işlerde biraz iyiydik.
Sıradan eleman alırsan sıradanlaşır tabiki sıradan bir bölüm kurarsan sıradanlaşır tabi ki demek istediğim 2 fotoğraf yükliyecek bir ekip değil anlaşılmadım heralde..
Kalifie olanlar zaten kendi işlerini yapıyor, kulübün altında çalışarak diğer işlerden olmak istemezler, dediğim gibi bu iş ajansların işi, parasını verirsin yaptırırsın.
Yorum