Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konu hakkinda beni biri bilgilendirebilirmi, Adidas türkiye bizimle calismak istemiyormus gibi bazi duyumlar var, yani adidas türkiye serefsiz olabilir buna inanirim, peki bizim direk yurtdisindan bir adidas sirketiyle anlasmamiz mümkünmü ? Hani su nike türkiye nike hollanda muhabbeti gibi ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    nike türkiye, bölgesel strateji yürütüyor, nike hollanda avrupa kitasinin stratji bürosu
    bunlarin arasinda yer degistirmen icin satis ciron, imaj ve potansiyel gibi konular belirler

trabzonspor genel olarak adidas sirketinin imaj ve durusuna uymayan bir kulüp

adidas büyük kitlelerin markasi, promosyon, imaj yaratim islerine pek girismeyen bir marka

yillarca böyle seylerlen ugrasacaklarina parayi birkerede man u gibi kulüplere basiyorlar
    bu hep böyleydi, güzelde bir strateji, adamlar orada burada potansiyel yaratacaklarina premier liginin en büyük potansiyelini satin aliyorlar
    fransa- psg
    almanya- b.münich
    ingiltere- man u
    ispanya- real
    türkiye- sikebahce

bizim bu stratejinin hic bir yerinde bulunmamiz imkansiz zaten

potansiyel bulma, imaj yaratma, hitap etme gibi özellikleri olsaydi adidas sirketinin salomon, reebok gibi markalari bu duruma düsürtmezdiler

bencede bizlen calimak istemiyorsalar sonuna dek haklilar
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yorum

• Bu eldivenler ne kadar amatörce bir durum?

Futbolcular icin özel eldivenler var :

Yorum

• Yeni stok mu geldi yoksa hala tsclub formaları mı satılıyor ?

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni stok mu geldi yoksa hala tsclub formaları mı satılıyor ?
            yeni stoklar geliyorsa nike'la gelecek yillar için anlasma olacak bence.

Yorum

• Resmi sitede halen Stocklar bos gösteriyor....

Yorum

• bursa tsclub ile görüştüm cuma günü sınırlı sayıda nike forma geleceğini söyledi

Yorum

• Bunu iyiye yormak lazim bence.
                  Gelecek yil icin bir anlasma zemini dogdu demek ki!
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Eğer bir miktar forma geldiyse en azından aradaki uyuşmazlık kalktı demektir. Devamı da gelecektir.

Yorum

• Son olayları Nike ile yola devam edilebileceği yönünde yorumluyorum. En doğru karar da bu olur bence.
                      FxY

Yorum

• en azindan acik hesabi kapatmis olduk demek oluyor bu gelisme
                        zaten hesabin kapanmasi icin sermaye artirimi beklendigi belliydi, oda bitti
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Takımımız, Medicana sivasspor ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımımız, Medicana sivasspor ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
                            Abi forma konusunda gelişme var mı ? Şu yeni stok işi Nike ile yeniden anlaşıldığı anlamına gelir mi ?

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi forma konusunda gelişme var mı ? Şu yeni stok işi Nike ile yeniden anlaşıldığı anlamına gelir mi ?
                              stokları bilmem ama maç için forma seçimlerinde önemli değişimler var
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stokları bilmem ama maç için forma seçimlerinde önemli değişimler var
                                Nasıl yani

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X