Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ;-)

uçurduk oraları!!!
    Otobüs kaldırdık maça, 360 km yol yaptık....çok eğlenceli ve neşeliydi
    aynı zamanda yorucu, sabah 8.30 kros....12.00 hazırlık maçı....14.30 otobüs yolculuğu....18.30 stada varış....19.00 maç başladı..................
    gece 1.30 evdeyim!!!!

;-)
    AGASARLILAR atkisini tutanda benim ;-))))))
    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
    TRABZON / AYASOFYA MAH.
    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Bu arada fenerin formalarını footballshirtculture'de paylaşmışlar. Bizimkini paylaşmadılar

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada fenerin formalarını footballshirtculture'de paylaşmışlar. Bizimkini paylaşmadılar
        En sagdaki ürün cok güzel, umarim bizim TS Club'da hazirlar bu tür ürünleri. Fiyati ne olursa olsun alirim.

FSC'a formalarimizi mail ile gönderdim ama adamlar takmiyor. Girdim foruma orada paylastim, silmisler basligi.
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bugn formalarımızı gördüm. Çok hafif. Kumaşı çok kaliteli. Armalarda gayet iyi. Yalnız bariz bir simetri hatası var. Beyaz forma alacaktım ama maalesef XL gelmemiş bile Ne diyeyim ki... Beklemedeyiz hala...
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• victory ve beyaz arasındayım hala..

beyaz formada font çok hoş gözüküyor..

Yorum

• Bence bu çubukluyu kaçırmayın çok hoş.
              7

Yorum

• Bunlar formalar;

Bu da mağazadan bir görüntü;

Yorum

• sanırım victory alacağım da arkasına ne yazsam diye düşünüyorum....

Yorum

• Alihan yetişkin victory formalarında nike logosu bordo mu?
                    7

Yorum

• Evet Metin, tekrar baktım öyle; Bordo.

Yorum

• Dün gittiğim TS Club'de beyazdı o yüzden almadım hay Allah Şimdi şart oldu victory.
                        7

Yorum

• Sarı formanın arkasındaki isim ve numara, formayı katlayınca hatta giyince bile buruşuyor.. Bunu nasıl önleyebilirim? Bordo formada da oldu ama o hemen geçti.

Sarıyı daha dün aldım, forma numarası büzüş büzüş, iz dolu..

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sarı formanın arkasındaki isim ve numara, formayı katlayınca hatta giyince bile buruşuyor.. Bunu nasıl önleyebilirim? Bordo formada da oldu ama o hemen geçti.

Sarıyı daha dün aldım, forma numarası büzüş büzüş, iz dolu..
                            Aynı sorunu bende yaşadım dün fakat üstüne bez koyup ütülemeyi planlıyorum.
                            7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı sorunu bende yaşadım dün fakat üstüne bez koyup ütülemeyi planlıyorum.
                              Aklıma geldi aslında ama yalan olur forma diye yapmadım.. Sen yap bir şey olmazsa ben de yaparım, aktarırsın buraya.

*
                              Bu arada yeni sezon çubuklu formalarımız hemen tükenmiş, mağazada sadece 1 tane var o da 5-6 yaşındaki çocuğa göre. Maşallah diyelim.

Yorum

• Gold formada "Alejandro" yazisi eski fontlar ile yazilmis sanirim.
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X