Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sarı mı? Sarıdan tek kelime ile nefret ediyorum.
    Bir an önce çıksa şu formalar.

Yorum

• sarı da turuncu da çıkmaz bence

bordo mavi beyaz en fazla siyah tişört modellerinde lacivert çok kullanıyoruz hoşta oluo

Yorum

• Bu forumdaki hareketsizlik ve fotoların olmayışının sebebi, formaların en zevksiz katalog ürünleri olması ve Nike'ın bizi miklememesidir. 2. sınıf takım muamelemesi bile görmüyoruz.

Yorum

• İkinci sınıf bir takım bile olmadığımız için gösterilen muameleyi yanlış bulmuyorum.Nike'ın yerinde şirket olarak Bende olsam Trabzonspor'dan daha fazla para kazanırım diye düşünmek yerine, hazır müşteri yapar para kazanırdım.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• bence nike n çok kabahati yok burda elit kategoride olmamamız normal proble zevksiz yöneticiler

yani ben şu katalog formasını şu modellerde şu renkte istiyorum diyoda nike mı olmaz diyo???

Yorum

• Ticari Ürünler Marka ve Pazarlama Sorumlusu Duygu Akpınar kovulmus...

kaynak : https://www.facebook.com/TcTrabzonSp...ocation=stream

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ticari Ürünler Marka ve Pazarlama Sorumlusu Duygu Akpınar kovulmus...

kaynak : https://www.facebook.com/TcTrabzonSp...ocation=stream
                Yönetimin listesine alıp kovduğu kişi sayısı: 5
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Elit kategori olayı hiçbirşey için bahane olamaz. Bu çok sığ bir düşünce açısı. Etrafta yeterince başarılı olan onlarca farklı firma var. Sözleşme kesinlikle yenilenmemeli Nike ile. Ben istediğim tasarımı alamadıktan sonra ne yapayım Nike'ı ... Elit kategoriymiş ...

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elit kategori olayı hiçbirşey için bahane olamaz. Bu çok sığ bir düşünce açısı. Etrafta yeterince başarılı olan onlarca farklı firma var. Sözleşme kesinlikle yenilenmemeli Nike ile. Ben istediğim tasarımı alamadıktan sonra ne yapayım Nike'ı ... Elit kategoriymiş ...
                    her düşünce bir değerdir senin bi fikrin varmı hangi firma olsun??

Yorum

• Vardı bi turuncu formamız ne cok yakısırdı Szymek'e.
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elit kategori olayı hiçbirşey için bahane olamaz. Bu çok sığ bir düşünce açısı. Etrafta yeterince başarılı olan onlarca farklı firma var. Sözleşme kesinlikle yenilenmemeli Nike ile. Ben istediğim tasarımı alamadıktan sonra ne yapayım Nike'ı ... Elit kategoriymiş ...
                        elit marka hikaye her marka da illaki güzel forma vardır diğer takımlar buluyorda biz mi bulamıyoruz . ama adidas gözüme batmaya başladı
                        TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...

Yorum

• Arkadslar birsey soracam, arkads dedi gecen seneki formalarla devam edecekmisiz asli var mi? Bana sacna gekdi ama

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadslar birsey soracam, arkads dedi gecen seneki formalarla devam edecekmisiz asli var mi? Bana sacna gekdi ama
                            yok öyle bşey ya kim dedi ben esprisini yaptım ama espri olduğu bellydi yani

Yorum

• vay be şuraya bak formaların çıkmasına sayılı günler var konuda ses seda yok aynı transfer gibi hakkaten ne oluyor bizim takıma anlamıyorumm

Yorum

• afs abiden ses seda yok...
                                pek hayra alamet degil..
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X