Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu şu çubuklunun altına bordo şort-çorap neden giyilir ???
    mavi yada beyaz neden olmaz ? neden ? neden ?
    Katılıyorum biz de yaka ve şortları beyaz yapmalıyız çubukluda. Atleticonun renkleri kırmızı beyaz ama maviyi de kullanıyorlar yaka ve şortlarda biz de beyazı kullanmalıyız.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence mankenler üzerinde çok iyi duruyor ama bizde öyle futbolcu var mı bilmiyorum
      Bu konuda Malouda'yı tek geçerim.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Formayı görenler fotoğraf çekme imkanı olanlar hologramı net bir şekilde çekebilir mi? Pes2014 e forma yapıcam oda tam orjinal olsun

Yorum

• Bizim beyaz formanın PSV versiyonu.

"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu konuda Malouda'yı tek geçerim.
            Sahin Aygünes derdim ama sutlamislar onuda.......

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah askina bumu cuval gibin forma.......
              Tek kelime ilen mükemmel duruyorlar.Bende beyaz ile cubuklu arasinda kaldim....

Vücuda göre mükemmel.

Yorum

• formalar muazzam duruyor
                çubukluda keşke bir kere geçiş olsaymış, 2 abartı olmuş

Yorum

• Çubuklu mükemmel ya.

Yorum

• Formalarimizi cok begendim, cubuklu muhtesem.
                    AFS abi sanirim cubukluya 10 üzerinden 8 demisti. Bence 9dan altta kalir yani yok.
                    Seneye insallah beyaz yakalisi cikarsa herkesin gonlundeki cubukluyu gormus oluruz.

Saygilar

Yorum

• Formalar cok güzel yavas yavas istedigimiz seviyeye geliyor nike.
                      iho istifa.

Yorum

• Çubuklu ve mavi formaları aldım.
                        Çubukluyla alakalı beklentilerim çok yüksekti, renk tonlarının farklılaşması işi cidden bozmuş. Ama genel olarak formaya "kötü" denemez, çubuklu çubukludur. Mavi ise dijital ortamda en beğendiğim formaydı, beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.
                        Beyaz forma da fena değil ancak onu almak için sponsoru bekleyeceğim.
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• öyle vücut olsa çıplak dolaşırım zaten benim vücudu o şekilde sarmaz o forma.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çubuklu ve mavi formaları aldım.
                            Çubukluyla alakalı beklentilerim çok yüksekti, renk tonlarının farklılaşması işi cidden bozmuş. Ama genel olarak formaya "kötü" denemez, çubuklu çubukludur. Mavi ise dijital ortamda en beğendiğim formaydı, beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.
                            Beyaz forma da fena değil ancak onu almak için sponsoru bekleyeceğim.
                            Şu cubuklunun arka yüzünü bir paylaşırmisin renktaş
                            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu cubuklunun arka yüzünü bir paylaşırmisin renktaş
                              Düz bordo. Geçen seneki geçişli formanın arkasının birebir aynısı.
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ok
                                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X