İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence mankenler üzerinde çok iyi duruyor ama bizde öyle futbolcu var mı bilmiyorum"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda Malouda'yı tek geçerim.
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina bumu cuval gibin forma.......
Tek kelime ilen mükemmel duruyorlar.Bende beyaz ile cubuklu arasinda kaldim....
Vücuda göre mükemmel.
Yorum
-
Çubuklu ve mavi formaları aldım.
Çubukluyla alakalı beklentilerim çok yüksekti, renk tonlarının farklılaşması işi cidden bozmuş. Ama genel olarak formaya "kötü" denemez, çubuklu çubukludur. Mavi ise dijital ortamda en beğendiğim formaydı, beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.
Beyaz forma da fena değil ancak onu almak için sponsoru bekleyeceğim.Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu ve mavi formaları aldım.
Çubukluyla alakalı beklentilerim çok yüksekti, renk tonlarının farklılaşması işi cidden bozmuş. Ama genel olarak formaya "kötü" denemez, çubuklu çubukludur. Mavi ise dijital ortamda en beğendiğim formaydı, beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.
Beyaz forma da fena değil ancak onu almak için sponsoru bekleyeceğim.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu cubuklunun arka yüzünü bir paylaşırmisin renktaşGüçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum